Co zabírá na plíseň nehtů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
22.9.21 18:08

Vyléčení plísně nehtů

Ahoj,
dlouhou dobu jsem se nemohl zbavit plísně na nehtu palce u nohy. Vyzkoušel jsem vše co je dostupné volně v lékárně i co mi předepsala doktorka na kožním. Nepomohlo nic. Až mě napadla jedna věc. Ze zbytků různých druhů mastí, které jsem používal jsem si udělal svou vlastní směs a ejhle, najednou jsem se velmi rychle plísně zbavil, nehet dorostl a je zcela zdravý. Směs jsem vyrobil takto: vymačkat z tuby 5cm masti Canespor, Exoderil, Nomidol, Foot Cream Dr.Max, 4 kapky tea tree Oil, pokud je možnost lze přimíchat i 5 cm masti Betrafen (ten je ale na předpis). Vše dobře zamíchat a je hotovo. Aplikoval jsem 2× denně ráno a večer a před sportováním až do doby než bude nehet zdravý. Nehet je třeba ostříhat co to půjde, pod nehtem odstranit vše co není přirostlé k lůžku. Doporučuji směsí po nějakou dobu mazat i okolní prsty. Před mazáním je dobré si nohy omýt anibakteriálním mýdlem NASIL s nanostříbrem (dostupné v každé lékárně) a boty pravidelně vystříkat sprejem Demycan Forte. Tak snad Ti to pomůže také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 19:34

Moje tipy

Co pomohlo mně:
lak na nehty proti plísním (dělá například značky Franail) v kombinaci s krémem. Mně tato kombinace pomohla. :srdce:
Ale trvalo to dlouho než nehet odrostl. Ještě jsem nosila jen ponožky se stříbrem a snažila se nosit boty, které větrají. V zimě pak jsem si do nich dávala antibakterialni vložky. :lol:
Ten lak je super, pouzivam do teď. Jsou po nem pevnější nehty. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Alizee18
21.6.23 22:26

Mně pomohl pryskyřicový lak Abicin, natírala jsem dvakrát týdně dokud nehet neodrostl a konečně jsem se toho definitivně zbavila. Zároveň jsem se snažila když to šlo chodit naboso aby to větralo.

• Citovat
  • Upravit
Alicka215
11.5.24 15:48

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se dá takový nehet vyléčit je žlutý a ztlousteny

• Citovat
  • Upravit
4
15.12.24 09:48

Fungokiller na plísně nehtů a nohou - https://fungoxil.cc Fungokiller je první lék na léčbu plísní, co jsem vyzkoušela a jsem 100% spokojená. Zabírá skvěle, při pravidelné léčbě plísně nehtu jsem pozorovala viditelné zlepšení již během 1. týdne - 1. poloviny 2. týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí