Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Baba píše:zelazuzu píše:
Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptalJá už se ptala
pleny jsou ušíté v Čechách, ale materiál se v Čechách nevyrábí.
V dnešní době se v Evropě nevyrábí už, žádný kvalitní materiál.
Vše je atestováno zkušecnou a o kvalitě svědčí a i značka Česká kvalita.
Věřte mi v dnešní době, žádný Český výrobce nenakupuje materiály vyrobené v Čechách.
Jsou vyrobeny buď v Číně, Indii, Pákistánu, Turecku.
Dělala jsem v textilu dost let a tak vím, že díky politice EU, byly všechny výroby vytlačeny mimo EU.
Sama jsem si původně na Ebay objednala pár vzorků a byl to děs. Pleny neseděly, uvnitř byl fleece a mohu říct, že v dnešní době
vím min o 2 českých značkách, které už i šíjí mimo EU a díky tomu jsou schopni dát lepší ceny fin. zákazníkovi.
By mě teda zajímalo co pak znamená značka Česká kvalita? Já teda měla za to, že česká kvalita je opravdu česká a né že materiál je kdo ví odkud.
![]()
Katy2 píše:Baba píše:By mě teda zajímalo co pak znamená značka Česká kvalita? Já teda měla za to, že česká kvalita je opravdu česká a né že materiál je kdo ví odkud.zelazuzu píše:
Tak to samozřejmě holky udělat můžete..Docela by mě zajímalo, co vám na to řekne..A věřte tomu, že by jste nebyli první, kdo se jí na to ptalJá už se ptala
Věřte mi v dnešní době, žádný Český výrobce nenakupuje materiály vyrobené v Čechách.
Dělala jsem v textilu dost let a tak vím, že díky politice EU, byly všechny výroby vytlačeny mimo EU.
Sama jsem si původně na Ebay objednala pár vzorků a byl to děs. Pleny neseděly, uvnitř byl fleece a mohu říct, že v dnešní době
vím min o 2 českých značkách, které už i šíjí mimo EU a díky tomu jsou schopni dát lepší ceny fin. zákazníkovi.![]()
No jo, na tu litánii o tom, že nikdo nevyrábí v ČR, jsem už reagovala před cca 14 dny… Chudáci všichni výrobci kvalitního českého textilu (a že jich je dost)…
Jinak podmínkou pro udělení známky Česká kvalita není to, že je produkt vyroben v ČR. Už se to prý řešilo i v nějakých Černých ovcích či podobném pořadu, že je to takové legalizované balamucení zákazníků.
Baba píše:zelazuzu píše:
vím min o 2 českých značkách, které už i šíjí mimo EU a díky tomu jsou schopni dát lepší ceny fin. zákazníkovi.
Tak pokud Ti toto odpověděla přímo paní od Sweet Monkey, tak tedy nechápu, proč když pleny neseděly zvolila stejný střih
- který si tedy údajně vymyslela sama - už to je k zamyšlení..
A chapu to teda dobre, ze pani zrejme zalevno nakoupi a zadraho proda? A co ta poptavka?
a nebo teda netuší, že prodává ty z ebay? třeba jí je někdo posílá, jako že je ušil tady ![]()
No já to teda chápu tak, že si je nechává někde šít, řekla bych že za podstatně nižší cenu, než za co je prodává. ![]()
Katy2 píše:
No já to teda chápu tak, že si je nechává někde šít, řekla bych že za podstatně nižší cenu, než za co je prodává.
Tak ja v tom ani problem nevidim, kdyz je nekdo, kdo to koupi
Ale poradne nevim, vo co gou ![]()
asha píše:Katy2 píše:Tak ja v tom ani problem nevidim, kdyz je nekdo, kdo to koupi
No já to teda chápu tak, že si je nechává někde šít, řekla bych že za podstatně nižší cenu, než za co je prodává.Ale poradne nevim, vo co gou
No asi o to, že to vydává za český výrobek…
ivuska.h píše:asha píše:No asi o to, že to vydává za český výrobek…Katy2 píše:Tak ja v tom ani problem nevidim, kdyz je nekdo, kdo to koupi
No já to teda chápu tak, že si je nechává někde šít, řekla bych že za podstatně nižší cenu, než za co je prodává.Ale poradne nevim, vo co gou
To jo teda, a co ta poptavka na siti? Jsem fakt mimo, tak prosim polopaticky, proc to je sila? ![]()
No síla je to, že paní podává lidem klamavé informace. Vem si třeba, že Ty by jsi chtěla nakupovat jen a jen plenky od českých výrobců a proto koupila i Sweet Monkey a pak by Ti přišla plína se štítkem made in China…Nebyla by jsi vytočená? A ještě by jsi zjistila, že defacto tu samou plínu koupíš na e-bay či Aukru za polovic..Necítila by ses podvedená?
To že paní levně nakupuje a draze prodává bych neřešila - pokud by podávala pravdivé informace..Přesně - pokud to někdo koupí tak koupí. Já také prodávám věci ve svém obchůdku se ziskem, to je jasné, ale nikdy bych si nedovolila nábídnout něco co vydávám za svůj výrobek, doma vyrobený a přitom by ho pro mě vyrobil někdo někde jinde - o tom je celá ta debata - ne o tom, že všechny věci z Číny musí být zákonitě špatné a třeba jedovaté pro mimčo - to ne.
zelazuzu píše:
No síla je to, že paní podává lidem klamavé informace. Vem si třeba, že Ty by jsi chtěla nakupovat jen a jen plenky od českých výrobců a proto koupila i Sweet Monkey a pak by Ti přišla plína se štítkem made in China…Nebyla by jsi vytočená? A ještě by jsi zjistila, že defacto tu samou plínu koupíš na e-bay či Aukru za polovic..Necítila by ses podvedená?
To že paní levně nakupuje a draze prodává bych neřešila - pokud by podávala pravdivé informace..Přesně - pokud to někdo koupí tak koupí. Já také prodávám věci ve svém obchůdku se ziskem, to je jasné, ale nikdy bych si nedovolila nábídnout něco co vydávám za svůj výrobek, doma vyrobený a přitom by ho pro mě vyrobil někdo někde jinde - o tom je celá ta debata - ne o tom, že všechny věci z Číny musí být zákonitě špatné a třeba jedovaté pro mimčo - to ne.
Tak jestli to bylo na mne, tak o tom zadna, o tom se tu nebavim
Mne zajima ten inzerat…poptavka na siti, jak sem dala Katy a Zuzanecka psala, ze je to sila… tak jsem zvedava, no.
Ze by pani vyschl cinsky zdroj a hledala nahradu, nebo jak je to mysleny?
asho, ona na těch svých stránkách píše, jak si sama plenky vymyslela atd. no a pak katy vyšťourá poptávku, kde shání, kdo bude šít plíny ![]()
zuzanecka81 píše:
asho, ona na těch svých stránkách píše, jak si sama plenky vymyslela atd. no a pak katy vyšťourá poptávku, kde shání, kdo bude šít plíny
lirita píše:
No pravě a to už samo o sobě nasvědčuje jedno . poptavá plínky a ne šití plín tz, nezadava výrobu sveho napadu ale poptavá hotové plínky.Tak zamyšlení je na místě
zuzanecka81 píše:
asho, ona na těch svých stránkách píše, jak si sama plenky vymyslela atd. no a pak katy vyšťourá poptávku, kde shání, kdo bude šít plíny
Hm no jo, ruznych velikosti…a tvaru a barev, ze… ja na ni nastesti nenarazila.
ja jsem teda vubec nenasla zadny jeji povidani o tom jak k tomu prisla
jestli koukam na spravny stranky tak je tam kulovy…