Mám nervy, hubnu - muzu pangamin?

381
14.4.10 22:59

nervy,hubnuti-muzu pangamin?

Ahoj holky,sice uz jsem pul roku po porodu,ale nervy porad nadranc-jak z babicky,tak z byvaleho pritele-otce mimi.Navic hyperfunkce stitne zlazy-takze tez prida nervozitu,navaly horka,buseni srdce-bez leku,jen kontroly krve u mudr.
No a jeste kojim,chci se zeptat,mate zkusenost nekdo s pangaminem v dobe kojeni?Jestli nenadyma nejak moc.Prdiky a boleni briska jeste maly ma,ale je to lepsi a lepsi.
Taky potrebuju pribrat,coz pri onemocneni jde hur,ale jim hodne-pokud stiham,i sladke,zkratka krom zeli a lustenin, vsechno.Ten pangamin mi snad obali i nervy :-) :-) , nebo mate nejaky jiny tip,jak prirodne pribrat kila i pohodu?Dekuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
248
14.4.10 23:28

Ahoj, tak přibrat kila a pohodu bych taky potřebovala! Připojuju se s prosbou o radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.4.10 23:33

Přibrat kila se snažím už několik let, poslední dobou si občas dám nutridrink, hlavně když nestíhám a vím, že potřebuju jíst pravidelně. Ale netuším, jak je to s nutridrinkem při kojení. :nevim:
Každý další tip taky ocením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.4.10 23:41

No to jsme se sesly :-) ,tak snad holky poradi.Jinak jsou pry i injekce,vit.B-ale taky nemam zkusenost,mne proste tak 6kg chybi k pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
14.4.10 23:52

Mně k přibrání po porodu pomohlo druhé těhotenství. Už jsem na své původní váze. Konečně!!!
Ale tuto radu jsi slyšet nechtěla, co? ;) :hug:
(OT - pokaždé slintám nad tou tvojí fotkou. Fatk pěkná :palec: )

Držím palec k přibírání!!! Ale třeba to po odstavení půjde samo nahoru!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.4.10 00:02

6 kg bych brala taky. Klidně. To je přesně tolik co jsem zhubla co mám malou a nemůžu to nabrat zpátky :cry: Vůbec se ale nedivím. I když se snažím jíst pravidelně, mám takovou honičku a nervy co jsem nikdy neměla. K tomu se moc nevyspím atd. atd.. O injekcích jsem taky slyšela, ale už se vidím jak jdu za doktorem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.4.10 00:09

Holky, nechci vám kazit náladu, ale druhé to taky nevyřeší, já strašně doufala, že po druhém budu na lepší váze a ono nic. :roll: A to mi pořád každej „sliboval“ (i vyhrožoval :lol: ), jak po druhém budu mít problém sundat kila dolů. Cha cha, zlatý voči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
15.4.10 01:20

No tak já taky nemám radu, ale přidávám se do klubu. Po porodu jsem jen hubla a hubla a teď mám taky o 6 kilo míň, než před otěhotněním a ne a ne to nabrat. :-(

Necítim se vůbec dobře. Prsa žádný, zadek žádnej, všechno na mě visí. Je to hrůza. :poblion:

Pangamin už mám, ale jsem lajdák a neberu ho pravidelně. Já teda i málo jím. Nemam na to chuť, náladu ani čas. Taky mám nervy a nemůžu se z toho vyhrabat. Gynekolog mi radil antikoncepci, ale tu brát nechci.

Taky jsem si myslela, že druhé těhotenství bude řešení. Že alespoň na pár měsíců budu zase vypadat k světu.

Snad se objeví někdo, kdo nám dá pořádnou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.4.10 09:06

Jee, tak ja prave z duvodu, ze NECHCI pribrat (potrebuju spis aspon 3 kilecka shodit :roll: ;), nemuzu pangamin brat :evil: Mam to odzkousene, ze po nem pekne kynu. Obecne se vit.B dava na posileni organismu, at uz injekce nebo tablety, nekdo zvladne pozrit i kvasnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.4.10 12:08

Tak já ten Pangamin taky zkusím, ale moc velké iluze si nedělám :cry: A druhé těhotenství u mě nehrozí, to už bych asi nezvládla druhý mimčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
15.4.10 22:33

Ja uz jsem si pangamin koupila i s lactobacily :palec: a zobu, ja myslim,ze to na kojeni bude mit taky dobry vliv,pokud jsem ho v davnejsich dobach brala pravidelne,tak na nervy zabral,to jo,ale ted jsem mela strach kvuli kojeni,co tomu rekne maly,ale ublizit to nemuze,jo a ze ho mam brat si vzpomenu stopro,ponevadz mam nervy a vybuchy tak 10×denne.

Kamilenko,jinak jak rikas-druhy dite- hrozny pomysleni 8-o ,ale asi bych jeste tak za 2-3roky chtela,treba to bude lepsi :oops:

Lulje a ty se nech taky vyfotit,stoji to pak zato,ja uz jsem nahlasena na foceni s prckem :-) ,po 3/4roce jsem nasla zase odvahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.4.10 22:56

Eviah, nestraš!!!
Culikata, my jsem druhé taky neplánovali a když jsek zjistila, že jsem těhotná, tak jsem myslela, že mě odvezou. Vůbec jsem si to nedokázala představit. Taky jsem si to malovala tak, že až tak za 3 roky a hlavně s někým jiným ;) Vůbec netuším, jak to budu zvládat. Ještě sjem se nevzpamatovala z prvního dítěte a za dva mšsíce tady bude druhé!
O focení si můžu nechat jenom zdát. Jsem teď ráda za každou chvilku, kdy si můžu odpočinout. Při představě, že budu malou někam vláčet, tam s ní bojovat při oblíkání atd… tak to ty fotky raději oželím. Mám hrozné problémy se zádama, takže pro mě je poslední dobou úspěch vůbec malou přebalit. A že to je teda boj! :cert: Tak třeba se pak vyfotím až s oběma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
16.4.10 21:48

Strašit jsem nechtěla :lol: , ale s tím druhým jsem zjistila, kolik jsem u toho prvního vlastně měla času (a to byla dcera mizernej spáč, v noci se budila po hodině a půl skoro rok a půl - kde pak vzít normální váhu, že…), no třetí si už nepořídím, jednak ty dvě dva roky po sobě mi bohatě stačí a jednak už nedoufám, že by se něco změnilo a s tou muší váhou na tři děti jaksi fyzicky nemám… Mým snem je tak 8 kg navrch. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.4.10 23:08
eviah píše:
Strašit jsem nechtěla :lol: , ale s tím druhým jsem zjistila, kolik jsem u toho prvního vlastně měla času (a to byla dcera mizernej spáč, v noci se budila po hodině a půl skoro rok a půl - kde pak vzít normální váhu, že…), no třetí si už nepořídím, jednak ty dvě dva roky po sobě mi bohatě stačí a jednak už nedoufám, že by se něco změnilo a s tou muší váhou na tři děti jaksi fyzicky nemám… Mým snem je tak 8 kg navrch. :pankac:

Eviah, tak to jsme na tom stejně :) Taky jsem kojila po hodině a půl. Prostě jedním slovem FURT. A s druhým budou přesně dva roky od sebe :) Jsem zvědavá, jak to půjde s váhou po tom druhém. Jsem sama zvědavá. Po prvním to byl teda mazec. Když zhubneš 20 kiko ze své původní váhy a po porodu se hormonama narovnají vlasy, takže z kudrnaté baculky je rovnovlasá vychrtlina, tak tě pak na ulici nepoznávají ani dlouholetí kamarádi… To jsem si fakt užívala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.4.10 10:56

No to je teprve posun, to by člověk od těhotenství fakt nečekal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová