Jídelníček, když odmítá příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jídelníček když odmítá příkrmy
Zdravím, potřebovala bych poradit 😇
Zuzance bude v sobotu 7 měsíců a kvůli bolesti spojené s růstem zubů mi začala odmítat příkrmy. Chce baštit prostě sama, zkoumat to, žužlat a ukusovat. Tudíž jsem jí začala dělat vše možné, vařené brambory, mrkev, vejce, napařená jablíčka, … Ale už mi docházejí nápady, neporadili byste mi? Nebo už by mohla i nějaké zdravé lívance třeba? Anebo aspoň kde bych mohla najít nějakou inspiraci, nemůžu nikde nic najít, jsem na tohle prostě levá 😂 jinak kojíme kdykoliv si řekne, takže určitě nestrádá, ale nechci to takhle nechat dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Prostě to neřeš. Vař ji brambor, mrkev pokud to jí.. a časem zase zkuste příkrmy. Miminku nevadí i denně to stejné. Zbytečně se tím netrap. A když už tak jenom koj… však je to kojenec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Ig beru inspiraci např. u @vareniprodeti, @drobeckuv_talir. Zkuste si zadat BLW metoda/recepty a vyskočí spousty receptů a inspirace. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V podstatě jakoukoli zeleninu lehce povařenou, do ručičky. Totéž ovoce. Klidně už kousek masíčka nebo vejce. Lívance se smaží, tak ty spíš ne, ale na nějaké dětské buchtě nevidím nic špatného
Pokud už má zavedený lepek, tak semtam třeba vnitřek chlebíku na kostičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec bych se tím nestresovala. I kdyby byla nějaký čas jen na mléce, nic se jí nestane. Dělala bych to dál jako do teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A k těm lívancům, dělám jeden banán 🍌 a dvě vejce 🥚 🥚 a to na sucho udělám na palačinkovači mini lívanečky. Klidně bych sem tam jeden dala, zbytek bych si snědla sama (bude jich tak 15-20).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velké těstoviny, zeleninu a ovoce na proužky, vařené, pečené. Mixovanou polívku. Placičky na asi taky dala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KarolNedy píše: Více
BLW, to jsem ještě neslyšela, hezky, moc děkuju, to jsem přesně hledala ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ruzne zeleninove ci zeleninovo masove placky, batatove hranolky z trouby, livance uz take muze, pokud mate zavedene alergeny
mrkni pro inspiraci na ig profily drobeckuv_talir, mimitalir, minispajz, jimespolecne, je tam super inspirace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@XmasAlpaca Ahoj, zkus se podívat do skupiny Vaříme pro kojence a batolata , je tam spousta různých receptů, ale na lžičku ![]()
S tím nejedenim, mě se dcera kousla v 8.mesici, rostly ji zuby, do toho neštovice a angína, tak jsem nabízela a kojila..pak se zase pěkně rozjedla. Kolikrát jsem myslela, že se zblázním, poctivě jsem denně vařila a nic nic, jednou to přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit