Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Používám na střídačku s jinými které dostáváme, ale sama kupuju jen tyhle. I ve velikosti 4 mají gumičky na zádech, což jsem u jiných nenašla. Kupuju když mám v dm dost bodů na slevu.
Vyzkoušely jsme ty oranžové a ty nám seděli. Ale každé dítě je jiné.
Taky doporučuji. Máme růžové velikost 4 a super. Mají hlavně gumicku na zádech takže vydrží i nálož
Dady jsem používala ale pokaždé mi protekly až na zada
takže ty už raději ne.
@nabab a brala jste do porodnice velikost 1?? Já právě nevěděla jestli rovnou nekoupit 2…ale mám balík do porodnice 1 a doma myslím že 2-3 balíčky pak už mám 2 ![]()
@Kyticka611 jojo dva balíky jedniček, doma jsem měla koupené jedny dvojky, kdyby náhodou. Ale už píšu asi pozdě? ![]()
@nabab to nevadí ale nakoupeno už mám já do porodnice beru balíček 1 a doma mám asi 2-3 balíčky ještě, myslím že to vypotřebujeme, je jich tam jen 27
a pak mám už dvojky… A spokojená s jedničkama i dvojkama? Já ještě nevím termín mám příští týden ![]()
@Kyticka611 jojo, teď ji mám už od července na čtyřkách a všechny velikosti zatím super
bereme tu Premium řadu. Tak hodně štěstí ![]()
@nabab super tak snad nám budou taky vyhovovat, ale jsou bez parfemace a různých zbytečnosti tak by snad neměl být problém ![]()
@Kyticka611 myslím, že určitě, celou dobu jí dávám tyhle, jen jednou jsem dostala balení Pampersek a to byla katastrofa, horko těžko je unosila ![]()
Prvni jsem porizovala nejake s vyrezem a pupik (objednavala jsem z lekarny vice veci, tak jsem je tam prihodila), pak uz jen z DM. Spokojenost super! Ted pouzivame ty bile z DM - nejsou tak foremne, jako ty neeko, ale udrzi toho hodne, jen ma kluk prdelku jak vosa
Rano ma ta plina snad pul kila, ale ze by protekla, to se mi stalo opravdu vyjimecne (vetsinou kdyz v noci hur spi a cestuje). Jinak ty 1 a 2 to nedaly, pac jak kadil jak prutokac zezacatku, tak to mel az k lopatkam. Ale to podle me neni o kvalite plinek, protoze to rikaji snad vsecky maminy, ze se jim to „postestilo“
Blbou zkusenost mam s Pampers (opruzeniny a moc mu nesedely) a uplna tragedie jsou Dollano Baby s krtkem, ty jsme koupili, kdyz se nam nechtelo zajizdet k dm a letely do popelnice ![]()