Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Lizzi píše:
Taky jsem si napsala o vzorek, ale je teda divný, že se Tě to neptá na velikost..
tak jsem si také napsla o vzorek a mě se to tedy na velikost zeptalo ![]()
![]()
@marrsee je to tam nově, v sobotu to tam ještě nebylo, napsala jsem si o vzorek znova, třeba přijdou dva ![]()
Ahoj holky - tak jsem ty plenky rovnou objednala, jsem si říkala, že těch 330 Kč mě snad nezabije a že to risknu. Teď přecházíme z vel. 2 na trojky, takže jsem objednala 3. Jsou opravdu tenoučké a příjemné na dotek, vůbec nepůsobí igelitově, dokonce jsou i pěkně tvárné. Mají i pružné pásky a na to, že gumičky kolem nožiček působí na první pohled dost chatrně (a nám jsou ještě plenky i větší), dokáží udržet obsah tam, kde mají
Bohužel teda musím vytknout asi jedinou vadu (vzhledem k super ceně), že ta trojka je opravdu hodně velká, takže je budem asi používat až snad při přechodu na č. 4…Jinak jak píšu výše - myslím, že za tu cenu, na kterou vyjdou, určitě stojí za to je alespoň zkusit. Navíc po vybalení nesmrdí (jako v mém případě všechny balíky Pampers).
Ahoj holky,
plenky používám už pár dní a jsem spokojená. Jen pozor na citlivější prdelky. Mám trochu dojem, že se v nich malá malinko opruzuje. Je jinak velice nenáročná a neprudí se po ničem, tak nevím, jestli je to plenkami a nebo tím, že začalo léto a rostou zuby.
Každopádně víc info ještě zde na mém blogu http://skoro-silena-matka.blogspot.cz/…recenze.html
https://docs.google.com/…pqg/viewform?…
VZOREK ZDARMA I S VELIKOSTÍ ![]()
Ahoj, plenky mame, jsou opravdu nejtenčí na trhu, máme číslo 4 a jsou poměrně větší než jiné 4.jinak v plenkách je takový ten gel co se nasaje tekutinou a tu zadrží. suchost plenky bych zhodnotila stejně jako např u plenek huggies super dry. podle mě poměr cena výkon je v pořádku. premium používám během dne a na delší procházku a na noc pampers premium. střídala jsem to s huggieskama ale ted to budem střídat s plenkama premium. já doporučuji…gumičky jsou jemné ale drží dostatečně a plenky nijak nesmrdí.
Holky vám, co už používáte, díky za dojmy, asi taky objednám, máme velikost 4, snad nebudou holkám velké ![]()
Ahoj holky, tak jsem si taky objednala vzorek. Jsem zvědavá jaké budou pro malinké mimi. Jak jste tu psali, také jsem zkusila koupit ty z Lidlu super tenké Toujour pro starší dcerku (nosí ještě na noc) a stály za prd.
Tak snad budou tyhle dobrý, dva pozitivní ohlasy tu jsou, tak je možná objednám a nebudu ani čekat na vzorek ![]()
Ahoj ty z lidlu jsem taky měla…ale zdálo se mi, že moc nezadržujou vlhkost a na dotyk byly dost vlhké. magics maji v takových proužkách uvnitř suchý prášek co se změní v gel.(jako ve vložkách)akorát se mi včera stalo že malá měla trošku toho gelu nalepenýho na zadečku..ale protože v nich dlouho sedela tak se to trošku nekde vydrobilo. objednejte si to menší balení. myslim si že horší než lidl fakt nejsou…srovnala bych to tak s pampers nejakejma tema obyčejnýma. dceři je 5 a pul mesice má necelých 8 kg a objednala jsem ty 4 a dlouho nám vydrží jsou trochu vetší ale vubec to neva,,,jak jsou tenké tak jsou pohodlnéa nikde neprekážej a muze se v nich dobre hýbat…do letních outfitu se hodí:-))nemusí se parit v žádných tlustých plenkách
Já už je mám doma od úterka, hned jsem je malému zkusila a opravdu jsou větší, také přecházíme z 2 na 3
jak psala
smuclik a úplně mi ten její komentář sedí ![]()
Koupili jsme je a jsme moc spokojení, jsou tenoučké, příjemné, nesmrdí, vydrží i celou noc. Zkusili jsme všechny možné plínky a tyhle mě opravdu nadchly, cenou i spolehlivostí. Až doděláme balík, objednávám další ![]()