Pobodání nůžkami - 2.třída, přeháním, když to chci řešit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33778
1.11.25 07:36
@BarbaraSteff píše: Více

Že se děti perou je normální, ale vzít nůžky a udělat tohle je už hodně přehnaný. Tohle bych teda řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15292
1.11.25 07:36

@BarbaraSteff Řešila bych to s učitelkou a rodiči toho kluka. Je to nepřípustné chování, brát někomu věci a ještě ho bodat nůžkami, co bude příště…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.11.25 07:37

tak to je samozřejmě špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alpacass
1.11.25 07:37

To by mě hodně naštvalo a určitě bych to řešila. To ve třídě nebyl dozor? A očekávala bych, že učitelka o tom bude informovat oba rodiče a hlavně napíše, jak danou situaci bude dál řešit, aby se to neopakovalo.

• Citovat
  • Upravit
1.11.25 07:38

@neumisa ne, ale byla situace, kdy to řekl učitel, pro kterého syn běžel, když se tam mlátili celá třída - dostal vynadáno ještě on, že je otravuje a on si chce vypít kafe nebo něco takového 🤷🏻‍♀️ říct to prvňáčkovi mi přijde dost mimo. Takže bych řekla, že postup by měl být jiný, většinou se snažím věřit učitelkám, ale tady mi to přijde přinejmenším zvláštní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.25 07:41

Moc Vám všem děkuji, vzhledem k tomu, že ex ze mě bude asi dělat hysterku a nepodpoří mě, potřebovala jsem se ujistit, že nejsem jediná, komu to nepřijde v pořádku. 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
1.11.25 08:01

Urcite resit, nejake to postuchovani chapu, ale umyslne bodani nuzkami neni normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
1.11.25 08:14

Ty rány a zvlášť jedna mi přijde dost nehezká, takže ano, řešila bych to. přijde mi to za hranu nějakého pošťuchování.
Můžu se zeptat, jak se ex stará o syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33778
1.11.25 08:20

A kdyby ho bodl do obličeje tak by dělal co? Tohle určitě hned v pondělí řeš, a ex atˇsi říká co chce. Jak už jsem psala, děti se perou, to je normální, ale vzít nůžky a začít bodat v pořádku fakt není. Co bude příště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
1.11.25 08:27

Zakladatelko, zeptej se na Facebooku, skupinka : Prava deti a rodičů v kontaktu se zdravotnictvím, školstvím a státem. Tam ti poradí lépe. Ale urcite to res. Prvně zápis u lékaře, pak učitel ředitel, když budou bagatelizovat- stížnost na ČŠI, zřizovateli školy, možná i policie a TO. Ale opravdu se porad na této skupince na FB ….jsou tam právníci, a jiné specializované profese.

• Citovat
  • Upravit
2514
1.11.25 08:31

Toto bych teda resila a velmi razne, pokud ucitel/ka to neresi, sla bych za reditelkou a udelala bych tam teda bugr. Tohle je celkem vazne, co kdyby ho bodl do krku? Minimálně by s temi detmi mel ucitel promluvit a ne delat, ze nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.25 08:40

@Sany80s cca rok máme střídavou péči týden x týden. Soud mu to dal bez váhání, protože tatínek, co má zájem, z toho jsou na větvi. Komunikace nulová, nemám právo se zajímat. Když je u něj, tak dělá, že neexistuji. A přijde mu to v pořádku. 🤷🏻‍♀️ Kdybych si u soudu nepožádala, že mi musí dvakrát týdně zavolat, tak o něm nevím nic. Opustila jsem já jeho, takže je tam očividně stále velká křivda. Mě totiž nepřijde v pořádku střídat si dítě a vytvářet mu dva životy a nekomunikovat. Takže vlastně nevím, jak se stará, jen co se tak dozvím od syna nebo si zapomene třeba jeho lahvičku do školy (ano, u něj musí mít jinou, než u mě) a vidím, že pije z nějakého zničeného olupujícího se plastu. 8o takže představu mám, ale to je tak vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
1.11.25 08:42

@BarbaraSteff
takže nevíš, jestli učitelka nepsala jemu? :think: víš jen to, co ti řeklo dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
893
1.11.25 08:43
@arinecka píše: Více

Příště ho taky může bodnout třeba do oka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.25 08:44

@neumisa ne, to byla první věc, že jsem volala jemu a zvednul mi to a řekl, že mu to syn řekl a že on to řešit nebude. Já se vždy snažím komunikovat, obráceně to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin