Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, je to ok. Pojišťovny standartně proplácí tři UTZ. Měla jsem taky tři a pak teda další při hospitalizaci a v porodnici, ale ty se tam nepočítají. Standartní jsou ty ve 12, 20 a 30tt.
Je to ok. U nás také- potvrzení těhotenství a srdíčka, 12.tt, 20.tt a 30tt. Ostatní si musím zaplatit, pokud bych chtěla
Jak píše gabi, pojištovny většinou proplácí 3 utz, takže co je navíc je už jen o ochotě lékaře. Já měla do 10 tt 4 utz, kvůli potvrzení těhotenství, byly s tím nějaké problémy. V 12 a 20 tt jsem měla ultrazvuky v Brně v Prenatalu, ty podrobnější a u mé doktorky byl utz skoro na každé kontrole ale většinou jen takové rychlovky. Poslední jsem měla v 35tt ![]()
Já měla 4 UTZ plus 1 natáčení na DVD. Ale to jsem si už platila..
Ja mam ultrazvuk na kazde kontrole a jednou navic, kdyz mi prislo, ze mala dlouho nekopla…ale stala me ta vymozenost vcetne pokazde obrazek 3000 ![]()
Já jsem ve 13tt a měla jsem 4 utz zatím. První dva v CARu, jeden potvrzení těhu, druhý potvrzení srdeční akce. Další dva utz byly u mé dr, aby se správně určil nejlepší týden pro screening, navíc tu první kontrolu nějak neodpovídal týden, na další už bylo vše ok. No a teď mě ve čtvrtek čeká pátý utz a to právě ten screening ![]()
Ja mela kazdou kontrolu Uz, zaplatila sem si nadstandartni vysetreni.
Měla jsem 3 ultrazvuky u svého gynekologa a jeden v porodnici, když jsem přenášela
Ještě jsem nebyla na kontrola na které by mi ultra. nedělali
Mám jich tak 6?!
@lucka83 píše:
Ja mela kazdou kontrolu Uz, zaplatila sem si nadstandartni vysetreni.
Já taky, vidím mimčo každou kontrolu a jsem ráda, je to fajn ![]()
V Cr jsou normalni 3-4 za cele tehu. Ja ziji v zahranici. a tady je normalni chodit kazde 4 tejdny kde ti daj fotky a udelaj podrobnej utz s gyn vysetrenim
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, kolik jste měly za těhotenství ultrazvuků? Můj doktor má ultrazvuk v ordinaci, první mi dělal v 7tt pro potvrzení těhotenství, druhý byl nějak ve 12tt screening, pak za mesic na další kontrole u mého dr., potom kolem 20tt druhý screening. Teď jsem ultrazvuk neměla už dva měsíce, dělat mi ho bude až v půlce prosince. Komplikace žádné nemám. Je to ok?
měla jsem prví v 10tt pro potvrzení těhu a srdíčka, screening ve 12t jsem odmíla, pak ve 20tt, ve 30tt a pak jeden před porodem. ![]()
Tak to je fajn, děkuji, říkala jsem si, jestli rozdíl 10 týdnů mezi 20tým a 30tým týdnem není moc velký…
@Anonymní píše:
Ahoj, holky, kolik jste měly za těhotenství ultrazvuků? Můj doktor má ultrazvuk v ordinaci, první mi dělal v 7tt pro potvrzení těhotenství, druhý byl nějak ve 12tt screening, pak za mesic na další kontrole u mého dr., potom kolem 20tt druhý screening. Teď jsem ultrazvuk neměla už dva měsíce, dělat mi ho bude až v půlce prosince. Komplikace žádné nemám. Je to ok?
Ahoj - jojo - 12, 20, 30tt - víc jsem jich neměla a dr mi je ani dělat nechce