Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Vysterilizovat. U lahvicek a hrnecku s pitkem jsem preventivne jednou tydne sterilizovala v roztoku z lekarny pro pouziti zastudena. Ony se ty zobacky u hrnecku a vselijaka pitka dost blbe umyvaji, tak jsem to jednou tydne proste sterilizovala.
Taky jsem tak jednou zapomnela v kocarku lahvicku s dzusem a musela jsem to vyhodit, protoze mela totalne nepristupne pitko a i po sterilizaci jsem tam porad videla cernou plisen. Takze diiiik, letela do kose!
nikita066 píše:lumáťa píše:to jako fakt?
Domestos ! Pořádně v něm vše vypláchnout, důkladně vymýt vodou a pak vyvařit.mám strach to lít do láhve z které pije mimi.
Domestos je stený jako Savo. Jenže účinnější ![]()
Zdravím. Dnes mi syna 4 roky hlídala moje babička. Viděl u ní plastovou láhev a chtěl z ní pít. Babička mu ji vypláchla a dala tam vodu. Vypil dvě lahve a vzal si jí domů. Chtěl do ní zas vodu, tak jsem do ní koukla a vidím tohle.
Asi plíseň. Prosím vás může se mu něco stát? Láhev letí do koše… ![]()
Moje malá si v nestrezene chvíli vytáhla z koše plesnivy pomeranč, kousla si a žije ![]()
Moje sestra ve 2 letech snědla na dvorku kuřinec neboli slepičinec. A žije a má super imunitu.
@nikita066 píše:
Ahoj holky,
stalo se mi, že jsem nechala en v kojenecké láhvy džus s vodou a udělalo mi to plíseň. Od té doby se mi to stalo i u vody. Dá se to něčím vyčistit? Nebo rovnou vyhodit? Díky za rady
Určitě vyhodit. Stojí to pár korun a bála bych se to dítěti dát i vymyté.
@Veveří píše:
Moje sestra ve 2 letech snědla na dvorku kuřinec neboli slepičinec. A žije a má super imunitu.
Takže bys teď každému ve dvou letech naordinovala jíst slepičinec?
![]()
Nevím jestli jsem tu jediná, ale to že dítě něco „přežilo“ po různých incidentech, jak některé píšou,
neznamená, že by se na tyhle věci nemělo dávat pozor.
@hanarejch píše:
Takže bys teď každému ve dvou letech naordinovala jíst slepičinec?![]()
To určitě ne
![]()
Já bych to teda hned vyhodila, plísně jsou škodlivé nejen pro děti… ![]()
Mně takhle plesniví i flaška od mléka, občas to najdu v těch drážkách jak se šroubuje dudák na lahev. Drhnu to normálně jarem a pak dám vyvařit, nebo do myčky, vždy to komplet zmizí a nějak se toho nebojim ![]()
Poprvé jsem flašku taky vyhodila, v nové to bylo za měsíc zas. Ne že by flašky byly extra drahé, ale přijde mi zbytečné vyhodit i blbých 200, když se to dá normálně odstranit.
Dobrý den, o víkendu mi expřítelkyně předala naší tři letou dceru která měla u sebe láhev na pití.
Podotýkám že dcera má dvě totožné lahvičky stejné značky jen rozlišenou barvu (dcera ji zbožňuje) Jednu má u ex a druhou u mě.
Lahvičkay cca 8 měsíců zpět kupovany. Nikdy si lahvičku ke mě nebrala ale říkala že tam má džusík že si ho chce dopít tak zůstala i s lahvičkou na víkend u mě.
Večer jsem si říkal že určitě ex tu láhev nějak extra nečistí tak jsem jí začal rozebírat ale po tom co jsem objevil mě oblil pot a co následovalo dále na WC Vám popisovat nebudu!!
Může se dceři něco stát když dlouhodobě přes tady toto konzumovala tekutiny???