Plínky na noc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
880
17.9.12 22:54

Holky, vy budíte děti v noci na čůrání?? Dcerka je v 22 měsících přes den bez pleny, ale abych si natahovala budíka a budila ji?? Jinak to nejde :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
17.9.12 22:56
@Ewule0712 píše:
Já to tak dělám celou dobu, c je na noc bez plínky, což je ty 4měs cca a stále si sám neřekne, třeba až k ránu, ale takhle v noci ne :(

To je právě ono - jak večer usne, tak usne tvrdě, že kdybych jí nevzbudila, nejpozději o půlnoci můžu převlíkat postel. K ránu už se taky vzbudí sama, ale před půlnocí nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
17.9.12 22:56
@marketa612 píše:
Holky, vy budíte děti v noci na čůrání?? Dcerka je v 22 měsících přes den bez pleny, ale abych si natahovala budíka a budila ji?? Jinak to nejde :mrgreen:?

Budíka ne, vypozorovala jsem, že se počurá kolem 21.30 takže dám na nočník ještě než jdu spát. Jinak do rána nevydrží a počurá se.

• Citovat
  • Upravit
880
17.9.12 22:59

No to jste mě nepotěšily, já netuším kdy čůrá když spí. :think: :think: Ale než já jdu spát jí vzbudit a dát na nočník nemám odvahu :mrgreen:. Sice jsem se zaradovala, že jsme bez plín, ale tu noc jsem zatím nijak neřešila, a ted ani nevím jak vyřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
17.9.12 23:03
@marketa612 píše:
No to jste mě nepotěšily, já netuším kdy čůrá když spí. :think: :think: Ale než já jdu spát jí vzbudit a dát na nočník nemám odvahu :mrgreen:. Sice jsem se zaradovala, že jsme bez plín, ale tu noc jsem zatím nijak neřešila, a ted ani nevím jak vyřeším…

Já to dělám tak, jak píšeš - než jdu sama spát, vzbudím děcko na čůrání. Budíka si nedávám, beztak nechodím spát před jedenáctou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.9.12 23:08

Tak někdo říká, že se má odplenit po 4 suchých nocích. my sebrali plenku ze dne na den… Prvních pár nocí jsem budila, po 3-4 hodinách spánku - vyčůral se první dvě noci, pak strašně plakal. první noc nehoda a od té doby nic. Bez plen jsme dva měsícě, takže od dvou let a 4 měsíců :-)
Na matraci mám chránič, tak neřeším nehody, ale na štěstí nejou :-) někdy si v noci řekně, že chce, někdy si dojde sám na nočník, který má v pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.9.12 23:09

A to se nebojíte, že už neusnou? To že dítě spí, považuju za největší úspěch dne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
17.9.12 23:10

@Kristyna+Daník jak píšeš, tak máme ještě půl roku čas, a jak to máte ostatní? v kolika měsících byly děti bez plen. abych to zbytečně neuspěchala, podle mě do 3 času dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.9.12 23:11

@marketa612 Mě u toho čůrání tedy skoro vždy skoro spal :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11513
17.9.12 23:13

@marketa612 já to nehrotila, když jsem byla v práci, tak jsem odmítla vstávat ještě v noci, ale zůstala jem doma a vrhli jsme se na to a kupodivu bez problému a to jsem to pořád odkládala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí