Po RD na úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Po RD na úřad práce
Holky jaké doklady jsou třeba, když jdu po rodičovské na ÚP. Pracovní smlouva mi skončila už při mateřské dovolené. A do kdy je třeba se tam nahlásit, aby mi navazovala podpora?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@RadkaOR podporu muzes cerpat zaroven s rodicovskym prispevkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@RadkaOR podporu muzes cerpat zaroven s rodicovskym prispevkem
To si myslím, že ne. To je jedno, mě škončil rodičák posledním srpnem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
To si myslím, že ne. To je jedno, mě škončil rodičák posledním srpnem.
pri pobirani rp nejsou prijmy zadatele sledovany, klidne lze mit i prijmy ze zamestnani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice ![]()
- Citovat
- Upravit
@shadowbabe píše:
Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice
Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@shadowbabe píše:
Tvůj OP a nejlépe se nahlásit zítra, další požadavky ti sdělí přidělená pracovnice
Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaOR píše:
Já tam právě zítra jdu, jen jsem chtěla mít sebou vše co je třeba
Kdyžtak ještě papíry o rodičáku a asi budou chtít poslední smlouvu z práce. Ale netuším na 100%, snad někdo poradí aktuální zkušenosti ![]()
- Citovat
- Upravit
U manžela chtěli občanku a papír o přerušení zivnosti (byl OSVČ) jinak myslím nic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a je automaticky dána podpora po RP? Resim to ted taky jestli si snížit RP o 2 600 kc malej ma totiž zdravotní problémy skrz curani takze pořád plenky samé vyšetření a testy a do skolky mi ho takhle nevezmou takze do práce jen tak nemůžu takze kdyby mi skončil RP podpora je na jak dlouho a z čeho se počítá prosím? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Holky a je automaticky dána podpora po RP? Resim to ted taky jestli si snížit RP o 2 600 kc malej ma totiž zdravotní problémy skrz curani takze pořád plenky samé vyšetření a testy a do skolky mi ho takhle nevezmou takze do práce jen tak nemůžu takze kdyby mi skončil RP podpora je na jak dlouho a z čeho se počítá prosím?
Podpora po peci o dite zacina na cca 5000, je na 5 mesicu. Ale nesmi te prekvapit, ze up bude vyzadovat jiste aktivity z tve strany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy no me spíš zajímalo zda kdyz bych nastoupila na UP v dubnu zda by vzaly v potaz ze mam třeba od 1.9 nástup do práce zda by mi tu podporu daly
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@matkabagristy no me spíš zajímalo zda kdyz bych nastoupila na UP v dubnu zda by vzaly v potaz ze mam třeba od 1.9 nástup do práce zda by mi tu podporu daly
narok na podporu proste vznika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, dali. A nejspíš by vás ani nehonili po nějakých pohovorech. Ale je to hodně o lidech no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit