Plavky na jednorázovou plenu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20821
17.5.21 09:49
@Lulisek555 píše:
@Cenarius A nemusíš být hned tak hnusná :wink:
To asi nevím že se klasická jednorázovka nemá namáčet 😂 😂 😂

Já jsem hnusnej pořád a na všechny tady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68816
18.5.21 19:09
@Lulisek555 píše:
@Cenarius Já myslela nějaké neoprenové které by tu plenu udrželi suchou 😊

Mělas na sobě někdy neopren? Ten úplně normálně proteče :-D Ale dělají se normálně neoprenové kojenecké plavky, pokud po nich toužíš, akorá se pod ně nenosí plena. Dítko je normálně pročůrá, kakání to skrz nepustí, tak to pak drhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.5.21 19:27

Zlaty pleny do vody…z dm za par supu..ty plavky, co maji udajne udrzet vse mimo vodu, jsou drahy a hnusny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68816
18.5.21 19:47

@Melodie91 žádné plavky (ani jednorázové) neudrží VŠE mimo vodu, Kakání uvnitř udrží jednoráz i látka. Cena je otázkou frekvence užívání (týden u moře versus každodenní ráchání v bazénu na zahradě), estetika věcí osobního vkusu. Jediné, co je nesmysl ve všech ohledech, je používat to oboje najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.5.21 20:10
@ugluk píše:
@Melodie91 žádné plavky (ani jednorázové) neudrží VŠE mimo vodu, Kakání uvnitř udrží jednoráz i látka. Cena je otázkou frekvence užívání (týden u moře versus každodenní ráchání v bazénu na zahradě), estetika věcí osobního vkusu. Jediné, co je nesmysl ve všech ohledech, je používat to oboje najednou.

Jj, proto pisu, ze maji udrzet, ne, ze udrzi..s tou cenou mas pravdou, treba s tim morem mi to nedocvaklo, navic v nem nevadi, kdyz neco vytece..rozhodne bych pod ne ale uz teda nedavala zadnou plinu a uz vubec ne obycejnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68816
18.5.21 20:22

@Melodie91 no, oni si na to ani nehrají, že udrží moč, to asi technicky ani není možné… Ono se to s tím počítá, že ta mimča prostě do vody čůrat budou (jen se o tom moc nemluví radši :mrgreen: ), průšvih je ten bobek, to je na výměnu vody v celém bazénu :? Zažila jsem, matně tuším, že to bylo dítko „takovej drobek přece žádný plavky nepotřebuje“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.5.21 20:33
@ugluk píše:
@Melodie91 no, oni si na to ani nehrají, že udrží moč, to asi technicky ani není možné… Ono se to s tím počítá, že ta mimča prostě do vody čůrat budou (jen se o tom moc nemluví radši :mrgreen: ), průšvih je ten bobek, to je na výměnu vody v celém bazénu :? Zažila jsem, matně tuším, že to bylo dítko „takovej drobek přece žádný plavky nepotřebuje“ :jazyk:

No v bazenu to je na zabiti…ale v rybniku nebo mori jsem uz takovyho plavacka teda zazila vickrat :lol: bohuzel to spis ani nebylo od deti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
799
18.5.21 21:35

@ugluk Pravda že neopren jsem na sobě nikdy neměla 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie