Poblinkánek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
13.3.06 18:53

Hajinko,

nedělej si se sezením iluze. Jakmile sedne, bříško zmáčkne taky, no ale už je tak šikovnej, že se v tom vyrochní, vyválí, pokud nestihnu včas zasáhnout 8O
U nás začalo blindění taky nejprve na břichu (cca od 5,5 měs.) /před tím NIC. No a jedem furt dál. Není to hrůza, ale už to pěkně smrdí. Takovej natrávenej jogurt ..... :roll: No nic.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.3.06 19:17

Chichi Háji - Bianka až donedávna blinkala v jakékoli poloze :-)) - prostě seděla, hrála si a najednou bléé :-)) (a to sedí od 8m),nebo jsem ji zvedla na sebe a už jsem byla označkovaná, ale už je to skoro pryč, blinkne spíš výjimečně. Ale třeba u vás to bude jinak - když ti blindí dosud jen na bříšku
Blindilům zdar :-)
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
13.3.06 19:30

Ahojky,

my jsme měli úplně stejný problém. Nikdy mi po jídle neblinkal, dokud se nezačal obracet na bříško. Shodou okolností jsme v té době přecházeli z MM na UM, takže to bylo i trošku tím. Ale postupně se to zlepšuje. Teď už si ublinkne jen sem tam. ale i v sedě, to má to bříško taky zmáčklé. Tak snad to časem vymizí úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
13.3.06 20:07

Klaris, JitkoT, jděte do háje :lol: :lol: :lol: :lol: !!! :wink:
Já už si to malovala na růžovo, že teda už jen tak dva měsíce a bude pokoj :P . No tak teda néééé nooooo :lol: .
Dnešní skóre je 3× po ránu (po mlíku) a 1× odpo (zase po mlíku). :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.3.06 20:08

Ahoj Hajinko,

oba kluci mi blinkali a to dost, samozřejmě že v poloze na bříšku to bylo i horší, brzo jsme se dostali na kolínka (7m), pak na nožičky (8m), a blinkání pozvolna sláblo. U obou přestalo skoro téměř přesně v roce, i když vyjímečně se malá nehoda ještě stala a asi stane.. :wink: :lol:
Takže já si myslím, že je dobře, že si s tím hlavu nelámeš :wink: :lol: , dr. se asi stejně zeptáš a ta ti patrně řekne, co sama tušíš…tj. že je TO NAPROSTO NORMÁLNÍ :D

Mějte se hezky! :D :D :D

Irena + kluci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
15.3.06 18:59

Ahoj Hajinko a ostatní,
hlásim se do spolku malých poblinkánků. Mišák blinkal od narození, ale ze začátku to bylo asi hlavně tím, že strašně hltal a přejídal se. Pak se to zlepšilo, ale s obracením se na bříško začalo znova a trvá dodnes, i když už jsme skro komplet na příkrmech a hezky sedíme. Byli jsme i na ultrazvuku žaludku, ale reflux to není. Docela příbírá, takže taky budeme asi pořád prát a prát.
Jo, Hajinko, s tou mamčou to mám úplně stejný, taky mi tvrdila, že to není normální, že si nepamatuje, že my bysme takhle blinkali 8O . Ale aspoň je vidět, že co dítě to originál.
Pa pa
Peťulda a Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí