Co zabírá na plíseň nehtů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
andrij
2.8.12 14:07

Dobrý den, Už 14 dní jím vitamin E a současně jím mažu nehty na jedné noze. Určitě se tam něco děje, protože nehty v postižených místech úplně zhnědly. Na druhou nohu, kde mám postižený jeden prst dávám dle jiné rady jablečný ocet a tam se zatím nic neprojevilo. Zdravím

• Citovat
  • Upravit
5529
2.8.12 16:12
@andrij píše:
Dobrý den, Už 14 dní jím vitamin E a současně jím mažu nehty na jedné noze. Určitě se tam něco děje, protože nehty v postižených místech úplně zhnědly. Na druhou nohu, kde mám postižený jeden prst dávám dle jiné rady jablečný ocet a tam se zatím nic neprojevilo. Zdravím

tak to mam radost s vami :palec:
urcite se vam to vyleci, drzim palecky
chce to prave hlavne „zevnitr“ i streva, aby se organismus vycistil, potom
se vam to nevrati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.12.12 14:19

Manžel chytl také plíseň na nohou v práci ve sprše. Je mu na to pomáhá bylinkový gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
6.12.12 14:22

@aandulka Mně se kdysi osvědčila na mykózu nohou konopná mast v kombinaci s propolisovýma kapkama (potírat zasažené místo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivcad
14.2.13 21:30

onychomykoza nehtů

Zkuste Canespor roztok, je určený na plísně a rovnou kapat z lahvičky. Nehty odrůstají až rok. Pedikérka

• Citovat
  • Upravit
David_M
16.3.13 17:19

UV lampa nebo výbojka. Jak účinně zabíjí plísně nehtů?

Na zničení bakterií a plísní se běžně používá germicidní UV-C (filtrace bazénů, sterilizace nástrojů). Nezkoušel někdo účinek UV lampy na vytvrzování gelových nehtů? Je to sice jen UV-B, ale každý den na 5 minut prosvítit nehet by molo plíseň odstranit taky nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Magduna
28.6.13 09:52

plíseň nehtů

Trpím již několik let plísní nehtů jak na jednom nehtu na ruce tak i na nohou. Zhruba před 3 měsíci mi byl lékařem předepsán lék Terfimed, který mi opravdu pomohl. Jedná se prášky, které se užívají 1× denně. Nehet na ruce je skoro již celý odrostlý a vypadá již normálně a na nohou už také vidím výsledky.

• Citovat
  • Upravit
13.8.13 20:53

plíseň na nehtech

Také se mi dělá plíseň na palci a ukazováčku na ruce. vždy to vypadá, že je to zhojené…po čase se začne dělat uprostřed nehtu tmavé místo, které se zvětšuje a pak začne žloutnout. Dostala jsem od lékařky lak polinail, prý pomáhá. Na předpis stojí asi 230kč, jinak 400kč. CHce to ale vytrvat, prý se to léčí půl roku až rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marťa123456789
9.11.13 17:29

Ahoj,
já mám taky plíseň na nehtu. Už jsem vyzkoušela snad všechno a nefunguje to. Teď to zkusím s tím Tee Tree Oil. Snad to bude konečně fungovat. Na jedněch stránkách jsem četla že by na to mohl pomoct i časnek s citronem. Tak můžete taky zkusit držím palce :D :palec:

• Citovat
  • Upravit
73
1.2.14 14:02

Ahoj,
já už s plísní nehtu na rukou bojuju skoro dva roky. Brala jsem prášky a nezabraly. Léčila jsem to přírodně K nails a pak taky nějakým roztokem s konopím a taky nic moc. Docela mi pomohla Sangue di drago, ačkoliv nepíšou, že léčí plísně. Teď používám lak loceryl a roztok batrafen. Obejdnala jsem si antibakteriální pilník, tak snad to zabere. LOceryl zabíral, ale jakmile jsem ho zapomněla použít - jednou, tak zabírat přestal a opět se to zhoršuje. Navíc beru kortikoidy v rámci autoimunního onemocnění, takže mám k plísním sklon. Fakt už nevím co s tím, vypadá to ošklivě. :( Poraďte mi, prosím! Jo a je mi 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
1.2.14 14:17

@AlikR Měla jsem plíseň na palci nohy, pomohl mi takový fix, ale přečti si recenze, pokud si ji pořídíš, kup v lékárně a podívej se na datum spotřeby:
 http://pece-o-nohy.heureka.cz/…-ml/recenze/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.2.14 14:25

Děkuju, já zkusím nejdřív octovou koupel, tu taky všude chválí. Teda v kombinaci s tím, co užívám. Myslím, že na noze se to léčí líp, neb nepřichází tak často do styku s okolním prostředím (bakterie a pod.) a taky si ruce člověk meje každou chvíli a léčivý přípravek tak smývá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.2.14 15:32

@AlikR Mně prakticky okamžitě zabral biologický prostředek Pythium…ale měla jsem plíseň na nehtech u novou, zřejmě z bazénu. Nikdy jsem na plísně netrpěla, takže mě to docela vyděsilo, měla jsem nějaký sprej od pedikérky-na prd, pak jsem měsíc používala Canespor roztok-na prd no a po odzkoušení tohoto přípravku, plíseň zmizela…koukám, že mají i nějakou variantu vhodnou pro ruce, posílám odkaz http://www.pythium.eu/…ce-o-ruce-3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.2.14 15:40

Pythium

Tak já asi tu houbu zkusím, ale nejdřív budu pokračovat v léčbě tím, co mám a přidám tu octovou vodu, a pak uvidím podle výsledků. Navíc jsem si objednala ten antibakteriální pilník a už nemám moc peněz, které bych do toho mohla vložit. Každopádně děkuju za radu, vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.2.14 16:23

@AlikR držím palce v každém případě ať se ti uleví. Já si od toho moc neslibovala, ale několikrát jsem si na noc udělala roztok, zabalila nehty a plíseň zmizela, takže pro mě to bylo něco na úrovni zázraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí