Po RD na úřad práce

1561
1.9.22 18:59

Po RD na úřad práce

Holky jaké doklady jsou třeba, když jdu po rodičovské na ÚP. Pracovní smlouva mi skončila už při mateřské dovolené. A do kdy je třeba se tam nahlásit, aby mi navazovala podpora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66816
1.9.22 19:13

@RadkaOR podporu muzes cerpat zaroven s rodicovskym prispevkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.9.22 19:15
@matkabagristy píše:
@RadkaOR podporu muzes cerpat zaroven s rodicovskym prispevkem

To si myslím, že ne. To je jedno, mě škončil rodičák posledním srpnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66816
1.9.22 19:26
@RadkaOR píše:
To si myslím, že ne. To je jedno, mě škončil rodičák posledním srpnem.

pri pobirani rp nejsou prijmy zadatele sledovany, klidne lze mit i prijmy ze zamestnani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.9.22 21:38

Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice ;)

• Citovat
  • Upravit
1561
1.9.22 22:09
@shadowbabe píše:
Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice ;)

Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.9.22 22:09
@shadowbabe píše:
Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice ;)

Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.9.22 22:21
@RadkaOR píše:
Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba :D

Kdyžtak ještě papíry o rodičáku a asi budou chtít poslední smlouvu z práce. Ale netuším na 100%, snad někdo poradí aktuální zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
11857
1.9.22 22:39

U manžela chtěli občanku a papír o přerušení zivnosti (byl OSVČ) jinak myslím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 08:46

Holky a je automaticky dána podpora po RP? Resim to ted taky jestli si snížit RP o 2 600 kc malej ma totiž zdravotní problémy skrz curani takze pořád plenky samé vyšetření a testy a do skolky mi ho takhle nevezmou takze do práce jen tak nemůžu takze kdyby mi skončil RP podpora je na jak dlouho a z čeho se počítá prosím? :think:

• Citovat
  • Upravit
66816
2.9.22 11:29
@Anonymní píše:
Holky a je automaticky dána podpora po RP? Resim to ted taky jestli si snížit RP o 2 600 kc malej ma totiž zdravotní problémy skrz curani takze pořád plenky samé vyšetření a testy a do skolky mi ho takhle nevezmou takze do práce jen tak nemůžu takze kdyby mi skončil RP podpora je na jak dlouho a z čeho se počítá prosím? :think:

Podpora po peci o dite zacina na cca 5000, je na 5 mesicu. Ale nesmi te prekvapit, ze up bude vyzadovat jiste aktivity z tve strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.22 11:40

@matkabagristy no me spíš zajímalo zda kdyz bych nastoupila na UP v dubnu zda by vzaly v potaz ze mam třeba od 1.9 nástup do práce zda by mi tu podporu daly

• Citovat
  • Upravit
66816
2.9.22 13:02
@Anonymní píše:
@matkabagristy no me spíš zajímalo zda kdyz bych nastoupila na UP v dubnu zda by vzaly v potaz ze mam třeba od 1.9 nástup do práce zda by mi tu podporu daly

narok na podporu proste vznika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24735
2.9.22 13:25
@Anonymní píše:
@matkabagristy no me spíš zajímalo zda kdyz bych nastoupila na UP v dubnu zda by vzaly v potaz ze mam třeba od 1.9 nástup do práce zda by mi tu podporu daly

Ano, dali. A nejspíš by vás ani nehonili po nějakých pohovorech. Ale je to hodně o lidech no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat