Plesnivá kojenecká láhev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
11.10.11 10:54

Vysterilizovat. U lahvicek a hrnecku s pitkem jsem preventivne jednou tydne sterilizovala v roztoku z lekarny pro pouziti zastudena. Ony se ty zobacky u hrnecku a vselijaka pitka dost blbe umyvaji, tak jsem to jednou tydne proste sterilizovala.
Taky jsem tak jednou zapomnela v kocarku lahvicku s dzusem a musela jsem to vyhodit, protoze mela totalne nepristupne pitko a i po sterilizaci jsem tam porad videla cernou plisen. Takze diiiik, letela do kose!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
11.10.11 12:11

o vyhození jsem uvažovala. Ale je prakticky nová :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
11.10.11 16:08
nikita066 píše:
lumáťa píše:
Domestos ! Pořádně v něm vše vypláchnout, důkladně vymýt vodou a pak vyvařit.
to jako fakt? 8-o mám strach to lít do láhve z které pije mimi.

Domestos je stený jako Savo. Jenže účinnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.19 16:53

Dítě pilo z plesnive lahve

Zdravím. Dnes mi syna 4 roky hlídala moje babička. Viděl u ní plastovou láhev a chtěl z ní pít. Babička mu ji vypláchla a dala tam vodu. Vypil dvě lahve a vzal si jí domů. Chtěl do ní zas vodu, tak jsem do ní koukla a vidím tohle. :roll: Asi plíseň. Prosím vás může se mu něco stát? Láhev letí do koše… :roll:

• Citovat
  • Upravit
4465
8.8.19 17:05

Nic se mu nestane, neřeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
8.8.19 17:50

Moje malá si v nestrezene chvíli vytáhla z koše plesnivy pomeranč, kousla si a žije :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
8.8.19 21:19

Moje sestra ve 2 letech snědla na dvorku kuřinec neboli slepičinec. A žije a má super imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.12.19 21:07
@nikita066 píše:
Ahoj holky,
stalo se mi, že jsem nechala en v kojenecké láhvy džus s vodou a udělalo mi to plíseň. Od té doby se mi to stalo i u vody. Dá se to něčím vyčistit? Nebo rovnou vyhodit? Díky za rady

Určitě vyhodit. Stojí to pár korun a bála bych se to dítěti dát i vymyté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.12.19 21:08
@Veveří píše:
Moje sestra ve 2 letech snědla na dvorku kuřinec neboli slepičinec. A žije a má super imunitu.

Takže bys teď každému ve dvou letech naordinovala jíst slepičinec? :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.12.19 21:09

....a žije

Nevím jestli jsem tu jediná, ale to že dítě něco „přežilo“ po různých incidentech, jak některé píšou, :cert: neznamená, že by se na tyhle věci nemělo dávat pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
9.12.19 21:49
@hanarejch píše:
Takže bys teď každému ve dvou letech naordinovala jíst slepičinec? :pankac: :mrgreen:

To určitě ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.1.20 13:36

Plíseň

Já bych to teda hned vyhodila, plísně jsou škodlivé nejen pro děti… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.1.20 14:59

Mně takhle plesniví i flaška od mléka, občas to najdu v těch drážkách jak se šroubuje dudák na lahev. Drhnu to normálně jarem a pak dám vyvařit, nebo do myčky, vždy to komplet zmizí a nějak se toho nebojim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
1.1.20 15:01

Poprvé jsem flašku taky vyhodila, v nové to bylo za měsíc zas. Ne že by flašky byly extra drahé, ale přijde mi zbytečné vyhodit i blbých 200, když se to dá normálně odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.5.24 11:54

Plesnivá láhev pro dítě

Dobrý den, o víkendu mi expřítelkyně předala naší tři letou dceru která měla u sebe láhev na pití.
Podotýkám že dcera má dvě totožné lahvičky stejné značky jen rozlišenou barvu (dcera ji zbožňuje) Jednu má u ex a druhou u mě.

Lahvičkay cca 8 měsíců zpět kupovany. Nikdy si lahvičku ke mě nebrala ale říkala že tam má džusík že si ho chce dopít tak zůstala i s lahvičkou na víkend u mě.

Večer jsem si říkal že určitě ex tu láhev nějak extra nečistí tak jsem jí začal rozebírat ale po tom co jsem objevil mě oblil pot a co následovalo dále na WC Vám popisovat nebudu!!
Může se dceři něco stát když dlouhodobě přes tady toto konzumovala tekutiny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí