Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Dobrý večer, uz asi tři dny mam stále pocit hladu- můžu sníst cokoliv
mate s tím někdo zkušenost?? ![]()
Je to hlad nebo chuť? Já tohle měla, když byla těhotná a nebo když mám MS ![]()
A jen tak? Jsi těhotná, kojíš, máš před ms?
Tak mám dny, kdy mám víc hlad a někdy v pohodě. Taky možná záleží, co jíš
Pocit hladu mám v poslední době pořád, ale u mě to je tím, že skoro nejím.
@anoli30 píše:
Pocit hladu mám v poslední době pořád, ale u mě to je tím, že skoro nejím.
tak to se nedivím, že je hlad ![]()
Snad cely den… neni to chut- je to hlad- me bricho ma hlad
nevim jak to vysvetlit
. Taky jsem neco takoveho mela kdyz jsem byla tehotna… ale ted tehotna urcite nejsem ![]()
@xxxkattyxxx píše:
Snad cely den… neni to chut- je to hlad- me bricho ma hladnevim jak to vysvetlit
. Taky jsem neco takoveho mela kdyz jsem byla tehotna… ale ted tehotna urcite nejsem
a nemáš před menstruací? To bych vždycky vyjedla celý Tesco ![]()
Ta ma prijit az tak za tyden. Tim myslim, ze to neni- to taky mam neco podobneho
ale spise chute
. Ted je to ale jine- muzu snist cokoliv- jakekoliv mnozstvi a jakoby to zaludek ani nezaznamenal… ![]()
Taky mám někdy dny, kdy bych jedla skoro pořád a pořád mám hlad. Pak mám zase dny, kdy na nic nemám chuť a skoro nejím. Letos se mi povedlo, že jsem to období nechutenství měla o Vánocích, tak jsem snad poprvé na Vánoce nejenže nepřibrala, ale naopak zhubla ![]()
Nejsi těhotná? Já měla to samé první tři měsíce těhotenství. Jedla jsem bych cokoliv a v jakémkoliv množství a pořád jsem měla hlad ![]()
Taky jsem to tak v tehu mela. Ale ted si myslim, ze tehotna snad opravdu nejsem ![]()
Ahojík holky mám už několik dní pocit hladu já něco sním a hned zachvíli a mám pořád chut na sladké ovoce na slané atd je mi neustále zle od žaludku..nemohlo by to náběh na cukrovku nebo štítná žláza? Poslední ms jsem měla 26.10-2.11. takže si myslím že těhotná nebudu určitě bych to poznala děkuji za odpovědi
@sladkamarse píše:
Ahojík holky mám už několik dní pocit hladu já něco sním a hned zachvíli a mám pořád chut na sladké ovoce na slané atd je mi neustále zle od žaludku..nemohlo by to náběh na cukrovku nebo štítná žláza? Poslední ms jsem měla 26.10-2.11. takže si myslím že těhotná nebudu určitě bych to poznala děkuji za odpovědi
Tak těhotná být můžeš, zvlášť jestli je ti zle od žaludku
jinak cukrovka u té se hubne a štítná žláza, nevím, ale tuším, že nevolnosti u ní nebývají a též by jsi hubla, nebo naopak přibírala
když to nepřejde, zkusila bych testík ![]()