Přístroj na přípravu pokrmů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přístroj na přípravu pokrmů
Aho, začínáme od ukončeného 4.měsíce s příkrmy. Přemýšlím nad koupi přístroje k přípravě pokrmu. jak dlouho jste využívali přístroj na přípravu pokrmů? vyplatí se pořizovat nevyplatí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame Polevkovar od Tescomy, delam v nem kremove polevky, omacky, smoothie atp. Pouzivala jsem ho i na prikrmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žádný speciálni přístroj jsem neměla…jen hrnec, mixér a případně pařácek. Ale ten jsem využívala minimalne
obě děti jsou jedlíci navíc zvědavci a rychle a dobře se naučily kousat takže starší od roka jedla normálně naše jídlo..mladší už asi od 10m…s tím že už mnohem dříve kolikrát od starší ochutnal..je to žárlivec a neexistuje aby měl. na talíři někdo něco jiného než on..to pak chce totiž hned to jiné jídlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, na co je to dobré..u druhé nedonošené dcery jsem si jen koupila z druhé ruky ohřívač mléka, když jsem odsávala a dokrmovala, nyní v tom ohřívám jídlo…když to chci trochu mixnout, takam Smoothie mixér a vařím na páře, takže mám napařovák
- Citovat
- Upravit
Rendlík a varečka, poté tyčový mixér, nic víc nebylo potřeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem od Aventu, dite lak chtelo jen sklenicky, pristroj jsem skoro nevyuzila, nakonec to bylo lepsi delat jen v hrni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také ne.. Z kraje jsem jela jednodruhové bio skleničky, něco malému chutnalo, něco vůbec, takze ty mini skleničky na začátek ideální. Protože naparovat půlku mrkve anebo 10 kuliček hrasku, to mě teda neba. Navíc v zimě nebyla některá bio zelenina k dostání.
A teď už zeleninku i maso restuji na GHÍ (do zeleninových prikrmu je žádoucí přidávat nějaké zdravé tuky, protože se na ně vážou některé vitaminy a mimču se strava lépe tráví) poté zaleju vodou, povarim a mixnu tyčákem.
Troubu máme parní, takže tam lze dělat maso. Žádný chytrý přístroje na to nakonec nepotřebuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem dostala vařič od Aventu od tchýně, samotnou by mne asi nenapadlo, něco takového kupovat. Ale musim rict, že jsem ho využila pro obě děti maximalne. U každého jsem používala zhruba do roka, pak už víceméně jedli s námi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit