Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@hofka : jj, to je ta megaakce. My už byli počtvrté a asi naposledy, dovolenou si kvůli tomu asi brát nebudu. Ale možná chlap s dětmi půjde, pokud nebude v práci. Ziskas tam nejen slevy, ale i spoustu dárků a vzorků ( um, kaše, přesnídávky, kosmetika ), letos tam byl i ropid, takže supr pexeso s mhd prostředky a papírové modely autobusů
![]()
Jsem se těšila že bude tento týden v akci zase šmoulák a nic
( tak snad příští týden..
Ahojky hlásím teda pokud to tady nebylo ještě že od čtvrtka budou v akci v Kauflandu bílé Pampers premium care plenky jen nevím přesně cenu pokud bude někdo chtít tak pro leták si dojdu a napíšu
Nemáte leták albert - na netu nový ještě není..nebudou šmoulíci prosím? ![]()
Jinak u nas v tescu velká krabice zelených pampers za 500,– ( ve vel. 4 bylo 106 ks )..ale nevím zda je akce ve všech tescách
@smurfka smoulici budou 6.-19.7. za 189Kc. Budou i další detsky veci, vc dalších plín, ale jen normálně týden. U plinek je napsaný tohle extra datum.
Ty jejich plínky jsou tam taky, ale to není žádná akce za 159,–
Zlatých casy za 139,–… na spaní dobry.
@elcap super díky…aspon něco..už nám šmoulí dochází a dlouho nebyla akce, tak jsem se bála
Ahojky nevite o nejake akci na pampers plenky nebude tento nebo pristi tyden nekde? Jde mi bud o bile nebo zelene nejlepe nejaky supermarket dik moc
V Tescu přes eshop jsem koupila zelené, vel.4 za cenu pod 5Kc za kus, balení ca 100ks. Myslím, že ceny přímo v obchode jsou stejně jako v eshopu..
@LLenule111 píše:
Ode dneška v akci pleny šmouly v hyperalberu za 189 kč
Já už je tam koupila včera
Nebyla ta akce už od středy?