Kdy jste dávali příkrmy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Mně říkala dr ve 4 měsících, že už klidně můžu pomalu začít. Kojila jsem a začala, až měl syn 5 měsíců. Nebylo kam spěchat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala až s ukončeným 6.měsícem. Podle doktorky u kojených dětí není kam spěchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U obou kojenych synu nejak po 5. mesici a to proto, ze jevili zajem o jidlo, tak jsem toho vyuzila. Navic mladsi malo pribiral a jidlo mu fakt chutnalo, z kojeni nebyl jako mimino uplne nadsenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obe kojeny, u první jsem začala začátkem 7.mesice, u druhé kolem 5., jídlo vyžadovala, jako měla segra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oběma holkám v ukončených 6ti měsících, mléko jim stačí dlouho, jídlo pouze ochutnávají ![]()
- Citovat
- Upravit
U staršího ve 4m a u mladšího asi ještě o týden dřív. Sápal se nám do talířů a teda od malinka papá krásně. Ten se pro jídlo narodil 😆
- Citovat
- Upravit
Ahoj, příkrmy jsou od 4 měsíce. Já jsem začala kaší na noc od 5měsíce a od 6měsíce zeleninové příkrmy. Druhá třeba vůbec nechtěla příkrmy, takže od 6m měla zeleninu do ruky - jemně povařit a ona si jedla sama.
Jinak mrkev je doce dosta aromatická a chutově výrazná - hlavně pokud máš ze zahrádky, takže bych tam radila déle vařit a nebo spojit s dýní nebo batátou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš začít od ukončeného 4. měsíce i u kojeného dítěte. Já u nejmladší dcery taky začala, jinak by mě snědla. Když kdokoliv z nás jedl, úplně šílela. Začínala jsem dýní.
Starší dvě po ukončeném 5. měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, od kdy jste dávali miminkům příkrmy? Malej má 4 měsíce, je plně kojen, začala bych s mrkví, chtěla jsem od 5 měsíce ale přijde mi že mu asi mlíčko moje nestačí, myslíte že bych mohla zkusit už teď? Děkuji