Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@jednažena : bohužel jen hypermarket. Mě pro ne pojedou rodiče.
Koupila jsem smouli teď v akcí a v pohodě jsou a pro staršího jsem koupila pětky Albert basic a zdají se mi lepší než doposud, jestli je nezměnili nějak, ale jsou teď lepsi
@smurfka Manžel přitáhnul onehdy Albert basic velikost 2 a taky jsem zírala jak byly v pohodě ![]()
Holky a ještě jak jsem se tuhle prala na něj cenu vel 4. Prosím, jaká je nejlevnější cena zelených pampersek. Zvazuju, ze je koupim na spaní.
Já je driv nemusela a hlavně i ted me odrazuje ta cena
Ale koukám, ze si dost chvalite oranžové a ty já povazuju za nejhorší. Třeba se změnily.
Albertacke basic jsem taky mela ke konci na malyho. U nich jsem zírala, ze i když neměly pruzne boky, tak vydrtely několik noci…kdyz se nepocuraval a dávala jsem je jen pro jistotu.
Diiiik.
Maminy, prosim o radu
Dostali jsme plenkovy dort a chtela bych vedet jaky typ plenek od Pampers to je? ![]()
@Boukýna píše:
Maminy, prosim o raduDostali jsme plenkovy dort a chtela bych vedet jaky typ plenek od Pampers to je?
Ahoj, Pampers Activ baby
Holky, vy co kupujete oranzove pampersky, vsimly jste si te zmeny nebo jsem jen ja dostala jinou varku? Koupila jsem je tento tyden v rosmanovi za 199 a ty co jsem mela predtim z kaufu mely pruzne bile pasky a tyhle maji pevne zelene
Ze by to zmenili?
Predtim se mi to stalo s plenami babydream jedno baleni s indikacnim prouzkem a dalsi bez neho.Ze by to pokazde delali jinak?? ![]()
@moniskaa Me se toto stalo u Pampers premium care new baby 1. U jednoho baliku bile lepsi a ted u 2 baliku takove tuhe zelene
Kazdy balik jsem kupovala jinde a ruzny mesic. Takze asi starsi varka. ![]()
@Boukýna no to by bylo fajn, kdyby to byla stara varka:) ja je teprve zacla kupovat, tak nevim jake pasky tam bezne byvaji, tak uvidime az koupim jinde..ale obavam se, ze to spis zmenili na ty zelene ![]()
@moniskaa Ja si take myslim, protoze ty bile jsem zazila jen jednou a ted co jsem rozdelala velikost, tak jsou taky zelene a to je uz teda treti balik se zelenejma ![]()
Ja chci zkusit az nam dojdou Pampersky, tak plenky z lidlu. Dost si je chvalej a v testu vysly dost dobre, tak jsem na ne zvedava ![]()
@Boukýna tak ja toho vyzkousela uz dost:)pouzivam jeste smouli, ale u tech se mi stava, ze kdyz se pokadi, tak kolem gumicek to ma sice jen trosku spinave, ale hned to ma na obleceni..ja byla proti pampers, ale jako jedine svuj obsah drzi dobre..s lidlu jsem mela, nebyly spatne, ale prijdou mi celkem drahe..mi jeste vyhovovaly ty babydream, ale taky stoji moc v prepoctu..ale velikost 1 jsem pouzivala happy bella ty maji vykroj na pupik ![]()
@moniskaa píše:
Holky, vy co kupujete oranzove pampersky, vsimly jste si te zmeny nebo jsem jen ja dostala jinou varku? Koupila jsem je tento tyden v rosmanovi za 199 a ty co jsem mela predtim z kaufu mely pruzne bile pasky a tyhle maji pevne zeleneZe by to zmenili?
![]()
Predtim se mi to stalo s plenami babydream jedno baleni s indikacnim prouzkem a dalsi bez neho.Ze by to pokazde delali jinak??
Oranžové pampersky, když byl malý mimino, měli ty nepružné zelené pásky, nám ale nevyhovovaly, takže jsem je už nekupovala..Je možné, že to bylo staré balení
V Biedronce v Polsku mají teď v akci plenky DADA, jsou fajn, jako zelené pampersky a balení vel. 4 je 84 ks a vychází na 40 zlotých