Po jaké době se vám srovnal cyklus po vysazení HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
13.1.12 16:07
panenka87 píše:
Weru píše:
Mne se nikdy upravit ani nestihla :nevim: . Ja beru HA od 15ti, ve 20ti jsem vysadila, do 2 mesicu otehotnela, po narozeni dcery kojila, po 6ti mesicich opet HA, po 7mi letech vysadila HA opet hned otehotnela :nevim:.
Po potratu jsem mela tak 3 mesice pauzu a to jsme mela tak 33 DC, 28 DC, 35 DC :nevim: .
Jinak po vysazeni HA muze u nekterych zen vznikat umele vyvolana OV, coz se mne nejspis stalo v obou pripadech.
Drzim pesti. :mavam:
No já jsem právě v prvních měsících po vysazení ovu měla, ale to jsem se zase netrefili v sexu do ovu. Přicházela mě dost pozdě, naposled až v 30DC. Ale došla! Teď nedošla, a MS došla až teda v 63DC, a myslím, že ovu nebyla, dle teplot, a u ovulace jsem měla vždy bolest, jako u MS, a to taky neproběhlo…
no ale překvapuje mě taky, že i když jsem to dostala po takové době, že nic necítím, pouze jen krvácím :think:

A nezkusila jsi jen tak ze zajimavosti test? :nevim:
Ja mela OVu taky jak se ji zachtelo, mrse :cert: , pak ani mimca neodpovidala stari podle MS :roll: , ale vsechno dobre dopadlo.
Jinak my jsme se pak jistili kazdej den nebo ob den :mrgreen: ( s partnerem )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 16:10

Přesně,jak píše Susan,vím,že nám se to povídá,když už jsme těhu,ale ten klid a prostě to nechat na přírodě je v tomhle opravdu hodně důležitý.Takže na to nemyslete a nechte se hýčkat od svých miláčků.S hormony mám taky hodně špatné zkušennosti,celý problém jenom prohloubily.S doktory jsem se věčně hádala,že už nic brát nebudu a poslouchala svoje tělo a udělala jsem dobře ;)

Susan tobě přeju,ať se u tebe miminku daří a brzy si ho chováš v náručí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 16:10

Susan, děkuji moc za odpověď :hug: Já jsem právě vydržela, čekala až MS přijde sama. Teda do konce roku jsem čekala, pak už bych to nechala na doktorce. No ale MS nakonec přišla sama. Vím, že agolutin nic neřeší, a vlastně vůbec se chci cpát hormonama, když se zatím snažíme tak chvíli. Takže ráda bych byla trpělivá. Někdy jsem, a někdy mě přepadne depka a mám chuť to všechno řešit hned, teď, a je mi jedno jak…Tak ještě uvidím, jak bude probíhat tento cyklus. nevím, jestli bych neměla začít měřit znovu BT, ale vím, že mě to stresovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 16:14

Weru, no před týdnem jsem test dělala, a byl negativní. No a jen tak jsem si párkrát změřila ráno BT, a třeba dnes 36,4, tak si myslím, že těhu to není. Ale docela přemýšlím, že ho zkusím ještě, ale asi to bude zbytečný. Po vysazení HA jsem měřila BT celkem dva celý cykly, a ta teplota po ovu byla kolem 37…no ale je fakt, že mě tu teplotu mohly ještě ovlivňovat hormony z HA. někde jsem to teda četla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 16:15
IvčaL píše:
Přesně,jak píše Susan,vím,že nám se to povídá,když už jsme těhu,ale ten klid a prostě to nechat na přírodě je v tomhle opravdu hodně důležitý.Takže na to nemyslete a nechte se hýčkat od svých miláčků.S hormony mám taky hodně špatné zkušennosti,celý problém jenom prohloubily.S doktory jsem se věčně hádala,že už nic brát nebudu a poslouchala svoje tělo a udělala jsem dobře ;)Susan tobě přeju,ať se u tebe miminku daří a brzy si ho chováš v náručí :kytka:

Já si taky myslím že to tak bude :hug: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
13.1.12 16:21
panenka87 píše:
Weru, no před týdnem jsem test dělala, a byl negativní. No a jen tak jsem si párkrát změřila ráno BT, a třeba dnes 36,4, tak si myslím, že těhu to není. Ale docela přemýšlím, že ho zkusím ještě, ale asi to bude zbytečný. Po vysazení HA jsem měřila BT celkem dva celý cykly, a ta teplota po ovu byla kolem 37…no ale je fakt, že mě tu teplotu mohly ještě ovlivňovat hormony z HA. někde jsem to teda četla :nevim:

Tak zkus testnout jeste jednou, nikdy nevis. A kdyz se enzadarilo ted, zadari se pozdeji, urcite :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 16:23
Weru píše:
panenka87 píše:
Weru, no před týdnem jsem test dělala, a byl negativní. No a jen tak jsem si párkrát změřila ráno BT, a třeba dnes 36,4, tak si myslím, že těhu to není. Ale docela přemýšlím, že ho zkusím ještě, ale asi to bude zbytečný. Po vysazení HA jsem měřila BT celkem dva celý cykly, a ta teplota po ovu byla kolem 37…no ale je fakt, že mě tu teplotu mohly ještě ovlivňovat hormony z HA. někde jsem to teda četla :nevim:
Tak zkus testnout jeste jednou, nikdy nevis. A kdyz se enzadarilo ted, zadari se pozdeji, urcite :hug:

Tak dobře, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.1.12 16:24

Kočko, to se ti to pořád nesrovnalo? :(

Bohužel jsme každá jiná a jinak na HA reagujeme, jak víš, tak jsem ji brala 7 let, poté jsem hned otěhu a pak zase rok a půl a hned to zase bylo, takže mě se srovnal okamžitě. Určitě ti ale držím palce, aby se to už upravilo a tys na testíku našla //!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 16:26
panenka87 píše:
IvčaL píše:
Přesně,jak píše Susan,vím,že nám se to povídá,když už jsme těhu,ale ten klid a prostě to nechat na přírodě je v tomhle opravdu hodně důležitý.Takže na to nemyslete a nechte se hýčkat od svých miláčků.S hormony mám taky hodně špatné zkušennosti,celý problém jenom prohloubily.S doktory jsem se věčně hádala,že už nic brát nebudu a poslouchala svoje tělo a udělala jsem dobře ;)Susan tobě přeju,ať se u tebe miminku daří a brzy si ho chováš v náručí :kytka:
Já si taky myslím že to tak bude :hug: děkuji

Znám i holčinu,která otěhotněla a nikdy neměla MS a ani se moc dlouho nesnažili,možné je opravdu vše,člověk tomu jenom musí věřit a zbytečně se tím nestresovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 16:26

Ahoj Peti, je to se mnou horši a horší. Tak teď už to musí být jen lepší a lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
13.1.12 18:40
panenka87 píše:
Ahoj Peti, je to se mnou horši a horší. Tak teď už to musí být jen lepší a lepší :D

Zkus to cvičení podle Mojžíšové. Už jsem si to dneska cvičila. Nezabere to moc času a je to příjemné protažení.Cvičila jsem toto:
 http://www.sexuologie-brno.cz/…_cviceni.pdf

Ono když se nad tím člověk tam zamyslí, tak při cvičení se vyplavují endorfiny, člověk je v pohodě a to tomu otěhotnění určitě pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 18:49

Renčo, no teď si tak uvědomuji, že cvičím na zpevnění břicha a hýždí tak týden, a jak jsem začala cvičit, přišla MS. Tak nevím, jestli to nemá s tím souvislost :nevim: Kdysi jsem cvičila pravidelně a teď rok, možná dva skoro vůbec. Až teď jsem začala. Třeba to má fakt na to vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 18:59

Při tom cvičení se musí hlavně uvolnit pánev a bederní páteř,potom se dobře prokrvuje i děloha a vaječníky.Doporučuju vám najít si někde v místě bydliště nějakou fyzioterapeutku,která se tím zabývá.Je dobré k tomu jednou za měsíc přidat totiž i rehabilitaci,aby se všechno správně uvolnilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
13.1.12 19:03
IvčaL píše:
Při tom cvičení se musí hlavně uvolnit pánev a bederní páteř,potom se dobře prokrvuje i děloha a vaječníky.Doporučuju vám najít si někde v místě bydliště nějakou fyzioterapeutku,která se tím zabývá.Je dobré k tomu jednou za měsíc přidat totiž i rehabilitaci,aby se všechno správně uvolnilo ;)

A proplácí to pojišťovna? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
13.1.12 19:11

Možná,když se dohodneš s doktorem a někoho ti doporučí,tak ano.Já jsem to tedy nezjišťovala,našla jsem si doktorku sama a za hodinu jsem platila 400.Stačily mi čtyři návštěvy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí