Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@K82 Mě se udělalo doma líp jak vysvitlo první den sluníčko, vzala jsem kočár, mimino a šli jsme na vzduch a bylo to bezva.. Od té doby je jenom lépe.. Blbý byl tak ten týden ![]()
@d1d1 S tou depresí bych to nepodceňovala už vůbec! ona se ta mrcha může rozjet do nechutnejch rozměrů!!!ví o tvých pocitech někdo z blízkých?
@martina0310 ne nikdo to nevi nechci to rikat prijdu si jako prisera ze s malym nechci bejt…nejradsi bych utekla od nej i od pritele, mam pocit ze to nezvladnu…
snad se to ale brzo zlepsi…v pondeoi si dojdu k doktorovi, kdyz se nic na stavu nezlepsi…diky vsem… ![]()
@d1d1 píše:
@martina0310 ne nikdo to nevi nechci to rikat prijdu si jako prisera ze s malym nechci bejt…nejradsi bych utekla od nej i od pritele, mam pocit ze to nezvladnu…snad se to ale brzo zlepsi…v pondeoi si dojdu k doktorovi, kdyz se nic na stavu nezlepsi…diky vsem…
nebuď koza
jsi pár dní po porodu na nálady máš nárok
k dr určitě dojdi, oni ti hlavu neutrhnou ![]()
@d1d1 kočko! nejsi žádná příšera!!!tohle se prostě může stát každý! v první řadě se vykecej někomu komu veris a potom si nech pomoct od psychologa! nejni to žádná tvoje hanba, to se prostě může stát každý! držím palce a nestyd se za to! ![]()
A jestli si myslíš že je to fakt nesnesitelné tak do nejbližší nemocnice na pohotovost!
Jela bych.. Já byla hned druhý den po propuštění, hned se mě ujali a už to jelo - prohlídka, okamžitě ultrazvuk.. Já teda měla šílený nesrazitelný horečky, ale i tak, to co popisuješ mi normální nepříjde.. Mě tam nechali malý cucek asi placenty (no nechali, oni jí kontrolovali - ještě jí student doktorce popisoval a ona ho kontrolovala) ale prostě kousek tam zůstal, může to být něco podobného, ale i něco jinýho, asi bych to nepodceňovala..
Taky bych jela, ať se na tebe podívají. To není legrace. Já šla přesně týden po porodu v noci na wc a najednou šílená bolest v podbřišku, ale šílená, když to do 15 minut nepřecházelo, tak jsem rovnou říkala, že jedem, že tohle nevydržim. No a musela jsem na kyretáž, protože mi tam něco zůstalo…