Co zabírá na plíseň nehtů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
7.8.16 15:15

Ocet

Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! :)
Jupiii
@Renys02 píše:
Ahoj holky,

snad mi některá poradíte jak se účinně zbavit nehtové plísně. Mám ji jenom na palcích u nohou, ale nevypadá to hezky a navíc se mi nehty deformují. Používám Lamisil, ale nic moc. Jak na to?

Dík Renata

Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! :)
 Jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.2.17 20:49

Mam na nohou dva prsty, které mám úplně žluté a místy černé flíčky. Dva nehty už mi praskliny, jeden už mám tak vyboulení že čekám až spadne. Plíseň? Ke koznnimu se chystám, jen mám strach, že ty prasklé nehty mi strhne hned na chirurgii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
13.4.17 20:53

Plisen nehtu lecim jiz cca 5 let, vsechny možně dostupne leky (roztoky, maste), citron, ocet, tea tree a ani nevim co vsechno. Bohuzel kdyz se vylecil jeden nehet tak se nakazil zase druhy a porad takhle dokola :,( Nyni jsem po lecbe antibiotiky (silny driak na jatra) 4 kury, kdy se atb berou tyden a 3 tydny pauza. Lecba zprvu vypadala opravdu uspesne, ale nyni zase pocituji, ze plisen zase zacina :nevim: uz jsem z toho opravdu zoufala… :think: :zed: :zed: :zed: na kontrolu k Dr.jdu na konci kvetna. Tak jsem zvedava na dalsi postup.
Je totiz mozne, ze mam po nehty lupenku :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.17 22:04

@Lucikg já se někde dočetla potírat listerinem. Začala jsem praktikovat a za 7 dní mě nehet do půlky slezl! Myslela jsem že se zblázním, naštěstí Dorostl a bez plísně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3964
13.4.17 22:10
@Anonymní píše:
@Lucikg já se někde dočetla potírat listerinem. Začala jsem praktikovat a za 7 dní mě nehet do půlky slezl! Myslela jsem že se zblázním, naštěstí Dorostl a bez plísně. :mrgreen:

Listerin jsem se take docetla, jen jsem ho jeste nezkusila. Verim, co by mi i pomohlo je detox ze vnitr tela ale bez porady odbornika bych ho sama asi nesvedla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
13.4.17 23:04

@Lucikg zkousela jsi Chytrou houbu? Ja lecila plisen na nehtu rok, porad se mi to vracelo a po Chytre hoube to vypada ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
14.4.17 06:25
@Luminel píše:
@Lucikg zkousela jsi Chytrou houbu? Ja lecila plisen na nehtu rok, porad se mi to vracelo a po Chytre hoube to vypada ok.

jak vypadá ta chytrá houba, nebo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.4.17 15:16

@chipsa http://zeny.e15.cz/…nky-i-plisne

dá se to koupit všude možně na netu, já objednávala z nějaké e-lékárny a bylo to v tabletách, které se rozpustily ve vodě. Když jsem si o tom četla, přišlo mi to trošku až moc zázračný, lidi to hrozně chválí i na hodně pokročilé plísně ale už jsem byla zoufalá (neměla jsem to hrozný, ale po mastičkách z lékárny a od kožní byl efekt sice okamžitý, léčila jsem měsíce a jak jsem přestala, za pár dní se nehet začal zase „ošklivět“), tak jsem zkusila tuhle Chytrou houbu a řekla bych, že to fakt zafungovalo. Je to asi dva měsíce, co jsem prošla tou kůrou, nehet mi odrůstá, tam kde už to bylo asi horší, mi zůstaly takové bílé fleky ale nehet vypadá mnohem líp a už se mi tam nic nového nedělá ani se nedeformuje.

Prodává se na nehty a taky se dá koupit nějaká, co pro změnu likviduje plíseň třeba na zdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
14.4.17 21:43

@Luminel o chytre hoube jsem jen cetla ale nezkousela :nevim: rikala jsem si, ze dost veci co se da takhle pres net (lekarna) koupit, je docela tahani penez a ucinek zadny :zed: uvidim jak zabere lecba antibiotiky. Za mesic mam kontrolu, potom bych asi zkusila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
14.4.17 21:50

@Lucikg uvidis. Ja jsem radsi zkusila tu houbu nez se poustet do antibiotik. A to jsem jinak dost skepticka k zazracnym vecem typu homeopatika, lecitele apod ;) dost me teda presvedcil ten rozhovor, co jsem davala odkaz. Toho dr jsem si vyhledala a fakt existuje a je to odbornik. Plus navic desitky zkusenosti z ruznych diskuzi, hodnoceni produktu a tak. Spis se divim, ze to kozni nedoporucuji jako prvni pomoc hned.

Jinak co jsem cetla, tak hodne pomaha prestat konzumovat cukry, ale toho nejsem bohuzel schopna, tak jsem to nezkusila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.8.17 20:09

Jablečný ocet a plíseň na nehtu ruky

Ahoj, půl roku jsem měla plíseň na nehtu ruky a žádný lék ani mast nezabrala…a konečně me to začíná odrůstat…zabral jablecny ocet vnitrne a pak na nehet…každé ráno lžíci octu do vody a vypit, když tak osladit medem…muzete i pres den…a na noc na kousek tamponku namočit a dat na nehet…vyvarovat se dotyku s kůží…a prelepit náplastí…ráno sundat:-D :-D :-D funguje…a strčí to do kapsy i chytrou houbu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.10.17 14:54

Pít vnitřně jablecny ocet…:-D, to jedine pomohlo :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.18 20:57

Hezký večer všem:-)
Je toto prosím nehtová plíseň? Pokud ani, prosím o zarucene tipy na jakrkiv zlepšení, nejlépe úplné vyléčení ???? mnohokrát děkuji, nechci v létě chodit s plesnivíma haxnama :poblion: :zed:
Anonym prosím ponechat, stydím se :oops:

• Citovat
  • Upravit
26270
26.5.18 21:18

A neuhodila ses spíš? to vypadá jako modřina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
26.5.18 21:24

Právě neuhodila, nevim o ničem. A hlavně se mi to udělalo po asi třech týdnech, co jsem začala chodit do práce,(dělám v kuchyni, nohy zapařený ) tak mě napadá jedině plíseň. Už to měsíc kapu exoderilem z lékárny a změna žádná, vypadá to stále stejně :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí