Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
ja jsem teda vubec nenasla zadny jeji povidani o tom jak k tomu prislajestli koukam na spravny stranky tak je tam kulovy…
Ha, tak paní ten text s povídáním o sobě a svém nápadu vymazala! byl tu http://sweetmonkey.cz/…_monkey.html
Tak se pokouším najít to co jsem dokola četla a bohužel, je to smazano ale ještě se pokochejte tím jak je viskozova drt anibakterialní , kdo tu ví o čem mluvím rsp, píší tak ty blaboly o bambusu jsou se vší ironií na místě.Něž to paní vymaže.
![]()
no tam jsem prave koukala a je tam prd… asi uz ji horelo za pr..
lenholka píše:
no tam jsem prave koukala a je tam prd… asi uz ji horelo za pr..
lirita píše:
Tak se pokouším najít to co jsem dokola četla a bohužel, je to smazano ale ještě se pokochejte tím jak je viskozova drt anibakterialní , kdo tu ví o čem mluvím rsp, píší tak ty blaboly o bambusu jsou se vší ironií na místě.Něž to paní vymaže.![]()
![]()
To o tom bambusu tam zatím pořád je, ale to si stále myslí hodně lidí..Teď tak přemýšlím, že já to mám taky určitě někde napsané u svých inzerátů
..Jak tak člověk kopíruje ty texty od dodavatelů, tak to často ani nečte a zrovna dnes jsem jeden vkládala na bambusové prsní vložky a taky tam bylo napsané jak jsou antibakteriální - no všimla jsem si toho a vymazala ![]()
zelazuzu píše:lenholka píše:
no tam jsem prave koukala a je tam prd… asi uz ji horelo za pr..abych pravdu řekla, tak teď je mi jí líto..Myslím, že se to na ni valí ze všech stran a to zveřejnění fotek tady je jen třešnička na pomyslném dortu..
Ja jsem teda zvedava zda pujde pani s pravdou ven jak to vlastne je ![]()
Me nejvic teda stve,ze rada kupuji ceske plenky,pac rada podporim maminky na materskych apod.....a ne ze rada podporim nekoho kdo je vycuranej a dela z nas vsech blbce
to me teda mrzi dost…
Lamm píše:
tak treba mne to povidala na veletrhu pro díte. Ze latka neni ceska, protoze ceske latky nejsou moc hezke a bambus tady neroste, to bych brala. Ale to usiti by mne hodne mrzelo. Tak moc se snazim pro naseho spunta nakupovat ceske veci.
Pozor, tady dochází k záměně osob! Na veletrhu Pro dítě byla Rehana Ježková z Angel Wings (http://www.angel-wings.cz/), která zmíněné plenky jen prodává (teď po této kauze už ani to ne, neměla tušení, jak se věci mají), to není „výrobkyně“ plenek Sweet Monkey. Bohužel paní Ježkové tato kauza do jisté míry špiní pověst, je v tom chudák nevinně.
A jeste nechapu proc pani striha ty cedulky
Kdyby je tam nechala,tak se ani tak nepozastavim…ale jako koupit si novou plenu a mit na ni viditelnemustrizenou cedulku je teda mazec
,se divim,ze ji ty pleny nevraceli vsichni zpet ![]()
Mirii píše:
Ja jsem teda zvedava zda pujde pani s pravdou ven jak to vlastne je
Me nejvic teda stve,ze rada kupuji ceske plenky,pac rada podporim maminky na materskych apod.....a ne ze rada podporim nekoho kdo je vycuranej a dela z nas vsech blbceto me teda mrzi dost…
A to je Mirri právě to…že dělá z lidí blbce..proto vyprovokovala to co se stalo..Když se podíváš i na stránky prodejců jejich plenek, tak ti tam také hodně pozměnili texty a někteří tuším i plenky stáhli z obchodu..
zelazuzu píše:lenholka píše:Ha, tak paní ten text s povídáním o sobě a svém nápadu vymazala! byl tu http://sweetmonkey.cz/…_monkey.html
ja jsem teda vubec nenasla zadny jeji povidani o tom jak k tomu prislajestli koukam na spravny stranky tak je tam kulovy…
no jo, povídání je pryč! ![]()
Mirii píše:
A jeste nechapu proc pani striha ty cedulkyKdyby je tam nechala,tak se ani tak nepozastavim…ale jako koupit si novou plenu a mit na ni viditelnemustrizenou cedulku je teda mazec
,se divim,ze ji ty pleny nevraceli vsichni zpet
No přece proto, aby nebylo vidět že je šily v Číně..
Koho asi napadne stopovat, to zda je cedulka odstřihnuta?Laika ???
tak treba mne to povidala na veletrhu pro díte. Ze latka neni ceska, protoze ceske latky nejsou moc hezke a bambus tady neroste, to bych brala. Ale to usiti by mne hodne mrzelo. Tak moc se snazim pro naseho spunta nakupovat ceske veci.