Po příkrmech bolesti?

Anonymní
5.9.24 08:55

Po příkrmech bolesti?

Dobré ráno maminky, jdu na vás s dotazem.. malá má 5 měsíců, je na UM Hipp 2 měsíce a vše naprosto v pořádku, do té doby než přišly příkrmy, zkusila jsem minulý týden hrášek 3 dny a následně dýni 3dny, od té doby má bolesti bříška, pláč, stahuje si nožičky k tělu, odmítá um. Jakmile je hodně hladová, tak ho vypije.. je možno, že je to z těch příkrmů nebo třeba z mlíčka? Co by jste dělaly aktuálně v mé pozici prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
5.9.24 09:12

Tak zrovna hrášek do prvního příkrmu nic moc, vždyť je to jedna z nejnadýmavějších potravin :nevim: Zkus mrkev, bramboru, dýně je taky fajn, cuketa, batáty, petržel atd. Vždy jen pár lžiček, klidně mixnout s UM. A pomalu, postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
5.9.24 09:19

Mno, uprimne, zkus ty 3 dny jist hrasek, jestli se nebudes kroutit taky :nevim: Nebo je proste brzy. Dala bych par dni pauzu a pak zkusila neco mene nadymaveho a v malem mnozstvi, jak pise
@unuděná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 09:29

@unuděná um mám zůstat tedy u hipp než se to zlepší? Hrášek mi poradila dr🥲

• Citovat
  • Upravit
53190
5.9.24 09:38
@Anonymní píše: Více

Mléko bych neměnila, pokud jí dosud vyhovovalo. To bude těmi příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 10:33

A je běžné, že to trvá už týden? Jen abych něco nezanedbala, moc děkuji za odpovědi :think:

Příspěvek upraven 05.09.24 v 10:35

• Citovat
  • Upravit
53190
5.9.24 10:34

Tak psala jsi o minulém týdnu, 3 dny hrášek, 3 dny dýni. Co jedla další dny? Nebo jste příkrmy úplně vysadili a problémy přetrvávají? Ony taky můžou třeba růst zuby a nemusí to mít s jídlem nic společného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 10:37

@unuděná dýně ji zacpala, od té doby jsem ji nedala radši nic a bolesti trvají stále..

• Citovat
  • Upravit
53190
5.9.24 10:41

A nějaký espumisan jsi jí dala? Stolici má normální? Čůrá taky aspoň 5× denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.9.24 10:46

@unuděná espumisan nebo baby calm, po těch příkrmech měla tužší stolici, teď v týdnu měla dva dny vodnatý průjem, jinak je to zase jako když nám um sedělo.. čůrá několikrát denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.9.24 10:50
@Adela2032 píše: Více

No tak možná něco normálně chytla, jestli měla průjem. Navíc jsou ty vedra.. Já bych asi ještě neplašila, pokračovala v klidu dál s UM, nabídla třeba tu mrkvičku (dobrá na průjem) nebo bramborovou „kaši“ a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.9.24 11:49

@unuděná dobre moc vam dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie