Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
No lež to bude, protože všechny 3 děti jsou od tebe vyživované. Ale zase jak výživné, tak sirotčí důchod by se měl dát normálně započítat do vašich příjmů.
j.a.n.i1 píše:
No lež to bude, protože všechny 3 děti jsou od tebe vyživované. Ale zase jak výživné, tak sirotčí důchod by se měl dát normálně započítat do vašich příjmů.
Já žádat nebudu,žádat bude manžel,moje příjmy nechtějí,jde o malou spotřebitelskou půjčku,ne např.o hypotéku,tak tápu jestli má napsat to jedno svoje,nebo ty tři celkem ![]()
Ale zase lživě tam nic psát nechce.
Jo, tak to jsem špatně pochopila, tak to bych asi napsala jen to jedno ![]()
Holky, taky mi to nedá, taky mě napadlo, napsat jen to jedno,… ale …jen jestli v té kolonce nechcou údaj, jako společně posuzovaných -vyživovaných dětí? Myslím, když jsou všichni tři v péči rodičů(zakladatelky a manžela), tak se praktický živí všechny tři, né? Ted jsem to zase já popletla, coó?
![]()
musíš uvést 3 děti, které vyživujete (to jaké příjmy na ně dostáváš zde nehraje roli, to by mělo být zohledněno jinak a měla bys tyto příjmy také doložit), při uvedení jiného počtu se jedná z pohledu banky pokus o podvod. Bonita klienta se počítá (většinou) podle počtu osob v domácnosti
Dobrý den,

plánujeme si půjčit peníze,chtěla bych se zeptat co napsat do kolonky počet vyživovaných dětí,když manžel má se mnou jedno dítě,na první dítě dostávám sirotčí důchod a na druhé výživné.Může tedy do formuláře napsat počet vyživovaných dětí pouze jedno,nebude to lež
Přitom do daní se uvádějí všechny tři,protože jsme samozřejmě ve společné domáctnosti,tak nevím.
Díky za reakce,Jana.