Plenky Albert

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1563
9.9.12 21:50

My používáme ty červené a nemůžu si je vynachválit…za mě lepší než Pampersky :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.9.12 21:52
Fakt? a včem?
@Pettule69 píše:
My používáme ty červené a nemůžu si je vynachválit…za mě lepší než Pampersky :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.9.12 21:53

@jutinka pampersky nám pořád protékaly…u těch se nám to nestalo ještě ani jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.9.12 22:02

A jak je možné, že protékaly? já měním plenky hned co se vykadí a jinak cca po 2 hodinách, někdy i častěji dle potřeby.. akurát v noci přebaluji pouze jednou, po druhé až jak vstane kolem 6h ráno.. a nikdy neprotekly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.9.12 22:08

Holky kamarádka našla v plenkách z Alberta červíka, fakt..přidám fotky pro důkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.9.12 22:15

Deniel - probůh, jak se tam dostal??? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.9.12 22:15

@jutinka nam protékali hodně hlavně v noci a malý se po nich často oprudil s jinýma plínama se nám to nestalo takže za mě pampersky ne…
@Deniel fůůůůůj :D asi začnu koukat do plínek :mrgreen: :mrgreen: ale je fakt že tohle se může stát u všech plínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.9.12 22:17

Tak může se to stát u všech, ale že jsem viděla tohle téma, tak jsem si na to hned vzpomněla :D jinak my je pro malýho nekupovali neb pravidelně měl z nich opruzeniny, ale musím dodat, že on má tu kůžičku na to dost citlivou ;) a to samý nám dělali i Huggies plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.9.12 22:32

Tak ja jsem nikdy nekoupila horsi plenky nez euroshopper cervene z alberta. Pouzila jsem 2ks plen a zbytek letel. Prisernost. Ty co maji znacku albert modrobile kupuju na chalupu, s tema problem nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.9.12 22:37

@PetaP Zajímavý že některým dětem sedí a některým ne, pokud se vyloženě nejedná o opruzeniny… :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.9.12 22:43

Ne o opruzenint se nejedna a za me v tomto pripade cena odpovida kvalite… Ale jiste jsou mamky co jim tyto plenky vyhovujou, to beze sporu. Jen jsem pridala nazor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
9.9.12 22:48

Tak ty červené euroshopper nám už portékají…ty bílé albert quality jsou o dost lepší

• Citovat
  • Upravit
4706
10.9.12 10:34

A jak vypadají plenky ALBERT?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
13.9.12 21:00
@Deniel píše:
Holky kamarádka našla v plenkách z Alberta červíka, fakt..přidám fotky pro důkaz :)

hele to se ANI NEDIVIM!!! ALBERT JE TEN NEJHORŠÍ MARKET, KTEREJ ZNAM :cert: :cert: :cert: SKORO VŠECHNO NAPŮL ZKAŽENÝ, KDYŽ KUPUJEŠ SALÁM, MUSÍŠ HO HNED SNÍST, NEBO DRUHEJ DEN UŽ SMRDÍ A OVOCE A ZELENINU ANI NEMLUVIM
NEVIM TEDA JAK JE TO S HYPERMARKETEM, ALE TEN SUPERMARKET U NÁS, TO JE TEDA FAKT KONEC :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.9.12 21:03

Tak dnes jsem je koupila jen tak ze zvědavosti když jsou tak chválené a hrůza.. za prvé mi smrdí, pak jsou takové igelitové - umělé - hlavně ty boky.. fakt mně přijdou jak šunty, použila jsem 1 plínku a už nepoužiju…asi ho vyhodím nebo kdo by měl zájem, tak ten balík plen do 18kg pošlu za poštovný asi 90kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí