Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky potřebuju radu…Můj přítel hodně přibral ale opravdu hodně a já bych chtěla by začal hubnout už kvůli jeho zdraví…měl infarkt a má vysoký tlak a další hrůzy spojený s nadváhou bojím se aby to nedopadlo zle přece jen je to mladej kluk-30. Začala jsem sním to víte taky nejsem žádná modelka. Nyní jsem nás přihlásila k dietologovi snad mu ten otevře oči máte někdo taky takovou zkušenost?
Můj začal hubnout když jsem ho vyfotila a vypadala opravdu hrozně
ve spodním prádle
změnil stravu a denně jede 30 min na trenažeru.
od nového roku už je vidět změna
M.
Moje kámoška tomu svýmu sbalila batoh, triko tepláky, objednala mu v posilovně trenéra Jardu
a bylo. Už tam prostě musel jít. A pak chodil i cvičit taebo. Sice bylo motivací očumovat ženskejm zadky
ale něco shodil. Jenže on je celkem akční, sport má rád, prostě jen hodně pracoval u PC, všude autem a bylo to ![]()
Já mu koupila permici do posilky a zároveň objednala k tomu dietologovi tak snad to vezme…to víte chlapská ješitnost…
Ráda si poslechnu rady. Můj není vyloženě tlustý, ale docela mohutný, váha mu na jaře klesne, ale přes zimu je lenivý a ztloustne.
Nejhorší jsou u něj stravovací návyky. Celý den pomalu nic nesní, maximálně nějaký rohlík a salám a večer doslova žere.
Onehdá jsem přišla kolem půlnoci do obýváku a říkám mu,,miláčku ty už zase žereš?" on mi odpověděl,,nene já papkám",,ne miláčku vzhledem k tomu, kolik je hodin a co papkáš, tak žereš" takže asi tak.
Nicméně snažím se po dobrém, snažím se po zlém a to se většinou nafoukne, že už mě nepřitahuje…
Toho se taky bojím že se nafoukne…jenže když mi jeho kardiolog řekl že to takhle dál nejde že už je hodně zlý ta nadváha tak jsem řekla dost…at je nafučenej jak chce…
![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Ráda si poslechnu rady. Můj není vyloženě tlustý, ale docela mohutný, váha mu na jaře klesne, ale přes zimu je lenivý a ztloustne.
Nejhorší jsou u něj stravovací návyky. Celý den pomalu nic nesní, maximálně nějaký rohlík a salám a večer doslova žere.
Onehdá jsem přišla kolem půlnoci do obýváku a říkám mu,,miláčku ty už zase žereš?" on mi odpověděl,,nene já papkám",,ne miláčku vzhledem k tomu, kolik je hodin a co papkáš, tak žereš" takže asi tak.
Nicméně snažím se po dobrém, snažím se po zlém a to se většinou nafoukne, že už mě nepřitahuje…
To papkani me pobavilo
Nicmene to mam doma stejne jako vy, za cely den sni svacinu z domu (dva krajice chleba, salam), neco malo z obeda v praci, ale to je spis na skodu, vari tam nehorazne humusy, tak z toho ma spis strevni potize
odpoledne prijde a nezastavi pusu, konci, kdyz padne vycerpanim mezi 9 a 10
Na druhou stranu ma cely den pohyb, do prace jezdi autobusem, v praci nekolikrat denne dve patra nahoru a dolu a stejne nezhubne
Nejime nic moc nezdraveho ani extreme zdraveho, normalni kuchyne, kvuli tem jeho obedum kazdy den teple vecere. Problem vidim v mnozstvi sladkosti, ovsem to je droga, co si budeme povidat ![]()
Začala jsem já a on se ke mě přidal, že mě podpoří, tak hubneme spolu a jde to
Ach jo holky, zajímavé je, že jakmile přibere ženská, tak je hned spousta řečí a tahání za špíček. Ale jakmile se to týká chlapa, tk je to něco jiného. Já v obou těhotenstvích přibrala 20kg, pokaždé jsem je zhubla. A chlap? Ten mi řekl, že ze solidarity přibíral se mnou, ale nezhunul ještě ani kilo a to je mladšímu synovi 2.Teď váží nějakých 105kg, ale co je na tom nejhorší, že mně se přestal líbit. Sex veškerej žádnej, ale copak mu můžu říct, ať se sebou začne něco dělat?
@KadleckaS píše:
Ach jo holky, zajímavé je, že jakmile přibere ženská, tak je hned spousta řečí a tahání za špíček. Ale jakmile se to týká chlapa, tk je to něco jiného. Já v obou těhotenstvích přibrala 20kg, pokaždé jsem je zhubla. A chlap? Ten mi řekl, že ze solidarity přibíral se mnou, ale nezhunul ještě ani kilo a to je mladšímu synovi 2.Teď váží nějakých 105kg, ale co je na tom nejhorší, že mně se přestal líbit. Sex veškerej žádnej, ale copak mu můžu říct, ať se sebou začne něco dělat?
No ja bych mu to v takovem stadiu uz rekla. Asi se urazi, ale snad mu to taky zacne vrtat v hlave a neco s tim zacne delat, ne? ![]()
Já by mu to řekla, kdybych dopadla jako ty a přestal se mi líbit ![]()
Když ho ani ten infarkt nenakopl, tak to bude asi těžké
Doporučení doktorů nebere vážně?
U něj je hlavní problém v tom, že taky nejí správně. Dělá 12, takže první jídlo bylo na oběd v práci a pak jedl až když přišel v sedum domů a jí samé blivajzy. Teď začal aspoň se snídaněma a večeře na noční nejí, protože jim dělají v noci třeba smažák. Já do něj dřív ryla, jestli ho to třeba napadne a ono nic.Ale co je nejhorší, bojím se aby v 32 nedostal infarkt, tak jak to psala @zivo3ka
Doopravdy stačí jíst pravidelně a zdravěji, ale to asi nepůjde, když má takovouhle práci
@zivo3ka
a kolik váží? Ze své zkušenosti vím, že když člověk nechce zhubnout sám ze svého rozhodnutí, tak nezhubne.