Plenky, které vydrží déle suché - opruzení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2038
15.1.16 17:40

Imazol pokud je už hodně opruzená. Stačí mazat 2-3 dny 2× denně. Už po prvním namazání je to mnohem lepší. Nic jiného nám nepomohlo. Na noc dávám vždy zelené Pampers. Přes den máme Tesco pleny a častěji přebalujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.1.16 17:46

Děkuji za tipy
Dceři jsou 4 měsíce..
Přes den přebaluji také častěji, podle aktuální situace, a snažím se při každém přebalení nechat větrat, přesto se objevilo :nevim: V noci je to třeba těch 6 a více hodinek, tak proto jsem chtěla začít u těch lépe savých plínek…
Na látkovky bohužel nemám žaludek že to tak musím napsat…
Vyzkouším tedy pampersky…
Jinak z mastiček používám stále Rybilku, jen na cestování máme Sudocream.. Možná tedy zkusím koupit Bepanthen na zhojení a třeba to budu potom střídat, až se zhojí…
A mytí myslíte vyloženě malou vzít a třeba pod tekoucí vodou v umyvadle omýt, nebo by stačilo otírat mokrým tamponkem??
@zuza23 co znamená ten Medvídek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.16 17:48

@Klanel já umývám pokaždé u přebalení 8o a mýdlem, to vysuší ty opruzeniny.

• Citovat
  • Upravit
13714
15.1.16 17:51

Rybilka mi přijde na houby, je moc mast na. Nejlepší se.mi zdá sudocrem, vysusuje.

Není malá třeba nemocná? Nám se opruzeniny objeví spolehlivě při nějakém nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
15.1.16 17:55

@Klanel http://www.dudlikarna.cz/…adecek-eone/?…
Sjeď si dolů, na začátku mají kategorie, takže musíš až pod ně :zed:
Ta 100 ml lahvička nám vydržela přes půl roku a byla jsem s ním naprosto spokojená. U druhého miminka budeme kupovat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
15.1.16 17:56

@Klanel Jo, normálně jsem malou podržela nad vanou a zadeček osprchovala, mám přebalovák v koupelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
15.1.16 18:05

Jinak toho medvídka jsme používali na veškeré usmudlani. Je to směs olejů, takže jsem se nebála s tím dceři otřít ručičky, které pak cucala, nebo usmudlanou pusu a i mazek z kačky se s tím dá v pohodě vytrit. Doma jsem ho ředidla do misky, na cesty do spreje a dcera se oprudila jen při silném průjmu, jinak vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
15.1.16 18:08

@Klanel malé miminko jsem omývala v umyvadle a teď když má 11m a třeba jako dneska ráno, když se pokadila, že to měla až mezi lopatkama, tak svlíknout, na kolínka do vany a vzít to sprchou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
15.1.16 18:10

@Klanel v porodnici mi to říkala sestra, že je nejlepší umýt pod tekoucí vodou v umyvadle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
15.1.16 18:10

@zuza23 páni, to je fakt chytre, pro mě pohodlnější, než běhat z ložnice do koupelny, umýt a zase zpět.. díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
15.1.16 18:26

@Klanel přesně proto jsme hledali variantu, jak se věcnýmu běhání mezi ložnicí a koupelnou vyhnout. Kamarádka mi poradila toho Medvídka, tak jsme ho zkusili a už bych neměnila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
15.1.16 19:11

Doporučuji vložit do plenky buretove hedvábí, odvádí vlhkost.po použiti přeperes v ruce.za stovku koupis v obchode Brána k dětem. Mě se to osvědčilo. jinak zkombinovat s vyse uvedenymi rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
15.1.16 19:12

@Klanel používám od narozeni pampers premium care a vlhceny pampers sensitive. Mazu weledou a občas kdyz měla červenou prdku tak bepanthen a hned to bylo pryč. Malá ma celkem citlivou kůži ale s touto kombinaci opruzena v podstatě nikdy nebyla :nevim: a vlhceny používám pořad…jde o to, co používáš…např rybilka mi přijde tragická…sudocreme si chválí plno maminek, ale os zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
15.1.16 19:15
@Klanel píše:
Děkuji za tipy
Dceři jsou 4 měsíce..
Přes den přebaluji také častěji, podle aktuální situace, a snažím se při každém přebalení nechat větrat, přesto se objevilo :nevim: V noci je to třeba těch 6 a více hodinek, tak proto jsem chtěla začít u těch lépe savých plínek…
Na látkovky bohužel nemám žaludek že to tak musím napsat…
Vyzkouším tedy pampersky…
Jinak z mastiček používám stále Rybilku, jen na cestování máme Sudocream.. Možná tedy zkusím koupit Bepanthen na zhojení a třeba to budu potom střídat, až se zhojí…
A mytí myslíte vyloženě malou vzít a třeba pod tekoucí vodou v umyvadle omýt, nebo by stačilo otírat mokrým tamponkem??
@zuza23 co znamená ten Medvídek???

U nas nejlip zabral Sudocream, k tomu jsem fenovala zadecek po prebaleni fenem (kdyz ho mela vyjumecne zarudly), jinak je dulezite hodne vetrat. Na noc jsou nejlepsi zelene pampers. A klidne ji dej pod kohoutek, ja ji umyvala vodou a zinkou, pozdeji jsem z lenosti pak presla na vlhcene :oops:

Příspěvek upraven 15.01.16 v 19:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
15.1.16 19:16
@Klanel píše:
@zuza23 páni, to je fakt chytre, pro mě pohodlnější, než běhat z ložnice do koupelny, umýt a zase zpět.. díky :hug:

Já mám taky medvídka, ale když se male udělaly opruzeniny, tak pomohla opravdu už jen voda a mýdlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí