Plenky z DM drogerie – jak jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32929
7.8.19 07:22

Používám na střídačku s jinými které dostáváme, ale sama kupuju jen tyhle. I ve velikosti 4 mají gumičky na zádech, což jsem u jiných nenašla. Kupuju když mám v dm dost bodů na slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
7.8.19 07:36

Vyzkoušely jsme ty oranžové a ty nám seděli. Ale každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.8.19 22:16

Taky doporučuji. Máme růžové velikost 4 a super. Mají hlavně gumicku na zádech takže vydrží i nálož :pankac: Dady jsem používala ale pokaždé mi protekly až na zada :think: takže ty už raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
23.9.19 06:31

@nabab a brala jste do porodnice velikost 1?? Já právě nevěděla jestli rovnou nekoupit 2…ale mám balík do porodnice 1 a doma myslím že 2-3 balíčky pak už mám 2 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.11.19 12:42

@Kyticka611 jojo dva balíky jedniček, doma jsem měla koupené jedny dvojky, kdyby náhodou. Ale už píšu asi pozdě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.11.19 12:53

@nabab to nevadí ale nakoupeno už mám já do porodnice beru balíček 1 a doma mám asi 2-3 balíčky ještě, myslím že to vypotřebujeme, je jich tam jen 27 :nevim: a pak mám už dvojky… A spokojená s jedničkama i dvojkama? Já ještě nevím termín mám příští týden :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.11.19 12:58

@Kyticka611 jojo, teď ji mám už od července na čtyřkách a všechny velikosti zatím super :) bereme tu Premium řadu. Tak hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.11.19 13:01

@nabab super tak snad nám budou taky vyhovovat, ale jsou bez parfemace a různých zbytečnosti tak by snad neměl být problém :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
10.11.19 13:07

@Kyticka611 myslím, že určitě, celou dobu jí dávám tyhle, jen jednou jsem dostala balení Pampersek a to byla katastrofa, horko těžko je unosila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.11.19 15:23

Prvni jsem porizovala nejake s vyrezem a pupik (objednavala jsem z lekarny vice veci, tak jsem je tam prihodila), pak uz jen z DM. Spokojenost super! Ted pouzivame ty bile z DM - nejsou tak foremne, jako ty neeko, ale udrzi toho hodne, jen ma kluk prdelku jak vosa :mrgreen: Rano ma ta plina snad pul kila, ale ze by protekla, to se mi stalo opravdu vyjimecne (vetsinou kdyz v noci hur spi a cestuje). Jinak ty 1 a 2 to nedaly, pac jak kadil jak prutokac zezacatku, tak to mel az k lopatkam. Ale to podle me neni o kvalite plinek, protoze to rikaji snad vsecky maminy, ze se jim to „postestilo“ :lol: Blbou zkusenost mam s Pampers (opruzeniny a moc mu nesedely) a uplna tragedie jsou Dollano Baby s krtkem, ty jsme koupili, kdyz se nam nechtelo zajizdet k dm a letely do popelnice :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí