PN ve zkušební době
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj. Má tu někdo zkušenosti s dlouhodobejší nemocí ve zkušební době? Po týdnu v nové práci jsem dostala zánět močových cest a již mi začal 15. den marodky a ještě to nevypadá, že mě doktorka pustí, dokonce nezabrali ani antibiotika a nijak se to nelepší, spíš se bojím již o ledviny, nikdy jsem takhle dlouho nebyla doma. Vím, že již ode dneška mi může zaměstnavatel dát výpověď, ale co pak, když ten močák neustoupí, ještě o týden dva??? Do kdy mohu být pak na nemocenské, když přijdu o zaměstnání??? Jak jste pak řešili sociální a zdravotní po výpovědi na nemocenské??? Navíc jsem to chytla zřejmě v práci, protože pracuji ve skladu a v zimě tam je zima a ještě jsem ani nevyfasovala bundu ani boty a zrovna byli mrazy kolem - 10 stupňů a na ty hale se netopí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mir Riam píše: Více
tak marodit můžeš dál, normálně dostaneš nemocenskou. A pak si bud sama platit zdravotní, nebo na pracák. Sociální není povinné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka no jasně, to vím ale co když budu pořád v neschopnosti a na ten pracák se nebudu moct dostavit??? Nemám ani datovou schránku a nepovedlo se mi přihlásit ani přes BankID, takže bych tam musela stejně osobně a dokud je takhle zima tak pochybuji, že mi povolí vycházky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ty budeš mít neschopenku dál, nemůžeš jít na pracák, dokud ti ji neukončí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pracák půjdeš, až budeš zdravá. Dřív bys tam stejně nic nevyřídila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co tak do té práce zavolat, říct jak se věci mají a nějak se domluvit. Říct, že by jsi nerada o práci přišla, ale teď je situace prostě taková?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
Jo, tam volám a píšu, v tom není problém, stejně mám trochu obavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit