Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
11.11.15 19:45

@hofka :palec: dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
11.11.15 19:58
@kaarcuulkaa píše:
Holky prosím nevíte jak je „kilově“ označená velikost 5? Myslím šmoulí…

15-25

• Citovat
  • Upravit
167
12.11.15 23:18

Dnes jsem nakoupila v Globusu do zasoby a vsichni to tam berou ve velkem :D Zaridila jsem si tu karticku a hned jsem to mohla uplatnit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
12.11.15 23:25
@Blešík píše: Ženy jak odpovídaj ty šmoulí, zkoušela jsem je hoodně kdysi na staršího, ale už si to nepamatuju. Když kupuju pemprsky nebo babylove 4ky, tak šmouli taky 4 nebo radši 4+? Kluk má cca 10kg

Me ty Šmouli 5tky prijdou vetsi.Maly ma vsechny mozne znacky velikosti 5,ale Šmouli 5tky ma volne kolem nozicek.Ted sem koupila 4+ a super.Syn nema moc velka stehynka. :mrgreen: Ono to bude stejne individualni podle stavby ditete. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
12.11.15 23:32
@hofka píše:
mám kluka, 2r, 13kg a kupuju mu čtyřky snad ve všech značkách

Ty jo, ja mam zato, ze mam hubeňourka a 4ky ma male uz asi 3 mesice. :mrgreen: Hlavne mi je procuraval.On je teda schopny procurat i 5tku, jelikoz cura casto dopredu. :roll: Pulka pliny je sucha a pulka turch. :mrgreen: Plenama to neni, je schopny si,,poradit" s jakoukoliv znackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
13.11.15 07:19

@jednažena dekuji :kytka: koupila jsem 4 a úplně v pohodě, prijdou mi spíš větší :palec: kluk je takovej normální, ani hubeňour ani tloustíček, už z toho vyrostl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.11.15 07:31
@jednažena píše:
Ty jo, ja mam zato, ze mam hubeňourka a 4ky ma male uz asi 3 mesice. :mrgreen: Hlavne mi je procuraval.On je teda schopny procurat i 5tku, jelikoz cura casto dopredu. :roll: Pulka pliny je sucha a pulka turch. :mrgreen: Plenama to neni, je schopny si,,poradit" s jakoukoliv znackou.

já mu větší právě nemůžu koupit, on má panděro přitom celkem malej zadek, větší plíny tahá u kolen:-) Dcera to měla stejně tak. Taky se pročůrá, hlavně v noci, když spí na břiše s kolenama pod sebou, čůrá na jedno místo a není prostor na to rozložit čůránky po celé plíně. Ale to nedá žádná plínka. Než jdu spát já, přebalím je-li nacucáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.11.15 07:56

@hofka Jo presne! :palec: Spi nejradsi jak žabka. Na brisku s rozkrocenyma nozkama.Pak cura na jedno misto. V lete mel i 6tky na noc. :mrgreen: Sice byly u nozicek fest volne, ale moč to pobralo.Kdyz on pije i vecer dost.Kdyz cura pres den, pusti moč najednou. Plena je dlouho sucha a pak je nacucana, ze se divim, ze neprotece. Nocnik odmita, tak jsem zvedava, co bude dal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.11.15 08:00

@hofka Jinak v noci ho prebalim, kdyz je to nutne, ale on to nemusi. :lol: Hned se mi vzteka, tim se mi probere a pak nemuze zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
13.11.15 08:04

@Blešík Tak super, ze sedi. :dance: Maly je taky akorat. Hubenourek je ve srovnani se synama kamaradek. Vetsinou maj celkem silna stehynka.Nas prcek ma zase pupik. :lol: Jak se naji, tak ma pandĕro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
17.11.15 15:12

U nás (Semily) v Penny v akci Pampers AB gigabox (3-108ks) za 349Kč. Nevím, jestli je ten výprodej jen u nás nebo celorepublikově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
25.11.15 17:28

Prosím jsou nekde dostupné výhodnější plenky. Dnes jsme jeli v Brně kolem Globus. Nebyl čas se tam stavit. :-( to je smutné. Nevěděla jsem, ze jsou tam slevy! Uniklo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.12.15 00:22

V Kauflandu maji slevy na Pampersky a i ty jejich plenky. Zahledla jsem napr. Premium 2jky 76ks za 299Kc, Pampers dry atd :) Tak se tam mrknete, jen nevim do kdy to plati.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
7.12.15 01:42

Dnes privezl muz z Kauflandu velke boxy jejich plen za 369,– Vel. 5 96ks, vel. 4 110ks. Nevim, jestli je to nejaka neplanovana akce jen u nas, ale v letaku to kazdopadne nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.12.15 07:26

@AniNevim ja to koupila tak pred mesicem a taky to myslim nebylo v letaku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure