Pocení hlavně mezi lidmi

Anonymní
15.1.23 20:57

Pocení hlavně mezi lidmi

Nadměrně se potím v podpaží, když jdu kamkoliv mezi lidi. Když jsem doma, mám podpaží úplně suché, myslíte, že mám nějaký problém s lidmi? Občas pozoruji, že jsem taková úzkostlivá a občas je mi řešení běžných věcí nepříjemné, ale mám to takhle odjakživa, tak už to ani nevnímám.
Doktorka říká, že po tělesné stránce mám vše v pořádku - dle odběrů krve. Jenže já už si nevím rady, je to tak strašně nepříjemé, jakmile někam jdu, mám úplně propocené triko :( měl byste někdo radu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.1.23 20:59

Osvedcilo se mi pouzivani Driclor do podpazi. Mam to stejne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:09

Mám to také, už od základky. Už nenosím jiná než tmavá trička, kde to nejde tolik vidět. Jinak do práce nosím do podpaží takové jako polštářky nalepené na košili.
Po Dricloru mě neskutečně štípalo podpaží a měla jsem ho celé rudé.
Takže uvítám i tip na jiný přípravek. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:11

Taky se hodne potim (nejenom podpazdi, ale i zada, bricho…), vyresila jsem to nakupem funkcnich tricek, merino tricek a vzorovanych tricek, na kterych pot neni videt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:23

A snazili jste se nektera spise resit pricinu, proc to tak je? Driclor mi taky trochu pomohl, ale ja pak na nej dost zapominam, navic stipe, kdyz se oholim v podpazi.. fakt mi to komplikuje zivot a naprosto nici sebevedomi. Uz podle toho musim vybirat i obleceni, bojim se pak nekde zvednout ruce apod, proste hruza
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 21:40

Já se potim v podpaží strašně a když jdu do práce, pokud nechci chodit jen v černé, vezmu si pod oblečení takový to tričko proti pocení, a mužů si vzít cokoliv. To je jediná záchrana. Paradoxně se nejvíc potim v zimě když je mi zima. Žádný zdravotní problém nemám, mám to tak od puberty

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.23 06:02

Mně se v těchto situacích zase potí dlaně. Hlavně v létě. Triko bych mohla nosit tři dny, ale z rukou mi teče, taky nic příjemného

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex