RP Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
RP Praha
Ahoj holky, 22.8.2022 jsem žádala online o RP. Kontaktní pracoviště úřadu práce Praha 3. Nemůžu se tam vůbec dovolat ohledně, jaký je stav mé žádosti. Tak se chci zeptat, jak dlouho vám cca trvalo vyřízení? A kdy vyplácí? Myslíte, že do konce září bych mohla mít vyplaceno? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mají 30 dní na zpracování, takže času mají dost.
RP chodí kolem 10.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po vyplnění online formuláře se objeví, že na vyřízení mají 30 dní, ale v některých případech i 60 dní. Takže máš fůru času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na zpracování mají 30 dní, příspěvek pak přijde v nejbližším výplatním termínu. Takže těžko říct, v září ti dojde dopis o vyřízení, ale jestli má Praha výplatní termíny i na konci měsíce, nebo jen na začátku netuším
ale o peníze nepřijdeš, max by to přišlo v říjnu za oba měsíce (pokud jsi teda žádala od srpna).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem z Prahy, RP chodí kolem 10. v měsíci. A dopis od úřadu práce mi přišel vždy max.do 14 dní od podání žádosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolao008 jestli jsi žádala online přes tu novou aplikaci, záleží na tom, jestli jsi vše zadala správně. Pokud ano, mělo by to být rychlé, protože to bude uz zpracované a bude se čekat na kontrolu a schválení. Jestli jsi tam zadala něco špatně, třeba datum nástupu na RP nebo částku atd., tak se ti to prodlouží. Na úřad přijde zpráva, že to máš špatně a oni to musí celé zadat ručně a vyzvat tě k opravě.
- Citovat
- Upravit
A prosim neviete, ze ked som ziadala uz v cervenci, ale ono stale bolo potreba nieco dolozit atd, tak sa to protahlo a az ted to ide na schvalenie, ci mi v zari pridu aj za cervenec a srpen? Nebo jenom za srpen? Vdaka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TARONA píše:
A prosim neviete, ze ked som ziadala uz v cervenci, ale ono stale bolo potreba nieco dolozit atd, tak sa to protahlo a az ted to ide na schvalenie, ci mi v zari pridu aj za cervenec a srpen? Nebo jenom za srpen? Vdaka
Přijde to i zpětně, ale záleží jaké jsi tam napsala datum, jestli jsi žádala až od srpna, nebo i za červenec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit