Pocení kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6895
22.4.13 22:18

@Bauerkaa Ahoj hele všichni moji kluci byli a jsou potivý. starší je mokrý skoro po každým spaní…Malej byl dneska venku taky jen v body s dl. rukávem a polodupajdách…přikrytý jen slabou dekou, kterou stejně skopával…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.4.13 22:21

Nas Honza se taky poti, dnes i vlasky mel mokry po spani v poledne. A to prikryty nebyl.
Dcera se taky poti, ale u ni bylo zjisteno hned po narozeni chronicke onemocneni.Tam byly i jiné priznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.4.13 22:28

Tak dneska tu bylo fakt vedro.ale az zacne fakt poradny, tak teda nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.4.13 22:29

Toho se prave bojim.ale jak uz jsem psala, snad se proste jen vic poti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.4.13 22:33

Pisu z mobilu a asi mi vas to neoznacilo..prvni odpoved pro prvni kacu-kacabus a pak pro druhou kacu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
22.4.13 22:33

@Bauerkaa bud vklidu :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18000
22.4.13 22:54

Stejny problem jsme meli taky. Mel i spatny vysledky jaternich testu. Dostal vic vitaminu D a na pristi krvi uz to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.4.13 23:10

Do kocarku ovci kozisek, jen prirodni materialy - idealne merino vlnu.

taky mam potivce, nejhorsi je autosedacka. Nejen ze je mokrej ale i smrdi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.4.13 00:14

@Bauerkaa no já dávám kalhoty, v punčochách by byl taky zplavený, aby to větralo.

Jinak ještě když se potí, tak dávám za záda moje funkční triko a hned je to lepší.
Jinak zatím dávám dlouhé ruce a dlouhé nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
23.4.13 00:18

@Bauerkaa můj malej měl zrovna 2 roky a už od miminka je potivej a už od mimča jsem to s oblečením nepřeháněla, vždy jen bavlnu a opravdu nalehko.
Taky jsem časem zjistila, že jak byl třeba v zimě víc oblečen na spinkání, tak spal krátce, když jsem ho nechala v postýlce třeba s holými nožkami, ejhle spal dýl, páč byl asi spokojenější. Sama nesnáším vedro a jsem horkokrevná, takže si vždy říkám, že je v tomhle po mě.
Ale zmínit se o tom doktorce určitě můžeš, pro svůj klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
23.4.13 00:21

Jinak mohu doporučit takové šikovné bavlněné slim tepláčky, myslím, že od Nextu byli, ale nechci kecat, bylo mu to mnohem příjemnější než punčochy. Na tohle teplejší počasí bych punčochy už nedávala, buď ty slim nebo nějaké dlouhé pláťáky, je toho na trhu tolik, stačí jen něco vybrat, nemusí být úplně slaboulinké, však na něco příjdeš, v čem mu bude dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
23.4.13 00:35

Tak punčošky bavlna určitě nebudou - chce to něco volnějšího, dýchacího. A pod něj do kočárku něco savýho - látkovou plínku, ručník. Mě malá spávala minulé léto venku. Sice se tolik nepotila, ale pod hlavou měla vždycky kolo - dávala jsem složenou plínu. A možná probrat s doktorkou, to, co popisuješ je hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Pupyk
23.4.13 05:14

Pokud mas v kocarku deku jen vespod na vystlani korby, tak ok, ale dej na ni jeste bavlnenou plinu.
Taky mam potivy 3 mesicni miminko a nikdy ji nenechavam lezet na zadne umelotine, to je hnus.
Jinak jsem koupila bodycko, polodupacky a cepicku z Outlastu a v tom jedinym se mi nepoti.
Bohuzel to neni zrovna nejlevnejsi, tak mam jen tudle jednu soupravicku, tak ji oblikam na takovyhle nevyjasneny pocasi (teplo ale fouka). Jinak jen plinu a overalek nebo body a polodupacky. Samozrejme cepice. Vse bavlna!!!

• Citovat
  • Upravit
562
23.4.13 07:03

Cepicku davam taky, je takova dirkovana. zkusim nejaky ty kalhoty bez nohavic a uvidim, jestli to bude lepsi.tak diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.5.13 08:30

@Bauerkaa Nevím, jestli vám to pomůže nebo né, ale mě se malé venku v kočárku taky strašně potila a někdo mi poradil dát pod záda místo deky froté ručník. Trošku jsem to vylepšila, že jsem ze dvou bílých froté fučníků ušila povlak na ten molitan, co je v kočárku. A musím říct, že to 100% zabralo. Ani v těch největších vedrech nebyla zespoda mokrá.
Pak jsem zase z ručníku spíchla letní potah do autosedačky-vajíčka a opět sto a jedna.
Zrovna se snažím vymyslet potah na větší sedačku, protože mám malou durch už po pár kilometrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí