Po mateřské nemůžu sehnat práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kelsey píše:
Začínám mít pocit, že Lilale má nový účet.
Taky to tak vidím, některým nepomůže ani anonym a 15 různých nicku. Hned se provaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud si vybavuji z jiných diskuzi, tak ten přítel není otcem toho dítěte. To je nějaký typek v exekuci. Tak pokud k tomuhle přišla i s dítětem, on jí celý rodicak živil a teď k práci rozjíždí svoji firmu, tak by na něm neměla opravdu ještě chtít časovou flexibilitu pro její dítě.
Pokud se pletu, omlouvám se. Nechtějí se mi vyhledávat ty staré diskuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 tam doslova nechtějí člověka co má malé děti, to mi bylo receno hned u pohovoru, kromě toho ta pobočka už je davno zrušená, kvůli covidu přestali chodit lidi a zavřeli to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše:
Pokud si vybavuji z jiných diskuzi, tak ten přítel není otcem toho dítěte. To je nějaký typek v exekuci. Tak pokud k tomuhle přišla i s dítětem, on jí celý rodicak živil a teď k práci rozjíždí svoji firmu, tak by na něm neměla opravdu ještě chtít časovou flexibilitu pro její dítě.
Pokud se pletu, omlouvám se. Nechtějí se mi vyhledávat ty staré diskuze.
- Citovat
- Upravit
Bracha ma s manželkou dvě malé děti, jeho žena se vracela do původní práce, kde ji drželi místo 6 let. Samozřejmě děti každou chvíli nemocné, takže z 3 směnného provozu ji dali na ranní a odpolední, jenze to nějak zásadně nepomohlo. Brácha se vrací domu až okolo 17h, takže když má ona odpolední, nemá kdo vyzvedavat děti ze školky. V tomhle teda dost aktivně funguje naše mamka, protože od sebe bydlí asi 100m, takže není problém jim v čemkoliv pomoct, ale abych se dostala k jádru. Po půl roce, kdy byla s detma často doma na osetrovacce, ji řekli, ze ji budou muset propustit pokud to takhle pujde dal. Takže nemocné děti hlídá jejich prababicka, které je 83 let a odpoledne vyzvedava ze školky a školy naše mamka. Takže někdo to má i takto zařízené, já tuto možnost nemám. Kromě toho i ona hledala jinou práci a nikde ji nechtěli, proto musela zůstat tam kde je, i když je to časově dost náročný pro všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 měla jsem to stejně, hledala jsem 4 měsíce, než jsem našla. Obrecela jsem každý odmítnutí
sle nakonec jsem našla práci, která je celkem fajn. I ty se dockas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 píše:
Bracha ma s manželkou dvě malé děti, jeho žena se vracela do původní práce, kde ji drželi místo 6 let. Samozřejmě děti každou chvíli nemocné, takže z 3 směnného provozu ji dali na ranní a odpolední, jenze to nějak zásadně nepomohlo. Brácha se vrací domu až okolo 17h, takže když má ona odpolední, nemá kdo vyzvedavat děti ze školky. V tomhle teda dost aktivně funguje naše mamka, protože od sebe bydlí asi 100m, takže není problém jim v čemkoliv pomoct, ale abych se dostala k jádru. Po půl roce, kdy byla s detma často doma na osetrovacce, ji řekli, ze ji budou muset propustit pokud to takhle pujde dal. Takže nemocné děti hlídá jejich prababicka, které je 83 let a odpoledne vyzvedava ze školky a školy naše mamka. Takže někdo to má i takto zařízené, já tuto možnost nemám. Kromě toho i ona hledala jinou práci a nikde ji nechtěli, proto musela zůstat tam kde je, i když je to časově dost náročný pro všechny.
Tak ono být někde, kde jsi sama a nemá kdo pomoct je dost na houby. Pak buď mít ochotné kamarády či sousedy, nebo si někoho platit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kulíšek_s_bambulí taky jsem to poslední odmítnutí obraceli, protože jsem tomu fakt věřila a i celkove z pohovoru jsem měla super pocit, takže me to fakt hodně mrzelo a úplně jsem přestala věřit, ze to vůbec někdy dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 píše:
@kulíšek_s_bambulí taky jsem to poslední odmítnutí obraceli, protože jsem tomu fakt věřila a i celkove z pohovoru jsem měla super pocit, takže me to fakt hodně mrzelo a úplně jsem přestala věřit, ze to vůbec někdy dopadne
Ale dopadne, jen nesmis podlehat beznadeji a treba i vyuzit moznosti rekvalifikace z UP.
- Citovat
- Upravit
@Dahlia0409 máme fajn souseda, má taky dceru, ale už větší a vídáme se všichni docela často a ten už i párkrát hlidal, ale vždy jen na par hodin, cely den bych po něm určitě nemohla chtít, rekonstruuje barák a má své práce dost.
Paní na hlídání nemám problém si zaplatit, tak bych určitě řešila ty 12h směny, protože by to jinak neslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 píše:
@kulíšek_s_bambulí taky jsem to poslední odmítnutí obraceli, protože jsem tomu fakt věřila a i celkove z pohovoru jsem měla super pocit, takže me to fakt hodně mrzelo a úplně jsem přestala věřit, ze to vůbec někdy dopadne
Mě strašně moc pomohla myšlenka, že když mi nějaký pohovor nevyšel, tak jsem si říkala že mi to nevyšlo proto, že na mě čeká něco ještě mnohem lepšího
ale prostě celkově s prací je to teď na prdlajs co si budeme povídat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kulíšek_s_bambulí to jsem si taky říkala celou dobu, vlastně do toho posledního pohovoru, kdy už jsem byla přesvědčena, ze to klapne. Tam by mi to vyhovovalo naprosto ve všem, ani bych se nemusela bat, ze bych nemohla přijít do práce kvůli tomu, ze je dcera nemocná, protože tam byla možnost práce odpoledne, kdy už by byl doma přítel, takže by jsme se popripade akorát vystřídali. Proste vše naprostej ideál a já od ty doby jen přemýšlím, kdo tam přišel lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 píše:
Mrkni na ten intstac te personalistky pred dalsi nabidkou. Posli ji nabidku, CV a ona te na to pripravi. Nekde musi byt chyba a ona ji odhali. Nezkousela jsi brknout do te posledni firmy? Zkusila bych pokorne poprosit o uprimnou zpetnou vazbu, proc to nevyslo, abys vedela co se stalo. Diky cemu jsi ziskala nizsi skore nez uchazec, kteremu dali prednost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mellory17 píše:
@kulíšek_s_bambulí to jsem si taky říkala celou dobu, vlastně do toho posledního pohovoru, kdy už jsem byla přesvědčena, ze to klapne. Tam by mi to vyhovovalo naprosto ve všem, ani bych se nemusela bat, ze bych nemohla přijít do práce kvůli tomu, ze je dcera nemocná, protože tam byla možnost práce odpoledne, kdy už by byl doma přítel, takže by jsme se popripade akorát vystřídali. Proste vše naprostej ideál a já od ty doby jen přemýšlím, kdo tam přišel lepší
Já jsem se hlásila třeba i na práci do jednoho hotelu a samozřejmě to nevyšlo a ta manažerka mi do telefonu na férovku řekla že prostě dali přednost někomu kdo je mladší a bezdětný a já byla tak vzteklá že jsem si fakt v jednu chvíli představovala jak tu mladou hubenou a zmalovanou slečnu, které dali přednost kopu do zadku…:oops:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mala.anna nevolala jsem tam, v e-mailu bylo, ze si cení mých kvalit a zkušeností, ale, ze vybrala nekoho, kdo lépe odpovídá jejím kritériím. Na pohovoru mi dávala různé otázky a úplně na mě zírala a říkala, ze jsem zatím na vše odpověděla úplně nejlíp ze všech lidi co tam měla na pohovoru a při loučení mi rekla, ze mi upřímně říká, ze se ji fakt libim a je spokojena. Opravdu to od ni znělo tak, ze tu práci mám skoro v kapse, proto jsem s tím počítala. I jsme si sedly lidsky a nebyl to jen takový ten strojeny pohovor. Takže důvod si asi mužu i vyvedukovat sama. Na prodejně měla většinou starší paní, což mě zarazilo hned ze začátku a pro mě jasný signál, ze na těch 20h týdně, asi hledá nekoho doslova bez závazků, ale třeba to byl jen můj dojem. Další věc, mohla to byt slecna/paní, co nemusí dojíždět a je místní a poslední věc, ze to třeba dala někomu známému ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit