Co zabírá na plíseň nehtů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
1.2.14 16:56

Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
1.2.14 17:45

Nečetla jsem celou diskusi, ale na YT jsem našla, že pomáhá potírání ústní vodou Listerine - on je to takový chemický dryják, že to zřejmě „spálí“ i tu plíseň. Můj manžel to tak dělá a jeho shnilá noha je mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.2.14 17:56

Listerine

Zajímavé, ale to bych se o ty nehty trochu bála.. aby to pak nebylo horší než s tou plísní.. každopádně děkuju za tip. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.2.14 18:27

Buď bojovnice a počůrej si to :palec: Zní to hnusně, ale známá, která se toho roky nemohla zbavit se přinutila a prý zázrak :mrgreen: :palec: Jen boty jí nepujčuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
1.2.14 18:32

:lol: No akorát že to mám na rukou. :D A slyším o tom prvně..vždyť přece moč obsahuje vše špatné, co z těla vyloučíme, to mi nepřijde jako ideální na léčbu..? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
1.2.14 19:00

@AlikR No nevím jak na plísně, ale slyšela jsem o Urinoterapii nebo tak nějak, kdy dokonce lidi moč pijí…jinak je součástí i některé kosmetiky…ale opravdu tedy nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.2.14 10:17

Tý jo, dle tohohle článku to vypadá, že to fat funguje, ale moč by měla být nejlépe dva dny stará, no to by mě spolubydlící vyhodili. :D http://www.jajsem.com/urinoterapie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.15 20:38

Holky a s plisni u nehtu se chodi za jakym doktorem?„Obvodacka“ mi tablety Lamisil nepredepise(drive sem je brala primo ze soukr. kliniky, bohuzel nedolecila sem se jak mela a mam ted na nehtech silenou paseku) a nevim kam se mam obratit. Kozni?

anonym M.

• Citovat
  • Upravit
1232
4.9.15 20:40

Kožní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.15 20:44

@bmimino dekuji.Musi kozni brat i vzorek nehtu na kultivaci, nez predepise Lamisil, nebo to delaji „kouknu a vidim“?

anonym m.

• Citovat
  • Upravit
1232
4.9.15 20:49

Koukne a ví :lol:
kdyby měl kožař každému brát z něčeho vzorky, tak mu nestačí ampule. Bere zpravidla jen z pohlavních orgánů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.15 20:51

@bmimino Moc moc moc dekuju.

anonym m.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
4.9.15 21:10

Mně při plísni teda vzorky brala a odesílala, aby nasadila rovnou vhodné léky. Ony jsou totiž některé léky dost driák na játra. Mně ty léky pomohly, ale až po druhém nasazení. Trvala celá léčba cca 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
5
7.8.16 15:08

Ocet

Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! :)
Jupiii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.8.16 15:10

Ocet

Můj přítel rezignoval. Ale já ne! Masticky nepomáhaly.
Plíseň je houba. A ocet houby spolehlivě zabije. Takže jsem v tescu koupila ocet.
Ostříhal si palec co to jde. Párkrát do týdne si pařátky npokapal octem a po třech týdnech už se mu rýsuje na palečku nový půlměsíc čistého nehtu bez houby! :)
 Jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast