Pocení u 2měsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
5.2.12 08:48
lúlinek píše:
Já si taky vždycky myslela že je syn spocený, ale doktorka mě s úsměvěm na tváři vysvětlila, že takhle malá miminka se ještě nepotí, pr. nemají vyvinutý termoregulační systém. Byl počůraný :lol:

Mě se zdá divné že by se pročural až na hlavičku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.2.12 10:23
lúlinek píše:
Já si taky vždycky myslela že je syn spocený, ale doktorka mě s úsměvěm na tváři vysvětlila, že takhle malá miminka se ještě nepotí, pr. nemají vyvinutý termoregulační systém. Byl počůraný :lol:

Tak to máme asi zvláštní dítě, protože naše malá se prostě ve 2 měsících potí. Když dospává v kočárku v kombinéze, je stoprocentně zpocená, na hlavě asi nebude počůraná :nevim: … A když řve dýl, taky se zpotí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.2.12 12:40

ahoj tak já mám skoro 5 měsíční mimi a právě mě taky zarazilo že se potí má někdy vlasy úplně mokrý a to už od narození když se třeba vztekala tak byla úplně durch musela jsem hned převlíkat do suchého. nebo po koupání než jsem malou oblékla mohla se vzteky zbláznit a měla úplně krupičky potu :nevim: . Nevíte zda je to normální? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
5.2.12 14:32

My když jsme přijeli z porodnice tak spala v ponožkách, zavince a dvou dekách. Postupně ubíráme protože asi jak se jí zdokonaluje termoregulace tak je zpocena. Rozhodně ne počůraná protože je to vždy jen pod hlavou. To stejné když přijedem z procházky, jak psala Romanetka, na úplně mokrou čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
6.2.12 08:44

Jasně že když brečí a vztekají se, tak mají úplně mokrou hlavičku, to míval Marťas taky. Ale že by vztekáním propotil bodýčko, to se mi nezdá :roll: Doktorka musí vědět jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
6.2.12 22:21
lúlinek píše:
Jasně že když brečí a vztekají se, tak mají úplně mokrou hlavičku, to míval Marťas taky. Ale že by vztekáním propotil bodýčko, to se mi nezdá :roll: Doktorka musí vědět jak to je.

Tak kde se jim to mokro na hlavičce bere, když to není zpocené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
7.2.12 07:46
Romanetka píše:
lúlinek píše:
Jasně že když brečí a vztekají se, tak mají úplně mokrou hlavičku, to míval Marťas taky. Ale že by vztekáním propotil bodýčko, to se mi nezdá :roll: Doktorka musí vědět jak to je.

No na hlavičce se potí(to je jediné místo), proto všude říkají hlídat teplotu podle zátylku. Ale že by se potili pod paží až by bylo mokré bodýčko je hloupost, rozumíme? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
7.2.12 09:29
lúlinek píše:
Romanetka píše:
lúlinek píše:
No na hlavičce se potí(to je jediné místo), proto všude říkají hlídat teplotu podle zátylku. Ale že by se potili pod paží až by bylo mokré bodýčko je hloupost, rozumíme? :kytka:

Já teda nesouhlasím. Máme v autosedačce fusak od emitex, takovou tu zavinovačku a když jí dostatečně nerozbalíme třeba v obchoďáku, tak má zpocená záda i nohy, prostě celý spodek. A často se mi doma stává, že když jí jdu řebalit, tak má zpocená chodidla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.12 10:34
Arumba píše:
lúlinek píše:
Romanetka píše:
lúlinek píše:
No na hlavičce se potí(to je jediné místo), proto všude říkají hlídat teplotu podle zátylku. Ale že by se potili pod paží až by bylo mokré bodýčko je hloupost, rozumíme? :kytka:
Já teda nesouhlasím. Máme v autosedačce fusak od emitex, takovou tu zavinovačku a když jí dostatečně nerozbalíme třeba v obchoďáku, tak má zpocená záda i nohy, prostě celý spodek. A často se mi doma stává, že když jí jdu řebalit, tak má zpocená chodidla
chodidla jsou někdy takové navlhlé i když jsou studené a to u vztekání je opravdu úplně durch ale nenechávám jí brečet to jen když nestihnu honem přiběhnout ani ne třeba za 5 minut. :nevim:. Myslím že ani nestrojím aby jí bylo vedro.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
7.2.12 10:52

Ale mně se nepotí jen když se vzteká, prostě ikdyž je hodně navlečená. A dost se to mění s věkem. Od narození už jsme ubrali aspoň tři vrstvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.2.12 10:59
Arumba píše:
Ale mně se nepotí jen když se vzteká, prostě ikdyž je hodně navlečená. A dost se to mění s věkem. Od narození už jsme ubrali aspoň tři vrstvy

Souhlasím muj syn se taky potí,asi máme zvláštní děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
7.2.12 20:05

To jsem vážně ještě nikdy neslyšela a neviděla :nevim: Ale když to říkáte.. nebudu říkat že to není možný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
7.2.12 20:16

Jo tak nám se to stalo,když jsme se po týdnu vrátili z porodnice,tak jsem si myslela,že je spocený,ale ne,byl pročůraný,byla jsem po císaři,tak se ten první den doma staral přítel a 3× za sebou špatně zapnul plínku :pankac: a pak asi ve 3 týdnech znova,ale to už jsme poznali,že mini plínky jsou malé a musíme přejít an další a teď pokaždý,když se mi pročůrá(jednou se mi i v autosedačce pokakal od hlavy až k patě a to fakt doslova :poblion: :poblion: :poblion: ,měl to i za krkem 8o )tak měníme plínky na větší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.2.12 08:37

Ahoj holky, nám se začal náš chlapeček (10 týdnů) poslední týden taky potit. Po kojení má mokrou hlavičku i obličej. Na něm má až kapičky potu. Taky má zpocenou hlavičku, když ho vyndáme z autosedačky. Má teď trošku rýmu, nevím jestli to s tím nesouvisí. Příští týden jdeme k doktorce, zeptám se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
28.4.12 19:59

ahoj holky, potřebuji poradit. mimi se mi potí v kočárku v korbičce, i když jsme ve stínu, má propocené zádíčka.. co s tím? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí