Kdy jste dávali příkrmy?

Anonymní
4.8.24 21:38

Kdy jste dávali příkrmy?

Dobrý večer, od kdy jste dávali miminkům příkrmy? Malej má 4 měsíce, je plně kojen, začala bych s mrkví, chtěla jsem od 5 měsíce ale přijde mi že mu asi mlíčko moje nestačí, myslíte že bych mohla zkusit už teď? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16249
4.8.24 21:43
@Anonymní píše: Více

Mně říkala dr ve 4 měsících, že už klidně můžu pomalu začít. Kojila jsem a začala, až měl syn 5 měsíců. Nebylo kam spěchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.8.24 21:53

Zacala jsem od 6 mes., take kojeny. U nekojenych od 4 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
4.8.24 21:53

Já začala až s ukončeným 6.měsícem. Podle doktorky u kojených dětí není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
4.8.24 21:56

U obou kojenych synu nejak po 5. mesici a to proto, ze jevili zajem o jidlo, tak jsem toho vyuzila. Navic mladsi malo pribiral a jidlo mu fakt chutnalo, z kojeni nebyl jako mimino uplne nadsenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
4.8.24 22:12

Obe kojeny, u první jsem začala začátkem 7.mesice, u druhé kolem 5., jídlo vyžadovala, jako měla segra :D

Jak postupně zavádět příkrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.24 05:35

Oběma holkám v ukončených 6ti měsících, mléko jim stačí dlouho, jídlo pouze ochutnávají :lol:

• Citovat
  • Upravit
Asta135
5.8.24 07:33

U staršího ve 4m a u mladšího asi ještě o týden dřív. Sápal se nám do talířů a teda od malinka papá krásně. Ten se pro jídlo narodil 😆

• Citovat
  • Upravit
10923
5.8.24 07:38

Od 4. mesice. A mrkvi bych nezacinala, maj po ni zacpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
5.8.24 14:05

Ahoj, příkrmy jsou od 4 měsíce. Já jsem začala kaší na noc od 5měsíce a od 6měsíce zeleninové příkrmy. Druhá třeba vůbec nechtěla příkrmy, takže od 6m měla zeleninu do ruky - jemně povařit a ona si jedla sama.

Jinak mrkev je doce dosta aromatická a chutově výrazná - hlavně pokud máš ze zahrádky, takže bych tam radila déle vařit a nebo spojit s dýní nebo batátou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3416
5.8.24 14:13

Můžeš začít od ukončeného 4. měsíce i u kojeného dítěte. Já u nejmladší dcery taky začala, jinak by mě snědla. Když kdokoliv z nás jedl, úplně šílela. Začínala jsem dýní.
Starší dvě po ukončeném 5. měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko