Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mne po cisari davali nejake cipky na bolest a jako vedlejsi ucinek to melo, ze stolice byla takova tekutejsi a taky to potrubi bylo pekne naolejovane. Slo to ven jedna basen.
Já šla po 5 dnech
úplně jsem plasila prý se nemusí jít i dýl.. ![]()
Já to měla úplně v pohodě, šla jsem asi 4. den. Někoho to snad bolelo? Mě teda bolelo sešité břicho, nic jiného:-)
@warita píše:
Mne po cisari davali nejake cipky na bolest a jako vedlejsi ucinek to melo, ze stolice byla takova tekutejsi a taky to potrubi bylo pekne naolejovane. Slo to ven jedna basen.
@Lenkam85 Mám za sebou tři SC. Má zkušennost je, že jsem potom nebyla klidně i 9 dní. V porodnici jsem zalhala, že jsem byla, aby mne pustili domů. Doma jsem si uvařila čaj ze Senny a bylo. Co se týká jizvy, to se neboj. Po SC nic „výjimečného“ nepřijde. Po spontánním porodu se šitím, je to stoprocentně horší.
@ka2ka píše:
Po prvním cs šílený, ale šla jsem hned dvě hodiny po tom co mě postavili, podruhé až třetí den krásně místní šéfkuchař uvařil takový blaf, že jsme běhali jak o závod
Třeba to byl účel
a ten to splnilo ![]()
Já nevím ale po tomhle prispevku už nejsem nadšená že jsem 7tt
připomnělo mi to císaře kurna to byl děs ![]()
Nic hrozného se nekonalo a šlo to i bez čípku po máslem omaštěné krupicové kaši. To vám byla dobrota!
V pohode taky jsem si dosla 4den co me pustili domu v nemocnici bych si na velkou nedosla s tim mam problem takze jak me propustili jako prvni jsem zaparkovala na zachod ![]()
Vubec zadny problem, sice ne hned den po CS, ale nemuseli davat ani cipek apod ![]()
Prosím, co si mám v lékárně koupit nebo co mám dělat..26.1 sem měla cisarak,30.1 nás pustili s porodnice, a od toho 30.1 mi nejde jít na velkou
v porodnici jsem byla asi dvakrát, ale to sem měla spíš průjem..A teď to nejde vůbec ![]()
@Domča2110 píše:
Prosím, co si mám v lékárně koupit nebo co mám dělat..26.1 sem měla cisarak,30.1 nás pustili s porodnice, a od toho 30.1 mi nejde jít na velkouv porodnici jsem byla asi dvakrát, ale to sem měla spíš průjem..A teď to nejde vůbec
vsak to jsou jenom 2 dny, co resis? Dej si jogurt a hodne pij.
Takže nemusím mít strach? Jsme už sice po druhém cisaraku, ale vůbec si ten první jak to doma probíhalo nepamatuji