Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Gambo píše:
Ja prave koukala do letaku ten je do 3.1. A nic v nem neni. Tak pockam na letak od 4.1. Dekuji
Včera, když jsme si volaly s mámou, ta říkala, že jim už leták došel a právě v HyperAlbertu budou šmoulí od pondělí 4.1.2016 ve slevě (za těch 199 Kč).
@šerifka ale když bývají ve slevě tak vzdy za 175 nebo tak nějak..že by slevy zdražili?
![]()
@smurfka píše:
@šerifka ale když bývají ve slevě tak vzdy za 175 nebo tak nějak..že by slevy zdražili?![]()
Slevy zdražily. Mám pocit, že i takové pampersky šly za poslední rok, co mrňata nosí čtyřky dost nahoru, zrušili prostřední balení a i velká jsou po přepočtu docela drahá, paradoxně aktuálně vychází nejlíp slevy v malých balení - Kaufland, Tesco atd. kam ne na ně hrabou Mall nebo Feedo.
Jinak ta sleva je skutečně 199 Kč, na téhle stránce je leták na 4.1.-12.1.2016
@smurfka píše:
@šerifka ale když bývají ve slevě tak vzdy za 175 nebo tak nějak..že by slevy zdražili?![]()
Ono jak kdy, někdy jsou za 199, 219, 189, 179, záleží, jakou zrovna dají akční cenu, ale v poslední době byly za 199 ( kde je ta supr akce 1+1 za 279
).
Jej, tak to se omlouvám za mistifikaci, viděla jsem je v letáku za 199,– a neuvědomila jsem si, že jak jsou teď svátky, tak mají letáky posunuté. Jednalo se ho hypermarket Albert, ne supermarket
@myskalucka přesně, zase by mohli zopakovat akci plenek 1+1 za 279kč. Aspoň pro nás maminy ![]()
@LLenule111 : my máme doma ještě 5 balíku a doufám, že už nebudou další potřeba
, po novém roce začne intenzivní odplenkovani
Nevite nekde o akci na Pampers Pants? (ty natahovaci bez lepitek) Diky.
@Budrum píše:
Nevite nekde o akci na Pampers Pants? (ty natahovaci bez lepitek) Diky.
Podle profilu by k vám mohlo vozit Tesco, pokud během 1.1.2016 stihnete objednat, mají akci do 2.1.2016 (doručení)
http://nakup.itesco.cz/…/Search/List?…
@smurfka prave, ze akce maji ruzne. Nekdy maji za 189,ale jen pri odberu dvou kusu, jindy zase za 199 balik, nekdy i 189 balik…fakt ruzny.
My uz mame dlouho nastesti jen na noc a i to uz snad brzy nebude.
@eseta no Honza má na noc furt
..tam mi naštěstí stačí jeden balík na měsíc no..tak já to vždycky asi kupovala jen za tuhle cenu těch 175,– tak mě to překvapilo.
Mám posledních pár plínek a v nejbližším okolí Billu, Lidl, Albert-super.. takže asi budu muset koupit bez akce:-)
@hofka píše:
Mám posledních pár plínek a v nejbližším okolí Billu, Lidl, Albert-super.. takže asi budu muset koupit bez akce:-)
A do zitrka nevydrzite? To budou ty smouli v akci..
@smurfka píše:
A do zitrka nevydrzite? To budou ty smouli v akci..
možná jo a budou v superAlbertu? Nemají být jen v hyper?
@hofka, @smurfka - v supermarketu je v akci nevidím.
http://letaky.najdislevu.cz/…480/komplet/