Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby?
kdyby měl někdo foto bylo by to super! ![]()
@softice píše:
Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby?kdyby měl někdo foto bylo by to super!
Hmm, „Pampers active fit“ - to se tu někde v republice prodává? Pampersky používáme už přes rok a půl v žádném obchodě jsem je neviděla. Google mi našel jen samé zahraniční odkazy, na Heuréce jen nějaké odkazy na eshopy - jsou tam jen 4 recenze, takže se nediv, pokud se odpovědi nedočkáš. Snad jedině obrázku balení, ale předpokládám, že jsi chtěla přímo ty plenky ![]()
http://pleny.heureka.cz/…-pack-168ks/#…
@moniskaa A ty v Lidlu byvaji v nejake akci? Jinak jsem kecka, u tech plenek nemame zelene, ale zlute. Kazdopadne oproti tem bilejm jsou proste zlute nic moc:)
@softice píše:
Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby?kdyby měl někdo foto bylo by to super!
U nás se prodávají Activ baby-dry s jsou to akorát vylepšené activ baby..Prostě zelené Pampersky, jsou pořád stejné.. ![]()
@Boukýna jestli byvaji v akci to nevim
pouzivam jine, tak tyhle nesleduju..jo ty pasky jsou horsi, ale da se to..treba ty levne z kauflandu nebo albertu jsou jeste blbejsi
@Boukýna lidlacky plenky byly v akci nedávno, snad minulý měsíc, akorat jedu druhej balík, ale nevycházej špatně i bez akce. Mě vyhovujou, ty co mam ted jsou i vzhledove skoto stejný jak teleny pampersky
Ahoj =) tak v lednu čekám první miminko
a chtěla bych si udělat takový přehled. Jaké jsou dobré ceny. Jaké plenky volit myslela jsem pemprsky
ale ty nejmenší bych asi raději koupila jen jedno balení, nebo jak jste to řešily vy? ![]()
@Hangee ahojky 1 balík velikosti 0…i když má miminko 3300-3500g tak se do nich vleze, alespon nebuš mít všude tu smolku…1 balík velikosti 1…zbytek si dokoupíš jak dostaneš porodnický box bývají v něm kupony na pampersky -50 kč…záleží taky na tom jak budeš mít miminko velké…třeba tech 0 budeš potřebovat víc…dobré jsou i šmoulí z alberta…babydream z rossmanu…kupuji podle toho jaké jsou zrovna v akci…
@Hangee já nevím, tak já jsem velikost 0 vůbec nekupovala, ale měla jsem dva balíky Pampers velikosti 1. Moje malá měla při narození 3750g a sedly dobře. Já bych velikost 0 neriskovala, ale můžeš mít drobný mimino, to už pak musíš vědět ty, kolik odhadujou ![]()
Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:31
@Boukýna jak psala @Blešík, lidlácký byly nedávno v akci a co mám malou (je jí rok), tak jsem tu akci zažila poprvé (pokud jsem ji neprošvihla, to nemůžu říct s jistotou, ale nemyslím si).
@Hangee já kupovala ty nejmenší plěnky v DM babylove, vel. 0 jsem nekupovala vůbec, vel. 1 jsem měla dva malé balíčky a další už vel. 2. Moc velkou zásobu bych si těch malinkých nedělala, pokud nenarazíš na nějakou super akci, za běžnou cenu může partner kdykoliv dokoupit.
@Blešík Taky kupuju Lidlacké pleny. Vyjdou dobre i bez akce. Kupuju 5tky do 6ti korun za kus.Kdyz neni akce zadna, kupuju ty z Lidlu.Ted sem zkusila pleny z Tety drogerie a taky nejsou spatne.
@Hangee Ja sem kupvala Pampers pro novorozence. Jednicky nosil asi 2 mesice.Uz mohl mit dvojky, ale protykala mu stolicka z dvojek, tak sem davala jednicky delsi dobu.Kup 2 baleni jednicek a pak uvidis.Je to individualni. ![]()
@Hangee na tvem miste bych si vyhledala, kde v rychlosti koupit vel. 0 (tak aby ti je mohli privezt do porodnice, pokud bude mimco vyrazne mensi, to uz budes vedet dle odhadu). Nedavno tu nejaka uzivatelka narychle prosila o info, kde v nejakem meste sehnat vel. 0.
Ovsem muj starsi syn byl narozen o 3 tydny drive s vahou 3250g (vaha normalniho novorozence) a vel. 2 mu sedela dobre a dlouho. Ale do porodnice jsem mela vel. 1 a jeste 2 baliky doma. Vse jsme spotrebovali.
U dcerky jsem vedela dlouho, ze bude vetsi pokud pujde v terminu, tak jsem do porodnice rovnou vzala vel. 2 a odhadla jsem. Dalsi balik se dodelaval uz jen tak-tak, sla hned na 3. Protoze pres brisko sice byly vetsi, ale stehynka by se nevesla ![]()