Po očkování MMR diabetes?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kaštinka
4.6.13 19:22
@Fedlenka píše:
a funguje to?

Určitě lze koupit tester. Poraď se s panem Hadkem. Aspoň ja bych to tak udelala. Používám od něj jiné výrobky (leceni) a ty nám fungují, díky nim zvládáme bežné nemoci a posilování imunity. Preparáty na čistění domácnosti se nám moc neosvedcily, je u nás velmi tvrdá voda.
Pokud už to prezentoval na diabetologickém setkání, tak to asi fungovat bude. Těžko by seznamoval s výrobkem, ktery nefunguje. Byl by sám proti sobe. To není jak v klasické medicíně, kde se účinek zaplatí.

• Citovat
  • Upravit
1231
19.1.20 16:07

Ozivuji diskuzi…synovi zřejmě priorix zpustil artritidu :-( ockovani v cervnu prvni vakcina. A v zari uz mel potvrzenou JIA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
19.1.20 16:53
@Citronkalekninka píše:
Ozivuji diskuzi…synovi zřejmě priorix zpustil artritidu :-( ockovani v cervnu prvni vakcina. A v zari uz mel potvrzenou JIA.

To je mi líto. :,(
No, nejhorší na tomhle všem je, že se příčinná souvislost s vakcinací nezkoumá u takovýchto případů. Protože to může být z očkování, ale taky nemusí a chybou je, že se to nezkoumá, že se očkování jako POTENCIONÁLNÍ A MOŽNÝ DŮVOD MEZI VŠEMI JINÝMI nebere vůbec v potaz a hned se řekne, že z očkování to být nemohlo.
Pak se děje toto:
a) problém opravdu očkováním způsoben byl, ale nikdo to nepotvrdí a nejen nepotvrdí, ani se to nezačne zkoumat,
nebo
b) problém s očkováním nesouvisí, ale právě proto, že se to vědecky a objektivně nezkoumá, tak to rodič nemůže vědět a právem se může domnívat, že to po očkování být mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.20 23:02
@Citronkalekninka píše:
Ozivuji diskuzi…synovi zřejmě priorix zpustil artritidu :-( ockovani v cervnu prvni vakcina. A v zari uz mel potvrzenou JIA.

Kamarádky dcera to samé. Lékaři jí mezi čtyřma očima řekli, že je to s velkou pravděpodobností z očkování. Ale na papír nic nenapsali a dokonce když pak chtěl pediatr doočkovat druhou dávku, tak se vyjádřili, že ok :poblion:.
Prosím anonym, není to o mně.

• Citovat
  • Upravit
60142
21.1.20 06:35
@Anonymní píše:
Kamarádky dcera to samé. Lékaři jí mezi čtyřma očima řekli, že je to s velkou pravděpodobností z očkování. Ale na papír nic nenapsali a dokonce když pak chtěl pediatr doočkovat druhou dávku, tak se vyjádřili, že ok :poblion:.

Urban legenda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
21.1.20 09:27
@Anonymní píše:

já už mu druhou davku nedam! dceři ano ale předtim ji dam bylinky. chodíme k cinske lecitelce. rikala nam ze o tomto riziku ockovani vi. ze detem pred kazdym ocko dava bylinky aby eliminovala nezadouci ucinky ockovani. tak od ni koupim. dceri je 5 tkze druha davka MMR tuka na dvere :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.1.20 13:08
@Baba píše:
Urban legenda.

Ty si vážně nedáš pokoj.

Příspěvek upraven 21.01.20 v 13:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
21.1.20 13:11

Však vznikl fond na odškodnění postižených po očkování, tak vlastně o co nám bláznivým matkám jde, že? To píšu samozřejmě sarkasticky, protože když se něco semele, jsou prachy člověku na houby, zdraví to nevrátí.
Těch uznaných a odškodněných případů navíc je a bude jako šafránu, protože se to prostě v drtivé většině oficiálně neuzná, že problémy vznikly z očkování. Pokud lékař řekne, že to pravděpodobně je z očkování, ale papírově to neuzná, chtělo by to trvat na pečlivém přezkoumání, zapsání do karty, případně hlášení na Súkl (na Súkl může hlásit i sám pacient či zákonný zástupce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 00:09
@Citronkalekninka píše:
já už mu druhou davku nedam! dceři ano ale předtim ji dam bylinky. chodíme k cinske lecitelce. rikala nam ze o tomto riziku ockovani vi. ze detem pred kazdym ocko dava bylinky aby eliminovala nezadouci ucinky ockovani. tak od ni koupim. dceri je 5 tkze druha davka MMR tuka na dvere :-(.

Ono to riziko artritidy bylo jako nežádoucí účinek dokonce uvedeno v příbalové informaci. Už tam není.

@Baba píše:
Urban legenda.

Kamarádku znám 30 let. Trhni si, Babo.

• Citovat
  • Upravit
559
24.1.20 00:20
@Lenulen píše:
Dobrý den, ráda bych našla maminky, které jejichž děti mají po tomto očkování tento problém. Syn po naočkování MMR začal 9. den cukat. V nemocnici mu zjistili výkyvy glykémií. Zatím čekáme na další vyšetření, které potvrdí nebo vyvrátí cukrovku. Máte některá podobnou zkušenost? Díky za všechny reakce!!!

Po MMR není diabetes. ( nebylo pozorováno při testech vakciny) Cukrovka I typu je nemoc imunitního systému odhadem až polovině případů se dá předejít očkováním proti rotavirům v kojeneckém věku s 2 polovinou bohužel nejde nic udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.1.20 00:27
@peggy.sl píše:
Mé kamarádky syn má po očkování také diabetes.. :,(

Jak už jsem řekl diabetes 1 typu způsobují často rotaviry…. Nechte své malé miminko očkovat vakcinou rotateq a snížíte riziko možná až o polovinu. Jinak prokazatelně asi 1/3 dětí s cukrovkou já má jen proto, že nebyly očkovány proti rotavirům. Není to všeobecně známo a proto to matky bohužel nevědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.20 08:14
@Anonymní píše:
Kamarádku znám 30 let. Trhni si, Babo.

Auauau, to boli. Od anonyma :mrgreen:
Urban legenda je, ze doktori neco mezi ctyrma ocima reknou a do zpravy nenapisou. Hlavne kdyz je neco verejne uvedeno - treba v pribalovem letaku.
Fakt logika :roll:

Vim jak to vznika, sama sem to zazila xkrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.1.20 08:31
@Citronkalekninka píše:
já už mu druhou davku nedam! dceři ano ale předtim ji dam bylinky. chodíme k cinske lecitelce. rikala nam ze o tomto riziku ockovani vi. ze detem pred kazdym ocko dava bylinky aby eliminovala nezadouci ucinky ockovani. tak od ni koupim. dceri je 5 tkze druha davka MMR tuka na dvere :-(.

Fascinuje me, ze nekdo, kdo resi ockovani, ktere ma jasne slozeni, pusobeni, nu… da diteti neco, co muze obsahovat pesticidy, rtut, arzen a jine dobroty. Od nejake cizi zenske, predpokladam bez zdravotnickeho vzdelani. Kdyz se nedejboze neco po.sere, tak co. Nic, da od toho ruce pryc.
A jeste za ty nesmysly inkasuje prachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80220
24.1.20 08:44
@Baba píše:
Fascinuje me, ze nekdo, kdo resi ockovani, ktere ma jasne slozeni, pusobeni, nu… da diteti neco, co muze obsahovat pesticidy, rtut, arzen a jine dobroty. Od nejake cizi zenske, predpokladam bez zdravotnickeho vzdelani. Kdyz se nedejboze neco po.sere, tak co. Nic, da od toho ruce pryc.
A jeste za ty nesmysly inkasuje prachy.

Když se nedej bože něco poděla, tak jsou tu naštěstí ti zlí a hloupí doktoři, kteří budou dělat možné nemožné, aby děcko vyhrabali hrobníkovi z lopaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek