Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
My používáme ty červené a nemůžu si je vynachválit…za mě lepší než Pampersky
![]()
@Pettule69 píše:
My používáme ty červené a nemůžu si je vynachválit…za mě lepší než Pampersky![]()
@jutinka pampersky nám pořád protékaly…u těch se nám to nestalo ještě ani jednou ![]()
A jak je možné, že protékaly? já měním plenky hned co se vykadí a jinak cca po 2 hodinách, někdy i častěji dle potřeby.. akurát v noci přebaluji pouze jednou, po druhé až jak vstane kolem 6h ráno.. a nikdy neprotekly…
Holky kamarádka našla v plenkách z Alberta červíka, fakt..přidám fotky pro důkaz ![]()
@jutinka nam protékali hodně hlavně v noci a malý se po nich často oprudil s jinýma plínama se nám to nestalo takže za mě pampersky ne…
@Deniel fůůůůůj
asi začnu koukat do plínek
ale je fakt že tohle se může stát u všech plínek…
Tak může se to stát u všech, ale že jsem viděla tohle téma, tak jsem si na to hned vzpomněla
jinak my je pro malýho nekupovali neb pravidelně měl z nich opruzeniny, ale musím dodat, že on má tu kůžičku na to dost citlivou
a to samý nám dělali i Huggies plínky.
Tak ja jsem nikdy nekoupila horsi plenky nez euroshopper cervene z alberta. Pouzila jsem 2ks plen a zbytek letel. Prisernost. Ty co maji znacku albert modrobile kupuju na chalupu, s tema problem nemam..
@PetaP Zajímavý že některým dětem sedí a některým ne, pokud se vyloženě nejedná o opruzeniny…
![]()
Ne o opruzenint se nejedna a za me v tomto pripade cena odpovida kvalite… Ale jiste jsou mamky co jim tyto plenky vyhovujou, to beze sporu. Jen jsem pridala nazor…
Tak ty červené euroshopper nám už portékají…ty bílé albert quality jsou o dost lepší
@Deniel píše:
Holky kamarádka našla v plenkách z Alberta červíka, fakt..přidám fotky pro důkaz
hele to se ANI NEDIVIM!!! ALBERT JE TEN NEJHORŠÍ MARKET, KTEREJ ZNAM
SKORO VŠECHNO NAPŮL ZKAŽENÝ, KDYŽ KUPUJEŠ SALÁM, MUSÍŠ HO HNED SNÍST, NEBO DRUHEJ DEN UŽ SMRDÍ A OVOCE A ZELENINU ANI NEMLUVIM
NEVIM TEDA JAK JE TO S HYPERMARKETEM, ALE TEN SUPERMARKET U NÁS, TO JE TEDA FAKT KONEC
![]()
Tak dnes jsem je koupila jen tak ze zvědavosti když jsou tak chválené a hrůza.. za prvé mi smrdí, pak jsou takové igelitové - umělé - hlavně ty boky.. fakt mně přijdou jak šunty, použila jsem 1 plínku a už nepoužiju…asi ho vyhodím nebo kdo by měl zájem, tak ten balík plen do 18kg pošlu za poštovný asi 90kč.