Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@Elen8 píše:
@martina.se aha, tak to už prostě jedině v noci přebalovat. Já myslím, že se tím nevzbudí. Normálně bych pod něj šoupla podložku, přebalila a myslím, že to zaspí.
vše vyzkoušeno, asi jsme fakt exoti.. vzbudí se a chce si hrát
já snad začnu dávat látkovky či co ![]()
@martina.se nejsem odborník přes látkovky, ale ty vím od kamarádky že ty se musí přebalovat hodně často…
@Elen8 píše:
@martina.se nejsem odborník přes látkovky, ale ty vím od kamarádky že ty se musí přebalovat hodně často…
@martina.se @Elen8 nene látkovky noční pleny se nepřebalují, celou noc by správně vycpaná plena měla vydržet, mě to tedy drží, možná to stojí za zkoušku
@martina.se Nebo zkusit dát jednu plínku vel.4 a na to jednu vel.5 nebo látkovku.
Asi bych to nekombinovala, bude to hrozně neprodyšný balík, tak akorát na opruzeniny ![]()
@martina.se kolik měří tvůj kluk? Náš má 10 kg a 83 cm, teď jsem našla 5 ještě po starším a normálně mu byla, nikde nic neodstávalo ![]()
@Billi píše:
@martina.se kolik měří tvůj kluk? Náš má 10 kg a 83 cm, teď jsem našla 5 ještě po starším a normálně mu byla, nikde nic neodstávalo
má kolem 85 cm, ale on je tak živej, že ho nejde změřit.. naposledy u dr měl tuším 79 ![]()
Holky, oživuji diskuzi. Náš malej bude mít rok a hodně se procurava. V noci ho prebalim a za 3 hodiny je zase mokrej. Pije 2×mleko 180 ml a čaj. Někdy je mokrej i po poledním spaní. Má 12 kg a přes 80 cm. Dávám na noc Pampers active baby 6+5 pants, někdy to ty gumicky u toho chytí. Jindy ne. Zkoušela jsem i 5 tesco sovicky i normální tesco pleny. Vše mu nahoře u kyčli proteče. Většinou spí na boku a když je mokrý, tak ho to vzbudí. Prosím poraďte, co s tím. I tak se v noci teď budí po hodině, max.2. Díky moc, už nevím co…
Nejvíc synovi vydržely plenky Bella happy. Hodně pil a plenku měl vždy v noci úplně naducanou, ale kolem nožiček neprotekly.
Můj syn taky hodně pije a v noci má plenku totálně nacucanou, ale neprobere ho to. Zkoušela jsem všelijaké, ale nejvíc se nám osvědčily plenky značky natuvell z globusu. Nesmrdí, příjemný materiál, výborná savost i cena.
@Adelka951 o těch jsem taky už slyšela…za vyzkoušení to stojí
@Niccollett píše:
Můj syn taky hodně pije a v noci má plenku totálně nacucanou, ale neprobere ho to. Zkoušela jsem všelijaké, ale nejvíc se nám osvědčily plenky značky natuvell z globusu. Nesmrdí, příjemný materiál, výborná savost i cena.
O těch jsem vůbec neslyšela…do Globu moc nejezdíme, ale pošlu tam prarodiče ![]()