Plynový kotel, co s ním může být?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to nakonec asi budem dofukovat, on je ten kotel ještě pořešen tak, že tady na baráku je k tomu hozené ještě čidlo na teplotu venku a má to i nějakou křivku kterou máme nějak vyrovnanou to tady hodně hýbe s teplotou, ale my tu křivku měnit nesmíme vždycky máme někomu zavolat a přijdou nám to změnit kdyby nám byla zima nebo vedro
lehce na palici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No panečku koukám, že co se týče kotlů máte celkem přehled
Já si myslím, že technika zavoláme tak jako tak a pořádně to bude muset vysvětlit..no aspon se na svátky nebudeme nudit že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, na změnu ekvitermní křivky to chce odborné znalosti. Kdybyste ji přehodili jen na tu sousední (třena z 10 na 11), tak to by nemusel být problém - ale někteří důchodci např. mají nápady jako jít hned z 10 na 20 a to už skoro může začít vařit voda v kotli… Takže tyhle „velké“ změny fakt s rozmyslem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Judynka děkuji za poklonu - před pár lety mě plynové kotle živily.
A zavolat servisního technika je dobrý nápad. Vyzpovídejte ho, co to půjde (a co bude ochotný říct…) A zrovna mu asi řekněte, že pokud by mohly nastat problémy s tou řídicí elektronickou jednotkou, ať to řekne zrovna - a že vy pak budete „tlačit“ dál na někoho jiného. (Nerad druhým radím další postup, ale při opakovaných poruchách bývá nejlepším řešením výměna kotle za jiný.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to už je celkem dost teda
my jsme si to nechali zvednout jen o jedno číslo jak píšete a rozdíl byl opravdu velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha no je to znát že o tom víte něco navíc
Jen doufám že někoho seženem co nejdřív je celkem super datum na takováhle překvápka
No snad to bude jen nějaká prkotina a výměna kotle bude odložena na neurčito. Sama jsme zvědavá co na to řeknou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud máte dům pronajatý od města, zavolejte na havarijní službu- kontakt by měl být na webovkách města
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 :jo však oni už k nám jedou, nakonec to kleklo úplně takže jsou tu do půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 : no snad to nějak nahodí, pak sem ještě písnu jak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nikde jsem nenašla na netu informace, tak obnovuji toto téma, mám problém s plynovým kotlem-neustále se snaží zažehnout, interval asi dvě minuty, i když už běží, byl tady v listopadu i chlapík přes kotle, vyčistil ho a trochu to bylo lepší, ale už je to zase stejný. Zlepšuje se to až po hodině, když se to ohřeje tak to přestane
, nemůže být kotel nějak špatně nastavený?
Moc děkuji za případnou radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lea40 Nemáte tam málo vody a tudíž špatný tlak? To by odpovídalo tomu, že když se to nahřeje, tak se rozjede - zvýší se totiž tlak tím, že je ta voda v trubkách teplá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pedro 00 to je dneska, jako hledat jehlu v kupce ![]()
@Amys zkusím se zeptat muže, jestli ví kolik tam má být tlak, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit