Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky od zítřka jsou v akci pleny Albert šmoulí za 169kč v hyperalbertu! A pleny Pampers zelené za 289kč v superalbertu.
@LLenule111 : taky už jsem viděla, jsem zvědavá, jestli budou po celou dobu akce ![]()
Nevite jestli zas albert nechysta modraky do akce?
Ted jsou pry sovickovev tescu za 199. Ale ty mi neberem
@smurfka : myslím, že byly před cca 2 týdny v supermarketu za 219
. Ale u nás už to vypadá nadějně, synátor už začíná chodit na nočník a máme spotřebu jen 1-2 denně a pak už budu kupovat ty Basic z Alberta za 170 ( 180 )
. Mám doma ještě 3 balíky smoulich, tak snad s těmi už vystačíme.
@myskalucka tak za 219 je neberu, to neni akce..ja mam jeste tri baliky taky ale mala je jeste plne na plenach tak to je tak na mesic jeste zasoba, tak uz jsem nervni. Jinak ty basic jsem taky brala pak jen na noc, ale nemaji pruzne pasky tak je s tim prace to na syna narvat..to pak radeji beru smouli v akci i na noc
Já mám pocit, že jsem je včera viděla v albertu za 199,– (šmoulí)
Hmm tak to ten mesic asi jeste pockam az bude na ne lepsi akce..u nas to vetsinou chodi po sobe..kdyz to za 199 moc lidi nebere, tak daji tu lespi cenu…
Ahoj holky tak od stredy 20.4. by mely byt smoulacky plenky za 179 kc ale jen v hypermarketu.
@Ivouš88 To je už je hodně dobrá cena..my ale máme hyperm. nejblíž 20km daleko. MOžná si o víkendu uděláme výlet no..
No tak my mame vseobecne nejblizsi obchod 10 km daleko a hypermarket mame tak 35km, ale supermarket mame tech 10km nevim proc ty akce nemaji i v tech supermarketech holt budem muset zaukolovat babicku ta to ma bliz protoze uz mame jen pulku balicku tak hledam slevy kde se da. ![]()