Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@lokynka píše:
Od pondělí 18.1. jsou v lidlu v akci pleny Toujours za 199,–
super
Ted mají i v kaufu ty jejich super pleny baby nappies..v krabici za 379 nebo tak nějak..( vel. 3,4,5 ) ve vel. 4 je tam myslím 110 ks a ve vel. 5 98..takže máme zásobu.
Tak už vám přišel leták tesco?? od příštího týdne zelené tesco plíny a kartou za 179,90!!! super co
@kkatarinka za 179,90 nebo 279,90? to bych jinak poslala manzela blesku rychle ![]()
@DanielkaC 179,90 s clubcard. Bez ní 199,90. Akce je od zítřka.
Příspěvek upraven 19.01.16 v 11:53
@Sara200 jj dekuji uz jsem koukala, ja jsem si tu precetla ze to jsou pampersky, ani nevim jak jsem to mohla precist
tak jsem se divila za jakou cenu. ted uz chapu ale tyhle pouzivame takze jdem do nich ![]()
@DanielkaC Pampers měli v akci taky, ale určitě ne za 179,90 ![]()
@myskalucka píše:
Tak od středy v supermarketech Albert smouli pleny za 199.
super..mi leták ještě nemáme…tak už si odkládám prachy:o)
@LLenule111 píše:
Já mám zásobu z Tesca, ty jejich pleny za 180kč.
ty nekupujem..za nas jsou lepší smoulové
@LLenule111 : mě se po těch Tesco plenkách syn osypal
, takže i když to byla super akce tak bohužel ne pro nás ![]()
@smurfka : jj, taky ještě budu muset nakoupit zásoby, mladasovi se nechce chodit na nocnik, to bude ještě běh na dlouhou trať ![]()
@myskalucka já prvního odnaučovala v létě, tak druhá pujde taky..takže ještě pul roku plen:o)
@smurfka : u nas to ( snad s naději ) vypadá, že by mohl od září do školky, tak už teď mám strach, že se mi nepodaří ho odplenkovat, přeci jen už ma 25 měsíců a v prosinci už musím do práce, tak už teď stresuju. Mám doma ještě 3 balíky, myslela jsem, že to začátkem ledna klapne a bude bez plen a zbytek bude jen na noc, no neklaplo
, tak si zase budu muset udělat větší zásobu
.