Plenky v akci - akční ceny plenek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
24.10.15 11:37

Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby? :) kdyby měl někdo foto bylo by to super! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
24.10.15 12:13
@softice píše:
Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby? :) kdyby měl někdo foto bylo by to super! :palec:

Hmm, „Pampers active fit“ - to se tu někde v republice prodává? Pampersky používáme už přes rok a půl v žádném obchodě jsem je neviděla. Google mi našel jen samé zahraniční odkazy, na Heuréce jen nějaké odkazy na eshopy - jsou tam jen 4 recenze, takže se nediv, pokud se odpovědi nedočkáš. Snad jedině obrázku balení, ale předpokládám, že jsi chtěla přímo ty plenky ;-)
 http://pleny.heureka.cz/…-pack-168ks/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
24.10.15 19:50

@moniskaa A ty v Lidlu byvaji v nejake akci? Jinak jsem kecka, u tech plenek nemame zelene, ale zlute. Kazdopadne oproti tem bilejm jsou proste zlute nic moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
24.10.15 22:11
@softice píše:
Holky mám dotaz, jakej je rozdíl mezi Pampers active fit a active baby? :) kdyby měl někdo foto bylo by to super! :palec:

U nás se prodávají Activ baby-dry s jsou to akorát vylepšené activ baby..Prostě zelené Pampersky, jsou pořád stejné.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
241
25.10.15 07:11

@Boukýna jestli byvaji v akci to nevim :nevim: pouzivam jine, tak tyhle nesleduju..jo ty pasky jsou horsi, ale da se to..treba ty levne z kauflandu nebo albertu jsou jeste blbejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.10.15 09:31

@Boukýna lidlacky plenky byly v akci nedávno, snad minulý měsíc, akorat jedu druhej balík, ale nevycházej špatně i bez akce. Mě vyhovujou, ty co mam ted jsou i vzhledove skoto stejný jak teleny pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.10.15 18:28

Ahoj =) tak v lednu čekám první miminko :-) a chtěla bych si udělat takový přehled. Jaké jsou dobré ceny. Jaké plenky volit myslela jsem pemprsky :-) ale ty nejmenší bych asi raději koupila jen jedno balení, nebo jak jste to řešily vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
25.10.15 19:00

@Hangee ahojky 1 balík velikosti 0…i když má miminko 3300-3500g tak se do nich vleze, alespon nebuš mít všude tu smolku…1 balík velikosti 1…zbytek si dokoupíš jak dostaneš porodnický box bývají v něm kupony na pampersky -50 kč…záleží taky na tom jak budeš mít miminko velké…třeba tech 0 budeš potřebovat víc…dobré jsou i šmoulí z alberta…babydream z rossmanu…kupuji podle toho jaké jsou zrovna v akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.10.15 20:14

@Hangee já nevím, tak já jsem velikost 0 vůbec nekupovala, ale měla jsem dva balíky Pampers velikosti 1. Moje malá měla při narození 3750g a sedly dobře. Já bych velikost 0 neriskovala, ale můžeš mít drobný mimino, to už pak musíš vědět ty, kolik odhadujou :think:

Příspěvek upraven 25.10.15 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.10.15 20:15

@Boukýna jak psala @Blešík, lidlácký byly nedávno v akci a co mám malou (je jí rok), tak jsem tu akci zažila poprvé (pokud jsem ji neprošvihla, to nemůžu říct s jistotou, ale nemyslím si).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
25.10.15 20:34

@Hangee já kupovala ty nejmenší plěnky v DM babylove, vel. 0 jsem nekupovala vůbec, vel. 1 jsem měla dva malé balíčky a další už vel. 2. Moc velkou zásobu bych si těch malinkých nedělala, pokud nenarazíš na nějakou super akci, za běžnou cenu může partner kdykoliv dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.10.15 20:38

@Blešík Taky kupuju Lidlacké pleny. Vyjdou dobre i bez akce. Kupuju 5tky do 6ti korun za kus.Kdyz neni akce zadna, kupuju ty z Lidlu.Ted sem zkusila pleny z Tety drogerie a taky nejsou spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.10.15 20:40

@Hangee Ja sem kupvala Pampers pro novorozence. Jednicky nosil asi 2 mesice.Uz mohl mit dvojky, ale protykala mu stolicka z dvojek, tak sem davala jednicky delsi dobu.Kup 2 baleni jednicek a pak uvidis.Je to individualni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.10.15 23:47

Moc děkuji :-) jsem na to všechno zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
26.10.15 19:23

@Hangee na tvem miste bych si vyhledala, kde v rychlosti koupit vel. 0 (tak aby ti je mohli privezt do porodnice, pokud bude mimco vyrazne mensi, to uz budes vedet dle odhadu). Nedavno tu nejaka uzivatelka narychle prosila o info, kde v nejakem meste sehnat vel. 0.
Ovsem muj starsi syn byl narozen o 3 tydny drive s vahou 3250g (vaha normalniho novorozence) a vel. 2 mu sedela dobre a dlouho. Ale do porodnice jsem mela vel. 1 a jeste 2 baliky doma. Vse jsme spotrebovali.
U dcerky jsem vedela dlouho, ze bude vetsi pokud pujde v terminu, tak jsem do porodnice rovnou vzala vel. 2 a odhadla jsem. Dalsi balik se dodelaval uz jen tak-tak, sla hned na 3. Protoze pres brisko sice byly vetsi, ale stehynka by se nevesla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí