Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Hangee: Dvojčata se mi narodila jako mírně nedonošená v 36+0 2650g a 2250g - po porodu si pobyli 14 dní v nemocnici a doma měli od začátku velikost 1. Doteď jsem žila v domnění, že velikost 0 se dává jen těm drobečkům, co přijdou na svět o měsíce dříve než měli, tedy těm opravdu dost předčasně narozeným a takoví si většinou prožijí nemalou dobu v inkubátorech a tam dostávají z nemocničních zásob. Ja možné, že to bude podobně jak s UM pro nedonošence, ta je k dostání v lékárnách u center, kde se na ně specializuje. Každopádně velikost 1 je od 2,5 kg a přestože ten odhad na UTZ se může lišit až o půl kila, tak sama uvidíš, zda-li to vůbec má smysl.
Jsem velice ráda za vaše rady a zkušenosti
takže raději koupím rovnou ty pemprsky 1 myslím, že menší miminko než 2,5kg mít nebudu ![]()
Prede vcirem se mi podarilo koupit v penny pampers giant box vel.5, 78 ks za 349… Maji nejakou vyprodej a u nas to bylo ve 2 obchodech penny tak treba i u vas budou mit. normalne pouzivam 4+ a 4 ale 5 za 4,4kc za kus jsem musela koupit a vyhovuji super.
Cauky zeny, od středy 11.11. Budou v akci šmoulovky jak v supermarketu tak hypermarketu albert a to za cenu 169kč. Jen v letaku mají u obou napsáno velké balení tak netusim co tím mysli ![]()
Prikladam foto… ![]()
@Petrisanka píše:
Cauky zeny, od středy 11.11. Budou v akci šmoulovky jak v supermarketu tak hypermarketu albert a to za cenu 169kč. Jen v letaku mají u obou napsáno velké balení tak netusim co tím mysli
Prikladam foto…
super, ale jsou tam popsaný normální balení u toho nebo jaký velký balení myslíš?
U nas v kaufu mají i slevu na baby nappies mega balení v krabici..ale nevím jestli je to ve všech kaufech, na leták jsem se nedívala.
@hofka píše:
super, ale jsou tam popsaný normální balení u toho nebo jaký velký balení myslíš?
@hofka jojo je to tam rozepsane ty velikosti
@smurfka Myslim, ze ve vsech. Ja je videla v akci na Stodulkach. A jsou dobre?
Jinak v Albertu maji ve sleve Pampersky Baby dry ![]()
@Boukýna jsou super ty baby nappies..já je kupuju ale ted mám doma už zásobu tak škoda..bych brala hned
@Boukýna a za kolik jsou v akci? ja je nekupuju, tak ani nevim kolik stoji normalne ![]()
Tak o zítra v Globuse Zelené Pampersky za 299Kč (mimiklub, globus karta) vel 4 76ks a třeba 2 108ks
Holky prosím nevíte jak je „kilově“ označená velikost 5? Myslím šmoulí…
Ženy jak odpovídaj ty šmoulí, zkoušela jsem je hoodně kdysi na staršího, ale už si to nepamatuju. Když kupuju pemprsky nebo babylove 4ky, tak šmouli taky 4 nebo radši 4+? Kluk má cca 10kg
@Blešík píše: Ženy jak odpovídaj ty šmoulí, zkoušela jsem je hoodně kdysi na staršího, ale už si to nepamatuju. Když kupuju pemprsky nebo babylove 4ky, tak šmouli taky 4 nebo radši 4+? Kluk má cca 10kg
mám kluka, 2r, 13kg a kupuju mu čtyřky snad ve všech značkách