Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nečetla jsem celou diskusi, ale na YT jsem našla, že pomáhá potírání ústní vodou Listerine - on je to takový chemický dryják, že to zřejmě „spálí“ i tu plíseň. Můj manžel to tak dělá a jeho shnilá noha je mnohem lepší.
Zajímavé, ale to bych se o ty nehty trochu bála.. aby to pak nebylo horší než s tou plísní.. každopádně děkuju za tip. ![]()
Buď bojovnice a počůrej si to
Zní to hnusně, ale známá, která se toho roky nemohla zbavit se přinutila a prý zázrak
Jen boty jí nepujčuju…
No akorát že to mám na rukou.
A slyším o tom prvně..vždyť přece moč obsahuje vše špatné, co z těla vyloučíme, to mi nepřijde jako ideální na léčbu..? ![]()
@AlikR No nevím jak na plísně, ale slyšela jsem o Urinoterapii nebo tak nějak, kdy dokonce lidi moč pijí…jinak je součástí i některé kosmetiky…ale opravdu tedy nevím ![]()
Tý jo, dle tohohle článku to vypadá, že to fat funguje, ale moč by měla být nejlépe dva dny stará, no to by mě spolubydlící vyhodili.
http://www.jajsem.com/urinoterapie/
Holky a s plisni u nehtu se chodi za jakym doktorem?„Obvodacka“ mi tablety Lamisil nepredepise(drive sem je brala primo ze soukr. kliniky, bohuzel nedolecila sem se jak mela a mam ted na nehtech silenou paseku) a nevim kam se mam obratit. Kozni?
anonym M.
@bmimino dekuji.Musi kozni brat i vzorek nehtu na kultivaci, nez predepise Lamisil, nebo to delaji „kouknu a vidim“?
anonym m.
Koukne a ví ![]()
kdyby měl kožař každému brát z něčeho vzorky, tak mu nestačí ampule. Bere zpravidla jen z pohlavních orgánů ![]()
Mně při plísni teda vzorky brala a odesílala, aby nasadila rovnou vhodné léky. Ony jsou totiž některé léky dost driák na játra. Mně ty léky pomohly, ale až po druhém nasazení. Trvala celá léčba cca 2 roky.
Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! ![]()
Jupiii ![]()
Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! ![]()
Jupiii