Pleny Sweet Monkey

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
17.10.11 15:35

Sketchek se musím trošku zastat - ne všechny jejich plenky jsou špatné. Snapkové plenky jsou fajn, skvělé jsou TheOne, AIO s obrázkama dávám taky ráda. Vyloženě špatnou zkušenost mám jen s „geniálníma AIO“ s froté vnější stranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eav
14.1.12 02:05

všimli jste si , že na té dolní fotce vypadá její muž stejně jako opička na plenkách :D

• Citovat
  • Upravit
Eav
14.1.12 02:07
Eav píše:
všimli jste si , že na té dolní fotce vypadá její muž stejně jako opička na plenkách :D
já jsem necitovala… :oops: je vidět, že je čas jít spát…
  • Citovat
  • Upravit
MartinaMM
3.9.12 21:24

Ahoj všem, musím se zastat plenek Sweet Monkey. Nakoupila jsem do našeho prvního látkovacího balíčku několik značek a Sweet monkey byly jediné, které nám zůstaly a naprosto nám vyhovují (tedy plus ještě nějaké noční od Bum Hugger a Baby BeeHinds a Bamboozle S-T-R-E-T-C-H - TotsBot.
Původně jsem pořídila svrchňáky od Anavy, Thirsties, Grovia, vkládačky do nich, klasické čtvercovky, a AIO jednovelikostní Sketch, Avavy, Alva, Itti Bitti Tuto, Tots Bots.
Jako první šly z domu Itti Bitti Tuto, neb jejich vkládačky jsou uzooounký, takže všchno bylo v kalhotkách a ne ve vkládačkách. Hlavně že byly drahé jako blázen.
Sketch jsme měly beruškové, ale rozpáraly se nám. Sice nám je výrobce poslal opravené, ale z divně pružící látky takže než rozepnu patentek natáhnu je na dvojnásobnou délku a začnou se v nich dělat oka. Geniální froté Sketch, to je pohroma. Měla jsem pocit, že mám v ruce kus svých kalhot na kolo. Plenka je v kalhotkách všitá a je celá kvůli tomu pěkně neforemná. Obě šly z domu taky odně rychle.
Anavy byly príma, ale malý měl na nožičkách pořád otlaky a taky se už po druhém třetím praní opraly a začaly se na nich dělat žmolky.
Zůstaly jsem tedy u SWEET MONKEY a nakoupily je do celé sady - tj. 24ks. Jsou nejpříjemnější, krásně plyšové, mají roztomilé motivy - malý je díky nim velká hvězda, a navíc s nimi odpadl i náš problém se sušením, neb vkládačky vyndám a suším zvlášť na „chobotničkovém“ sušáku z Ikea a kalhotky pak na věšáku.
Dokonce i tatínek si všiml, že malý je v nich spokojený a neb se s nimi skvěle manipuluje, jako s jednorázovkama, přestal mi používat papírovky a látkuje s námi a to je VELKÝ ÚSPĚCH!!! Takže za mě značce Sweet Monkey patří velké díky a jiné už vážně nechceme. Experimenty už nás stáli dost peněz.

• Citovat
  • Upravit
hrabenka81
3.11.12 19:26

Ahoj holky, já mám pleny Pop In, a jsem s nima moc spokojená, sice jsou ze začátku trochu tvrdší než se operou, ale dobře sají, vkládačky se připínají patentky, kalhotky rychle schnou, i když v nich necháte miminko delší dobu a pročurají na kalhotky, tak rychle uschnou. Pleny Sweet monkey mám také, jsou pěkné designové, jsou jemné, ale rychle se pročurají, déle schnou.

• Citovat
  • Upravit
3
10.12.12 09:30

Zdravím milé dámy. Na jaře čekáme přírůstek do rodiny a rozhodli jsme se pro látkové plenky a tak hledám recenze a zkušenosti ostatních maminek. Prošla jsem už mnoho různých dětských obchodů a ve většině z nich mi plenky od Sweet monkey doporučovali, přiznám se, že mi i nejvíce padly do oka. Když jsem narazila na tuto diskuzi, tak jsem si říkala hurááá, konečeně se od maminek dozvím, jaké s těmito plenkami mají zkušenosti. Ale moc jsem se toho nedozvěděla. Tak se zkusím zeptat znovu. Máte některá zkušenosti s těmito plenkami?? A jaké?? Děkuji Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
10.12.12 10:37

Já ano, poslala jsem ji dál. Moc nenasaje, u chodícího dítěte se vkládačky sežvýkají doprostřed plenky a tím pádem to pak protéká. Taky se zatrhává froté suchým zipem. Ale nějakou službu jistě udělají, na druhou stranu ty samé čínské pleny se dají sehnat na e-bayi za poloviční cenu, takže zas taková láce to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika&Maxim&Albert
10.12.12 11:20

Proč mám pocit, že milá paní ivuska. h z Brna je ta samá paní, co šije konkurenční plenky? Přijde mi krajně neetické vést tímto způsobem konkurenční boj…

Mozilko, já plenky Sweet monkey používám i na druhé dítě, mám doma dvouleťáka a teď čtyřměsíčního cvalíka.
Plenky mi fungovaly bezvadně jak na hubenym dvouleťákovi, tak teď na druhym tlusťouškovi. Dvouleťák má plenky ještě na spaní a jediný co, tak na noc musí mít papírovku, bže látkovku vždycky pročurá (u papírovky se děje to samý, ale pročurá jí jen třeba obden :))
Takže za mě doporučuju. Okolo mě tyto plenky používá hodně maminek a neslyšela jsem nějaké zásadní nedostatky.

Pokud bydlíte poblíž Tábora (nebo byste měla cestu kolem) zkuste kontaktovat paní, co plenky vyrábí, určitě Vám ráda plenky nezávazně předvede osobně. Je moc milá.

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
10.12.12 11:23

To je zajímavé, že chválu pěje jednou za čas někdo nepřihlášený nebo čerstvě zaregistrovaný, kdo pak už jinde nepřispívá. :think:
Přitom má takový skvělý přehled, co je kde na trhu a kdo je kdo.

• Citovat
  • Upravit
Billi
10.12.12 11:27

Mam 1 SM a nemam ji moc v oblibe (prvni pokusy s ruznymi znackami). Syn protyka a je malo sava. Kolkikrat se mi stalo, ze byla plina sucha a vsechno bylo na obleceni. Designove je ovsem moc hezka, tak ji pouzivam jako chlubici plenu k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
8651
10.12.12 11:32
@Veronika&Maxim&Albert píše:
Proč mám pocit, že milá paní ivuska. h z Brna je ta samá paní, co šije konkurenční plenky? Přijde mi krajně neetické vést tímto způsobem konkurenční boj…

Mozilko, já plenky Sweet monkey používám i na druhé dítě, mám doma dvouleťáka a teď čtyřměsíčního cvalíka.
Plenky mi fungovaly bezvadně jak na hubenym dvouleťákovi, tak teď na druhym tlusťouškovi. Dvouleťák má plenky ještě na spaní a jediný co, tak na noc musí mít papírovku, bže látkovku vždycky pročurá (u papírovky se děje to samý, ale pročurá jí jen třeba obden :))
Takže za mě doporučuju. Okolo mě tyto plenky používá hodně maminek a neslyšela jsem nějaké zásadní nedostatky.

Pokud bydlíte poblíž Tábora (nebo byste měla cestu kolem) zkuste kontaktovat paní, co plenky vyrábí, určitě Vám ráda plenky nezávazně předvede osobně. Je moc milá.

To je sice pravda, že podnikám v oboru, ale stejně tak jsem matka 3 dětí, které jsem všechny látkovala a látkuji a mám vyzkoušená kvanta značek. Mnohé konkurenční značky naopak chválím, namátkou mám velmi ráda GroVia, TotsBots, Swaddlebees či Blueberry, Mommy's Touch… Mohla bych pokračovat. Skutečně to nemá co do činění s mým podnikáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
10.12.12 12:17

Pokud bydlíte poblíž Tábora (nebo byste měla cestu kolem) zkuste kontaktovat paní, co plenky vyrábí, určitě Vám ráda plenky nezávazně předvede osobně. Je moc milá.

Jj, přesně…Vždycky je moc chválí někdo nepřihlášený.. myslím, že jinak je moc maminek nevychvaluje. Službu jistě udělají, ale ty samé se dají koupit na e-bayi o půlku levněji.
Já doporučuju plenky šije v Čechách a to Anavy, bamboolik a Haipa Daipa.
@Mozilka Já je nedoporučuju. Ale zkus si projít diskuzi Nové látkující maminky sem, tam přispívají maminky s bohatými zkušenostmi a uvidíš, které plenky doporučují…Za mě Anavy!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
10.12.12 12:18

Mimochodem my na noc používáme jednovelikostní a ted i noční plínky od Anavy a nikdy neprotekly!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika&Maxim&Albert
10.12.12 13:02
@Brunifid píše:
To je zajímavé, že chválu pěje jednou za čas někdo nepřihlášený nebo čerstvě zaregistrovaný, kdo pak už jinde nepřispívá. :think:
Přitom má takový skvělý přehled, co je kde na trhu a kdo je kdo.

I když píšu jako neregistrovaný uživatel, tak mi na mail chodí upozornění, pokud na diskuzi někdo připíše komentář.

Nemyslím si, že mám skvělý přehled, ale na začátku látkování jsem si dělala sondu do světa látkovek, takže tuším, kdo co v čechách produkuje…

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
10.12.12 14:21
I když píšu jako neregistrovaný uživatel, tak mi na mail chodí upozornění, pokud na diskuzi někdo připíše komentář.Nemyslím si, že mám skvělý přehled, ale na začátku látkování jsem si dělala sondu do světa látkovek, takže tuším, kdo co v čechách produkuje…

O tom nepochybuji, že to chodí na email, leč proč psát jako nepřihlášená? A píšete i jinam nebo jednou za čas vymyslíte nick a oživíte jen tuto konkrétní diskuzi? 8)
Ono se na webu výrobců píše, do jakých diskuzí chodí a pod jakými nicky? Jsem si nevšimla :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure