Plodová voda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7065
15.6.15 18:09

Pěkný podvečer.
Snad zde najdu odpověď :-)
Takže…jsem ve 39 tt 12 dni do oficiálního terminu porodu. Porod bude v poradi druhý.
Jde mi o to, že minulý týden jsem byla jako každou středu na kontrole(monitor+vyšetření) řekla bych že dosti bolestive. Vyšetření trvalo Dobrou minutu.Kdy po teto době Dr. Konstatovala, že se to pěkně připravuje na porod a jsem volna na jeden prst. Kdyby mluvila o Hamiltonu byla bych si 100% jista, že mi jej udělala.(pamatuji si z predchoziho těhotenství) nehlede na to, že jsem po vyšetření od cca 15:00h mela bolesti az do 22:00h
A jsmebu toho: od te doby je to zvláštní. Sedim a zničeho nic jsem si „jakoby“ cvrkla do kalhotek při pciknuti. Kdybych nebyla předtím na toaletě tak nych řekla, že je to plodova voda.Tak jsem tomu moc nevěnovala pozornost. Prevlekla se a najednou Sedim o pět si pciku (nachlazení) a to tedy byl mazec.Byla jsem durch mokra pak už nic.Po nekolika dnech.Jsme se s přítelem zasmáli nad jednou fotkou ja byla ve stoje a jak jsem se ze srdce zasmála najednou ze mně stekli dvě „čurky“ vody (moči)opravdu netuším. Pritlacila jsem si abych poznala jestli se mi chce na malou a nic.Od te doby taky zase nic.
Ve středu jdu o pět na kontrolu. Mám se zminit dr. o tomto? Za celou dobu nic az id toho bolestiveho vyšetření to takto vzniklo.
Hlenova zátka odchází od cca 35 tt, takže tu zarucene poznam.
Nebo nemáte nektera maminka stejnouv zkušenost? Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
23.8.15 16:35

Takovy dotazek. Kdyz zajete do porodnice a udelaji vam ten test jestli to je PV..platily jste neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí