Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ty nosis mikinu v tomhle pocasi a divis se ze je ti teplo a potis se? )))
V tomhle pocasi se potim i kdyz mam na sobe jen dva kusy obleceni a sandalky, v mikine bych chcipla, jestli se jen potis, tak ji sundej a problem je vyresen.
Myslel jsem to takhle ze se zpotim a pak si dam az mikinu aby to neslo videt, omlouvam se.
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím kam to mám dát, ale potřebuju už fakt pomoct.. Jdu prostě ráno do školy a hned se zpotím na zádech, nosím i mikinu ale je mi dost horko a nevydržím to, na zádech mi rostou chlupy, mám si je oholit nebo nechat takhle? Nebo mi pomožte nějak ať se nepotím, mám 183 cm a 74 kg, sportuju a nevím proč se tak potím, u lékaře jsem byl ale nic mi není.. Máte nějaký rady?
@TopSecret píše:poceni je asi normalni ne?
Myslím že bude mít problem v tom že se mu to lepí a tričko bude mít mokré ![]()
Příspěvek upraven 29.05.18 v 19:48
@TopSecret píše:poceni je asi normalni ne?
Jenze kdyz se vam udela na tricku tak zvany „kolacek“ neni to pekny. ![]()
@Anonymní píše:
Jenze kdyz se vam udela na tricku tak zvany „kolacek“ neni to pekny.
Lepší než když se vám udělá na trenkách sluníčko ![]()
@Anonymní píše:
Jenze kdyz se vam udela na tricku tak zvany „kolacek“ neni to pekny.
Jako koláče na triku fakt nikdo neřeší. Pocení je přirozený. Každej se potí, a kdo tvrdí, že ne, ten kecá
Když to nesmrdí…
Nosis asi do skoly batoh, ne? To se ty zada poti normalne pak
Ahoj, nevím kam to mám dát, ale potřebuju už fakt pomoct.. Jdu prostě ráno do školy a hned se zpotím na zádech, nosím i mikinu ale je mi dost horko a nevydržím to, na zádech mi rostou chlupy, mám si je oholit nebo nechat takhle? Nebo mi pomožte nějak ať se nepotím, mám 183 cm a 74 kg, sportuju a nevím proč se tak potím, u lékaře jsem byl ale nic mi není.. Máte nějaký rady?