Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@kaarcuulkaa píše:
Holky prosím nevíte jak je „kilově“ označená velikost 5? Myslím šmoulí…
15-25
Dnes jsem nakoupila v Globusu do zasoby a vsichni to tam berou ve velkem
Zaridila jsem si tu karticku a hned jsem to mohla uplatnit:)
@Blešík píše: Ženy jak odpovídaj ty šmoulí, zkoušela jsem je hoodně kdysi na staršího, ale už si to nepamatuju. Když kupuju pemprsky nebo babylove 4ky, tak šmouli taky 4 nebo radši 4+? Kluk má cca 10kg
Me ty Šmouli 5tky prijdou vetsi.Maly ma vsechny mozne znacky velikosti 5,ale Šmouli 5tky ma volne kolem nozicek.Ted sem koupila 4+ a super.Syn nema moc velka stehynka.
Ono to bude stejne individualni podle stavby ditete. ![]()
@hofka píše:
mám kluka, 2r, 13kg a kupuju mu čtyřky snad ve všech značkách
Ty jo, ja mam zato, ze mam hubeňourka a 4ky ma male uz asi 3 mesice.
Hlavne mi je procuraval.On je teda schopny procurat i 5tku, jelikoz cura casto dopredu.
Pulka pliny je sucha a pulka turch.
Plenama to neni, je schopny si,,poradit" s jakoukoliv znackou.
@jednažena dekuji
koupila jsem 4 a úplně v pohodě, prijdou mi spíš větší
kluk je takovej normální, ani hubeňour ani tloustíček, už z toho vyrostl ![]()
@jednažena píše:
Ty jo, ja mam zato, ze mam hubeňourka a 4ky ma male uz asi 3 mesice.Hlavne mi je procuraval.On je teda schopny procurat i 5tku, jelikoz cura casto dopredu.
Pulka pliny je sucha a pulka turch.
Plenama to neni, je schopny si,,poradit" s jakoukoliv znackou.
já mu větší právě nemůžu koupit, on má panděro přitom celkem malej zadek, větší plíny tahá u kolen:-) Dcera to měla stejně tak. Taky se pročůrá, hlavně v noci, když spí na břiše s kolenama pod sebou, čůrá na jedno místo a není prostor na to rozložit čůránky po celé plíně. Ale to nedá žádná plínka. Než jdu spát já, přebalím je-li nacucáno.
@hofka Jo presne!
Spi nejradsi jak žabka. Na brisku s rozkrocenyma nozkama.Pak cura na jedno misto. V lete mel i 6tky na noc.
Sice byly u nozicek fest volne, ale moč to pobralo.Kdyz on pije i vecer dost.Kdyz cura pres den, pusti moč najednou. Plena je dlouho sucha a pak je nacucana, ze se divim, ze neprotece. Nocnik odmita, tak jsem zvedava, co bude dal. ![]()
@hofka Jinak v noci ho prebalim, kdyz je to nutne, ale on to nemusi.
Hned se mi vzteka, tim se mi probere a pak nemuze zabrat.
@Blešík Tak super, ze sedi.
Maly je taky akorat. Hubenourek je ve srovnani se synama kamaradek. Vetsinou maj celkem silna stehynka.Nas prcek ma zase pupik.
Jak se naji, tak ma pandĕro.
U nás (Semily) v Penny v akci Pampers AB gigabox (3-108ks) za 349Kč. Nevím, jestli je ten výprodej jen u nás nebo celorepublikově.
Prosím jsou nekde dostupné výhodnější plenky. Dnes jsme jeli v Brně kolem Globus. Nebyl čas se tam stavit.
to je smutné. Nevěděla jsem, ze jsou tam slevy! Uniklo mi to.
V Kauflandu maji slevy na Pampersky a i ty jejich plenky. Zahledla jsem napr. Premium 2jky 76ks za 299Kc, Pampers dry atd
Tak se tam mrknete, jen nevim do kdy to plati.:)
Dnes privezl muz z Kauflandu velke boxy jejich plen za 369,– Vel. 5 96ks, vel. 4 110ks. Nevim, jestli je to nejaka neplanovana akce jen u nas, ale v letaku to kazdopadne nemaji.
@AniNevim ja to koupila tak pred mesicem a taky to myslim nebylo v letaku..