Po porodu to tam dole není ono

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
2.3.13 20:43

Ahoj, já jsem si taky dlouho připadala tam dole „jiná“-byla dost vidět jizva a i ty hrudky… :oops:. Ale teď si troufám říct(10měsíců po porodu :oops: )že jsem stejná jako dřív-fakt i ten otvor zůstal zavřenej :oops:
Určitě bych šla k doktorce a nenechala se jen tak odbýt-anebo jestli je to jen estetický problém, tak zkus v Praze Podolí-mají tam tohle centrum-mrkni se na stránky-dělají to na pojišťovnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
2.3.13 20:45
@Anonymní píše:
Holky jaké cviky na posílení dna jsou nejlepší? Zakladatelka.

Nevím, jestli nejlepší, ale stahování svalstva, jako když zastavuješ močení, taky se radí kontrolovat účinnost stahů tak, že máš v pochvě vibrátor - to vůbec není špatný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 20:48

Holky díky! Jste zlaté, že vám nepřipadám divná. Polipy to nebudou, je to jakoby se mi to uvnitř sesunulo dolů k otvoru. Proto není vidět dovnitř a zároveň je vidět i ta močová trubice… Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
13021
2.3.13 20:55
@Anonymní píše:
Holky díky! Jste zlaté, že vám nepřipadám divná. Polipy to nebudou, je to jakoby se mi to uvnitř sesunulo dolů k otvoru. Proto není vidět dovnitř a zároveň je vidět i ta močová trubice… Zakladatelka.

Tak to by právě bylo pro tebe podle mě to Podolí :think:.

Jinak na pánevní dno jsem chodila na rehabilitace a nejde jen o „zadržování“ jako při čůrání..je to trochu složitější :(. Každopádně tenhle cvik je tam taky a jde o to soustředit se ne na celej zadek ale jen na tu pipku :oops:(sestra říkala jakoby ty sedací kosti tam dole prostě) a stáhnout aspoň na 2,3vteřiny uplně nejvíc jak můžete, když se jen stahuje trochu tak to prý vůbec nemá účinek. A taky je to dobré dělat v leže na zádech s nataženýma nohama a ty nohy překřížit a stahovat a stahovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.3.13 20:56

A měla jsi nástřih???Jestli jo tak je to asi fakt běžný :(, já ho teda měla a byla jsem i dost šitá ale jak říkám, zahojilo se mi to pěkně…možná i díky tomu cvičení-cvičila jsem fakt poctivě :) -ještě bych měla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148
2.3.13 20:58

@ametyst Představuju si, jak se chodí na rehabilitace s pánevním dnem - to ti sestra nějak kontroluje? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.3.13 21:01

@Eliška Ne myslela jsem jako na cvičení pánevního dna :mrgreen:. Blbě jsem to napsala…mam i nějakej papír ještě, kdyby byl zájem tak vám to klidně přepíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:01

@ametyst Bohužel nejsem z Prahy a jen tak se tam nedostanu. :( nástřih jsem měla a šili mě celkem dost, malá měla velkou hlavičku, 36cm. Jdu zkusit cviky a v po uvidím co na to gyndař. :hug:

• Citovat
  • Upravit
13021
2.3.13 21:02

Jako že kontroluje jak cvičím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.3.13 21:03
@Anonymní píše:
@ametyst Bohužel nejsem z Prahy a jen tak se tam nedostanu. :( nástřih jsem měla a šili mě celkem dost, malá měla velkou hlavičku, 36cm. Jdu zkusit cviky a v po uvidím co na to gyndař. :hug:

Hm…tak malej měl 34cm a taky mě šili i zevnitř :(. Tak držím palce, každopádně kdyžtak víš kde ti to můžou a zdarma opravit :). Slyšela jsem od známé že je moc spokojená-taky neměla lehký porod a vadilo ji jak vypadá tam dole nejen esteticky-myslím že ji trochu u unikala moč a tam jí řekli, že jí už cvičení nepomůže, že jí to upraví operativně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:09

@ametyst jsi hodná, moc děkuju. Zkusím cvičení a uvidím. Malá měla velkou hlavičku, a šla ještě napřed rukou, tak mě taky potrhala i uvnitř.

• Citovat
  • Upravit
13021
2.3.13 21:10
@Anonymní píše:
@ametyst jsi hodná, moc děkuju. Zkusím cvičení a uvidím. Malá měla velkou hlavičku, a šla ještě napřed rukou, tak mě taky potrhala i uvnitř.

Ježíš, to sis teda užila 8o :( tak to je 36hlavička plus ruka :(. Snad to bude dobré, půl roku je ještě docela brzo si myslím…cvičení by opravdu mohlo pomoct a na ty hrudky se určitě zeptej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.13 21:12

@ametyst ale jinak jsem měla krásný porod i celé těhu, tak tohle jsem v tu chvíli nebrala nějak špatně, až teď ty následky mě trápí…

• Citovat
  • Upravit
8937
2.3.13 21:15

Ja jsem rok a pul po porodu a je mi jasne, ze lepsi uz to dole nebude. Na jedne strane mam ztvrdlou jizvu a kus kuze, ve ktere vubec nemam cit a jen mi tak planda a ty „boulicky“ mam taky. Druhou stranu mam ok, protoze nastrizena a posleze natrzena jsem byla na te jedne a mela jsem ji dost sitou, uvnitr i vne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
2.3.13 21:18

Mám za sebou dva porody a to samé, co má zakladatelka. Navíc se mi po nastrihu vytvořila nevzhledná jizva a ta posevní sliznice vukukovala ven. Při delším stání jsem ji musela zatlačit zpátky. Jsem pro perineoplastiku. Nemusí to být jen na klinice, kde se delavaji plastiky. Stačí se domluvit v nemocnici.Byla jsem na ní. Co se týká financování, bylo mi řečeno, že je to na pojišťovnu. Určitě bych to nenechavala být. E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí