Pleny Sweet Monkey

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
hrabenka81
10.12.12 15:50

Ahoj, já tyto pleny mám na 6 měsíční miminko, je pravda, že jsou větší, ale to vůbec nevadí, alespoň vydrží na delší dobu. Co mi ale vůbec nevyhovuje není malá kapsa, stejně to do ní nikdo nevkládá, dávájí se vkládačky na, ale né že by špatně sály, to také záleží na tom, jaké pužiješ vkládačky, lepší jsou bambusové vícevrstvé, ale kalhotky jsou celé látkové, tudíž jsou hned mokré a musíš je sušit. Takže, kup jedny, zkus a uvidíš. Pokud je budeš chtít používat je lepší jich mít více, aby jsi je mohla vždy usušit. Koukni na pleny Pop In, ty mi vyhovují více, ale zase jsou menší velikosti.

• Citovat
  • Upravit
3251
31.12.12 01:46

Taky sem zakoupila 2ks plenek a moc nadšená z nich teda nejsem, ale zatím je zkoušíme. přijdou mi volnější kolem nožiček (možná je jen neumm zapnout??),ale každý kakání proteče kolem a převlíkám celý dítě a taky mi přijde, že nijak extra nesajou. musim malou velmi často přebalovat, takže víceméně jedu ve čtvercích, jen řešim, jaký vrchnáky. zatim mám g-mini a celkem nám vyhovujou, ale chtěla bych lepší. jinak mám vyhlídnutý ještě bambino mio a anyvy, vyzkouším a uvidim.ale SM mě zklamaly za ty peníze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.12.12 12:47

@mattule z vlastní zkušenosti můžu doporučit GroVia a Bamboolik. Bamboolik jsou české a krásně sedí. Plus na chlubení používáme Imse Vimse AIO (k doktorce).
SM taky mlaďochovi moc nepadly…

• Citovat
  • Upravit
673
31.12.12 15:56

@mattule Jako svrchnáky doporučuju Anavy a Imse Vimse… Obecně Anavy u nás bodujou nejvíc (teda hned po čtvercích, ty používáme nejvíce…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
1.1.13 00:32

Holky, moc děkuju, zatim začínám a testuju, ale echce se mi do toho investovat mraky peněz. takže teď asi zkusíme Anavy a budem doufat, že budem spokojený. akorát mě mrzí, že sem nezvládla objednávku do 31.12. njn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
11.1.13 00:45

Jo, a ke SM mám ještě jednu připomínku - je u nich psáno, že jsou rychleschnoucí, což mě velmi pobavilo, protože mě už schnou třetí den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.1.13 15:15

Náhodou schnou rychle, beru je ze šňůry první. Za to ale musím říct, že PUL vrstva už nefunguje jak by měla, zatímco neonky a staří pejci jsou v pohodě, novější XXL provlhnou i s pyžamem. Používáme už jenom na noc a když se nezadaří, peru všechno
Dřív jsem je dávala raději než Anavy, T. byl mohutné miminko i batole a skvěle mu sedly a málokdy protekly. Jé to už je dávno, co jsme začali plenkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
15.1.13 22:22

Tak to bude asi tim, že naše princezna je maličká, ale celkově mi nesedly… už mám doma i anavy a ty jsou ok. dělala sem pokus a opět SM schnou třetí den a anavy byly do 24h suchý, takže já mám jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.9.13 22:19

Ahoj, máte nějaké aktuální info k tomuto výrobci plen?

Začínám se porozhlížet po látkovkách a tyto mě zaujaly svým vzhledem a provedením…ale tahle diskuze ve mě trochu zahlodala, tak zvažuju jestli je vůbecc zkoušet nebo raději koupit jiné…

Dík za info 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.13 09:15

Zdravím. Nejsem tak zběhlá v látkování jako jiné maminky tady, ale nám tyto plenky vyhovují. Naše malá slečna byla hubeňour (z porodnice nás pouštěly 2550 g a 48 cm) takže jsme do nich musely trochu dorůst :-) Začala jsem je dávat když malá měla cca 3,5 - 4 kg, tak nějak. Dokud jsme musely dávat široké balení kvůli nožičkám, tak jsem dávala 2 vkládací plenky (po poradě s dětským ortopedem) a nikdy je nepročůrala skrs. Od 3 měsíců dávám jen jednu vkládačku, aby měla větší volnost pohybu. Občas se stane, že je pročuraná až na dupačky, ale to jen v případě, že to nevychytám a přebaluju po delší době (přebalujem cca 2 hodiny, protože naše malá nemá ráda mokro v kaťatech. Za sebe mohu říct Doporučuji. Hezký den. Mozilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí